| מחבר: | אבי (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 06/01/2019 |
| שעה: | 09:54:42 |
|
רכשתי מכונת כביסה מחנות מקוונות לאחר ימים אחדים ביטלתי את העסקה טלפונית, והדבר אושר על ידם [עד כאן אין ויכוח וגם הם מודים לעובדות]. הזמנתי מכונה אחרת מחנות אחרת שהיתה אמורה להגיע ביום חמישי שלאחר כן. בפועל ביום חמישי מתקשרים אלי הובלה שהמכונה פה, קבלתי את המכונה, ואז הוברר שזה המכונה
שהזמנתי מהחנות הראשונה. התברר שלמרות שהתקשרתי כמה פעמים (!!), ולמרות שהם אישרו את הביטול, משום מה זה לא התבטל.
כעסתי מאד, ביקשתי שיפנו את זה מיידי, כי זה יושב בדירה קטנה של 20 מ"ר. הם טענו לי שזה סופ"ש ואין מה לעשות.
יתנו לי פיצוי של 100 ש" ויבואו ביום ראשון לאסוף. בפועל ביום ראשון נשלח לי מייל שיבואו לאסוף, אבל בפועל לא באו.
מאז רדפתי אחרים כשבוע וחצי, והשירות לקוחות לא ידע מה להגיד לי. טענו שעוד מעט יאספו.
אמרתי להם שבנתיים אני בן ערובה והמכונה תוספת לי מקום, לא הועילו כל הסברי, ולא היה עם מי לדבר. נתיג שירות
אמר לי תעשה מה שאתה רוצה.
עדמתי לזרוק את המכונה כי פשוט תופסת מקום, ואז תפסתי יוזמה ומכרתי אותה ביד 2 בפחות משוויה [אחרי טרטור
של טלפונים וכו']. רק אחרי שבועיים הם נזכרו לתאם איתי קשר. אמרתי להם שאני לא אמור להיות בן ערובה לעסקה
שבטלתי, והמכונה כבר לא אצלי, ושיחזירו לי את הכסף.
כעת הם לא מסכימים להחזיר לי את הכסף, כי הם לא יכלו לקחת את המכונה. למרות שהם מודים שאני ביטלתי את
העסקה. ואין לי שום סיבה לשלם על מוצר ש"נפל" לביתי ללא הזמנה, ואין שום סיבה, שאני צריך להיות מחסן של חפצים
שלא הזמנתי.
בעקרון אני חושב שמגיע לי פיצוי על כל העגמת נפש. אבל אם יזכו אותי על העסקה עצמה, אני יוותר להם.
נ.ב כעת אחרי פניה של עיתונאי הם העלו את הפיצוי ל200 ש"ח לרכישה באתר שלהם [במקום 100 בהתחלה]
האם יש לי עילה לתבוע אותם בבית משפט לתביעות קטנות? |
|
|