חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

חסימת כרטיס אשראי ללא התראה מראש ובעיקר ללא כל הצדקה.
מחבר:hahama09@gmail.com (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:05/01/2019
שעה:15:24:31

לכבוד מנכ"ל המועצה, ג'וש גולדשמיד
לפני כ-12 יום קיבלתי הודעת SMS לפיה כרטיס האשראי שלי חסום בצירוף מס' טלפון של שירות לקוחות להמשך בירור. בפנייה לשירות לקוחות לבירור נאמר לי שמדובר בדרישת חברת BDI מהם.
בפנייה לחברת BDI נאמר כי חברת האשראי זו שפנתה אליהם לקבלת דו"ח ומיד הועברה פנייה בכתב לפניות הציבור בחברת האשראי לאומי קארד לקבלת הסבר לטלטלה ללא כל הצדקה וחיכיתי למענה. עברו ימים לא הייתה תגובה.
בשיחה עם מוקד שירות לקוחות נאמר שאין אפשרות להעביר שיחה לפניות הציבור ויש להמתין לתגובה בכתב בסבלנות ועד לעצם היום אין תגובה ולא ברור לי מה גורל הוראות הקבע שאמורים להיפרע בשבוע זה.
האם חברת האשראי רשאית ללא כל הצדקה לחסום כרטיס אשראי שמשך שנים היה פעיל בלי שפעם אחת לא כובד חיוב ששולם אתו או הייתה אתו כל בעייה במשך השנים הרבות ? בנוסף, להתעלמות מפניות ולטענת שירות לקוחות לפיה אינם מעבירים שיחות לפניות הציבור לבירור . אודה על התייחסותכם בהקדם האפשרי. בברכת שנה אזרחית טובה טרי.
5/1/2019 15:24 hahama09@gmail.com חסימת כרטיס אשראי ללא התראה מראש ובעיקר ללא כל הצדקה.
6/1/2019 09:35 המועצה לצרכנות    re:חסימת כרטיס אשראי ללא התראה מראש ובעיקר ללא כל הצדקה.