| מחבר: | ליאורה וייס (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 03/01/2019 |
| שעה: | 12:06:16 |
|
שלום, קניתי בתאריך 27/09/18 כורסא מבית עסק מסוים. בחרנו את צבע הבד, צבע הידיות ונאמר לנו שהכורסא תסופק תוך 40 ימי עסקים. בתאריך 18/11/18 הכורסא אכן סופקה אך הגיעה פגומה (צד אחד של המושב התנתק מהחלק שהוא אמור לשבת עליו- כורסא לא תקינה). לאחר פנייה למחלקת השירות, בתאריך 21/11/18 הגיע איש שירות מטעם החברה וניסה במשך שעה לתקן את הכורסא, לבסוף תיקן את הכורסא לשביעות רצונו אך ממש לא לשביעות רצוננו (המושב מאחורה נשאר באוויר, המושב כאילו נדחף לתוך הכורסא והתקמט לחלוטין בצד אחד). כבר באותו יום (21/11/18) פניתי שוב למחלקת השירות לגבי הכורסא. בהתחלה נאמר לי שיבדקו את דבריי ויחזרו אלי. לאחר שלא חזרו אלי וצלצלתי אליהם שוב ושוב ושוב התשובה הסופית הייתה שייצרו לי כורסא חדשה שתהיה תקינה "תוך שבוע וחצי- שבועיים". משבוע לשבוע החברה מתרצת לי שיש להם "מחסור בברזלים לידיות הנירוסטה" , שהם החליפו רפדייה ובגלל זה הכורסא מתעכבת וכו' וכו'. המצב הוא כזה- אני שילמתי סכום לא קטן על הכורסא פלוס הובלה בסוף חודש ספטמבר, היום אנחנו בתחילת חודש ינואר ובית העסק עדיין לא סיפק לי כורסא חדשה. איבדתי כל עניין בכורסא זו מאחר ועברתי עם בית העסק טרטורים אין סופיים (כולל לרדוף אחריהם בשביל לקבל מענה כמה וכמה פעמים), אני מרגישה מרומה- שילמתי ממיטב כספי וקיבלתי פריט פגום ושירות מחריד. באמת ביזיון. ברצוני לדעת אם ואיך אני יכולה לבטל את העסקה הזו ולקבל את כספי בחזרה.
תודה רבה |
|
|