| מחבר: | שמואל ולינוי לוי (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 02/01/2019 |
| שעה: | 09:20:11 |
|
שלום רב,
אני פונה אליכם לקבל ייעוץ לאחר אינספור פניות לבעל העסק מולו ביצעתי את העסקה וכן לאחר שפניתי לחברת האשראי שטענה שאין כבר מה לעשות לעניין ביטול התשלום והמלצתם היא לפנות אליכם, בשאלת חוק הגנת הצרכן.
לפני כמעט חודשיים רכשתי ארון בגדים בחנות מוכרת באיזור מפרץ חיפה. התשלום בוצע בדירקט (תשלום אחד בחיוב מיידי של חשבון הבנק). לפי דבריו של בעל המקום הארון היה אמור להיות אצלי לאחר 14 ימי עסקים. לא דובים ולא יער.
לאחר חודש וקצת התחלתי לפנות אליהם, בהתחלה עוד היה מענה, כל פעם תירוץ אחר שייצרו איתי קשר במהלך השבוע, פעמיים הבטיחו לי שהאספקה תתבצע ביום מסויים והדבר לא קרה.
בשבועיים האחרונים לא ניתן להשיג אותם טלפונית כלל בכל שעות היום. החלטתי ללכת למקום פיזית, התשובה הייתה שאקבל את הארון בעוד מס' ימים כאשר ציין יום מסויים והדבר לא קרה.
שחזרתי אליו שוב - המקום כבר היה סגור (שלושה ימים ברצף - כאשר תלוי על דלת הכניסה שלט שהמקום כרגע סגור עקב ספירת מלאי).
כשהגעתי למקום בפעם השלישית, הבנתי מעשר דק' שהייתי במקום שזה קרה לעוד המון אנשים שהגיעו בדיוק כמוני לדרוש את כספם חזרה.
לפי מה שהבנתי, נאמר כבר למס' לקוחות שאין אפשרות לקבל את התשלום חזרה, אפשר לקחת רק מוצר חליפי מתצוגה.
טענת בעל המקום נכון להיום, שיש לו בעיות במפעל שמייצר לו וכרגע יש עיכוב באפסקה.
האם ניתן להשיב את כספי בדרך כלשהי?
אודה מאוד לעזרתכם.. אני כבר מיואשת ועייפו כוחותיי!!! |
|
|