| ![]() |
| הגעת טכנאי | ||
| מחבר: | איציק (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 05/01/2019 | |
| שעה: | 19:56:15 | |
| הוזמן טכנאי לחיבור אינרטנט שנותק בטעות ע"י החברה, הזמנת הטכנאי היתה ליום שישי בין השעות 10:00-12:00 בשעה 11:30 הטכנאי התקשר מוודא שיש מישהו בבית ואומר שכבר מגיע.
בשעה 12:15 מתקשרים מהחברה שואלים אותי האם אני בטוח שאני מחובר דרכם אומר להם שכן חוברתי לפני חודשיים ע"י החברה פשוט ניתקו אותי,אמרו שיחזרו אליי. בשעה 12:40 אני הלקוח יוזם שיחה עם הטכנאי ושואל אותו מה קורה למה הוא לא בא עונה שלא יכול להגיע כי הקריאת השירות לא תקינה מחכה שהחברה תעדכן לו את הקריאה. בשעה 13:15 מגיע הטכנאי לביתי אני הלקוח מעדכן אותו שישים לב לשעה שהגיע, אומר הטכנאי בכעס כי גם ככה החברה דפקה אותו והוא מחכה יותר מ-40 דקות לעדכון הקריאה...נענה בתשובה ע"י הלקוח כי גם אני הלקוח ממתין לקריאת שירות המון זמן ושוב מדגיש לו לשעה שהוא הגיע,הטכנאי מגיב בצורה שאומר "רוצה שאבדוק את התקלה או רוצה שאלך",נענה בתשובה ע"י הלקוח שלא הבאתי אותו בכוח רוצה ללכת שילך. הטכנאי עזב טרק את הדלק והלך למרות שניסנו להסביר לו שאנחנו מחכים לו הרבה זמן. בוצעה התקשרות לחברה בשעה 13:20 נאמר לה על התנהלות הטכנאי וביקשתי שיחזור הטכנאי או יגיע טכנאי אחר אחרת עם יחרוג מעבר ל-3 שעות עיכוב הגעה טכנאי אדרוש פיצוי כספי על אי הגעת טכנאי ע"פ חוק ומבחינתי לא חיכתי סתם בבית החברה לא רצתה לשלוח את הטכנאי שהיה או טכנאי אחר מכיוון שמדובר ביום שישי...וקבעה איתי הגעת טכנאי למועד אחר. האם ע"פ המקרה זכאי לדרוש מהחברה פיצוי על אי הגעת טכנאי? | ||
| 5/1/2019 19:56 | איציק |
הגעת טכנאי |
| 6/1/2019 09:40 | המועצה לצרכנות |
re:הגעת טכנאי |