| 23/5/2019 13:51 |
מנחם |
 | | מחבר: | מנחם (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 23/05/2019 | | שעה: | 13:51:53 |
| היי,קניתי מוצר בשווי כ400שח מעסק פרטי שלאחר כחצי שנה התקלקל נגשתי לחנות עם המוצר הפגום ותעודת האחריות שהיא למשך שנה והצגתי בפניהם את הבעיה,הם אמרו שתוך יומיים שלושה זה יתוקן מה שבפועל לקח כחודשיים שבהם הייתי צריך ליצור קשר כל שבוע לבדוק מה עם זה כשבחלק מהפעמים אמרו לי שזה הגיע ואז כשהתקשרתי שוב אמרו לי שהייתה טעות וכו. אני סטודנט והמוצר משמש אותי בלימודים בעקבות כך החלטתי לקנות מוצר חדש. שוב כחודשיים לאחר ששמתי את המוצר בחנות אמרוט לי שזה תוקן ובשביל לקבל אותו אני צריך לשלם 140שח,(מה שלאחר זמן התברר כניסיון להוציא ממני עוד כסף מכיוון שהתיקון עצמו עלה רק 100שח)אמרתי שאני לא מוכן לשלם את דמי התיקון מכיוון שכבר קניתי מוצר חדש והם בעצם לא עדכנו אותי או שאלו אותי שהתיקון יעלה לי כסף,אני שלחתי את המוצר על דעת זה שיש לי תעודת אחריות...
השאלה שלי היא כזאת האם עסק יכול לחייב לקוח בלי לעדכן אותו על העלות או בכלל שזה עלול לעלות לו? | |
|
|
|
| 26/5/2019 09:09 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 26/05/2019 | | שעה: | 09:09:28 |
| שלום רב מנחם,
ראשית, לא ציינת מה המוצר שנרכש? ומתי נרכש המוצר?
שנית, אתה טוען שברשותך תעודת אחריות- מה תקופת האחריות?
עקרונית, סעיף 1(א) בתקנות הגנת הצרכן (גילוי פרט מהותי לגבי נכס בידי נותן שירות), תשנ"ג-1993 קובע כי :
"עוסק המתקן או המחליף חלק בנכס, על פי הזמנת הצרכן, חייב להביא לידיעת הצרכן אם החלק מקורי, חליפי, משומש או משופץ, וכן חייב הוא להביא לידיעת הצרכן, לשם השוואת מחירים, מחירי החלק לפי סוגים כאמור."
לפיכך, ניתן לפנות אל בית העסק ולהעלות טענה זו.
היה ואתה תתקל בבעיה, תוכל להגיש תלונה באתר המועצה לצרכנות בצירוף מסמכים על מנת לבדוק את פנייתך. | |
|
|
|
| 23/5/2019 13:30 |
אינגה מאירוביץ |
 | | מחבר: | אינגה מאירוביץ (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 23/05/2019 | | שעה: | 13:30:34 |
| שלום רב,
בחודש מרץ ביטלתי השתתפות של הבת שלי (ילדה בת 14) בסטודיו לריקוד של חברה העירונית ראשל"צ. ביטתי משתי סיבות עיקריות: הילדה לא רצתה להמשיך וגם התלוננה על כאבי ברכיים. לפי התקנון ניתן היה לבקש ביטול עד 28/2 ואילו אני פניתי בחודש מרץ. בכל אופן, לאחר פניה לחברה העירונית, אישרו לי ביטול החוג מ-30.3.19, אבל אמרו שאני לא יכולה לקבל החזר כספי, אלא רק זיכוי.
בתקנון לא ראיתי שום דבר שהוזכר לגבי עניין זה ואני שורצה לדעת איך אני יכולה לדרושבמקום הזיכוי החזר כספי של 2480 ש"ח( סכום עבור 4 חודשים שביטלתי, כאשר תשלום חודשי 620 ש"ח). אני לא מעוניינת בזיכוי, כי
אני לא משתתפת בחוגים של חברה העירונית וגם לא הילדים שלי.
אודה ליעוץ שלכם בנושא. אשמח להעביר את מסמך התקנון עליו חתמתי, אם זה יעזור לתת מענה יותר מדוייק.
תודה
אינגה | |
|
|
|
| 26/5/2019 09:03 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 26/05/2019 | | שעה: | 09:03:11 |
| שלום רב אינגה,
ככלל, הסכמים יש לקיים. לעניין שאלתך- בפנייתך את מציינת כי:
"...לפי התקנון ניתן היה לבקש ביטול עד 28/2 ואילו אני פניתי בחודש מרץ..." מכאן, שעל אף שמועד לביטול העסקה חלף, בית העסק בא לקראתך, לכאורה, ואפשר לך לבטל את העסקה לאחר מועד הקבוע בהסכם.
במידה שאת טוענת אחרת, יהיה עליך לפנות אל בית המשפט על מנת שיכריע בעניין. | |
|
|
|
| 23/5/2019 13:24 |
אורית |
 | | מחבר: | אורית (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 23/05/2019 | | שעה: | 13:24:06 |
| רכשתי רכש לפני יומיים ולקחתי מימון ישיר ע"ס 52 אש"ח , שאלתי את המוכר אין ספור פעמים האם אני יכולה להחזיר את ההלוואה מתי שאני רוצה, והוא ענה שכן לא ציין כי הפירעון המוקדם כרוך בעמלות וקנסות.
כעת, לאחר יומיים התחרטתי על המימון וברצוני לפרוע ולהחזיר את כל הכסף לטענת מימון ישיר אין מה לעשות לקחתי אז אני צריכה לשלם 2000 ש"ח עמלות וקנסות
מדובר ביומיים בלבד! המוכר "מכר" שאין לי מה לדאוג ואני יכולה להחזיר מתי שאני רוצה שכעת טוען שהרי ברור שיש קנסות על פירעון מוקדם והוא לא חשב שארצה להחזיר כל כך מוקדם.
אני מאוד מתוסכלת ולא יודעת האם זה בכלל הגיוני לשלם על יומיים שטרם שולם תשלום ראשון אפילו.
אשמח לעזרתכם האם ניתן לעשות משהו.
אורית 0525916125 | |
|
|
|
| 26/5/2019 08:47 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 26/05/2019 | | שעה: | 08:47:48 |
| אורית שלום רב,
תחושותייך בהחלט ברורות, אך יהיה קושיל העלות טענה כנגד חברת המימון, שכן טענתך הנה להטעיה מצד מוכר הרכב.
היה ויש לך תיעוד של ההטעיה מצידו, אז הדבר יכול להוות עליה לתביעה בגין הנזק שנגרם לך עקב ההטעיה לגבי תנאי ההלוואה, אך היה ואין תיעוד לשיחה ולהטעיה שבוצעה לכאורה, הרי שכנגד המלווה אין עליה כלשהי, שכן תנאי ההלוואה ככל הנראה פורטו במסמכים עליהם את חתומה, וממילא, הנציג אינו נציג של החברה המלווה.
על כן, לצערי, יהיה קושי להעלות טענותמשפטיות כנגד העוסק. | |
|
|
|
| 24/5/2019 16:28 |
שוש |
 | | מחבר: | שוש (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 24/05/2019 | | שעה: | 16:28:03 |
| רציתי לברר , לאחרונה גיליתי חיובים של פנגו סימפול משנת 2012, ( לא זכור לי שהצטרפתי לשירות הנ"ל), אני אף פעם לא קיבלתי חשבוניות מפנגו ,( הם אומרים שלא ביקשתי שישלחו לדואר , לא היה לי מייל , וזאת הסיבה שלא שלחו, האם זה תקין ?), ובגלל זה לא ידעתי על החיובים.
האם יש חוק התיישנות ? בפנגו אומרים לי שהם לא יכולים לתת לי אישור הצטרפות או להאזין לשיחה כי זה ישן . הם אומרים שהייתה שיחה מוקלטת אבל בגלל שעבר הרבה זמן לא ניתן להאזין לה.
בכבוד רב,
שוש | |
|
|
|
| 26/5/2019 08:41 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 26/05/2019 | | שעה: | 08:41:20 |
| שוש שלום רב,
על פניו, הטענה להתיישנות בעייתית מעט, שכן בית העסק עודנו מסתמך על אותה התקשרות טלפונית לצורך חיוב, ועל כן מוטולת עליו החובה לשמור תיעוד של אותה התקשורות, היה והוא מנהל מאגר מידע בהתאם להוקראות הדין.
מעבר לכך, היה ואת צרכנית פרטית, מחויב העוסק לשלוח מדי תקופה חשבונית בגין חיובים, לכתובת כלשהי שעודכנה בעת ההצטרפות, וכן להציג את טופסי הגליוי הנאות שנשלחו אליך בתהאם להוראות סעיף 13ג לחוק הגנת הצרכן.
את מוזמתנ להגיש תלונה באמצעות אתר המועצה וננסה לבחון את המקה לעומקו. | |
|
|
|
| 23/5/2019 13:27 |
דפנה |
 | | מחבר: | דפנה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 23/05/2019 | | שעה: | 13:27:51 |
| | שלום לכם, ב-17.4.2019 הזמנתי מקרר. שילמתי עבורו באשראי 5000 ש"ח. הסכום ירד מחשבוני ב-2.5.2019 . המקרר לא הגיע. אני נתקלת בתירוצים ודחיות בכל שיחות הטלפון אותן קיימתי. מהן זכויותי ומה עלי לעשות כדי שכספי יוחזר לי? תודה | |
|
|
|
| 26/5/2019 08:41 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 26/05/2019 | | שעה: | 08:41:00 |
| דפנה שלום רב,
יש להעביר מיידית לבית העסק דרישה לביטול העסקה עקב הפרת הסכם הרכישה ועיכוב באספקה.
ישל ציין בפנייה כי הוראות סעיף 14ה לחוק הגנת הצרכן מחייבות בית עסק לבטל עסקה לרכישת מוצר באמצעות מכר מרחוק (טלפון או אינטרנט) כל עוד לא סופק, ובמקרה של הפרת הסכם או אי התאמה, ולהשיב לצרכן את מלוא כספו בתוך לא יאוחר מ 14 ימים מיום בקשת הצרכן.
היה ובית העסק לא יפעל בהתאם להוראות הדין, הוא חושף עצמו לתביעת פיצוי ללא הוכחת נזק. | |
|
|
|
| 23/5/2019 12:53 |
דפנה |
 | | מחבר: | דפנה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 23/05/2019 | | שעה: | 12:53:59 |
| | שלום לכם, ב-17.4.2019 הזמנתי מקרר. שילמתי עבורו באשראי 5000 ש"ח. הסכום ירד מחשבוני ב-2.5.2019 . המקרר לא הגיע. אני נתקלת בתירוצים ודחיות בכל שיחות הטלפון אותן קיימתי. מהן זכויותי ומה עלי לעשות כדי שכספי יוחזר לי? תודה | |
|
|
|
| 26/5/2019 08:40 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 26/05/2019 | | שעה: | 08:40:34 |
| דפנה שלום רב,
יש להעביר מיידית לבית העסק דרישה לביטול העסקה עקב הפרת הסכם הרכישה ועיכוב באספקה.
ישל ציין בפנייה כי הוראות סעיף 14ה לחוק הגנת הצרכן מחייבות בית עסק לבטל עסקה לרכישת מוצר באמצעות מכר מרחוק (טלפון או אינטרנט) כל עוד לא סופק, ובמקרה של הפרת הסכם או אי התאמה, ולהשיב לצרכן את מלוא כספו בתוך לא יאוחר מ 14 ימים מיום בקשת הצרכן.
היה ובית העסק לא יפעל בהתאם להוראות הדין, הוא חושף עצמו לתביעת פיצוי ללא הוכחת נזק. | |
|
|
|
| 22/5/2019 14:54 |
שש |
 | | מחבר: | שש (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 22/05/2019 | | שעה: | 14:54:42 |
| רציתי לברר , לאחרונה גיליתי חיובים של פנגו סימפול משנת 2012, ( לא זכור לי שהצטרפתי לשירות הנ"ל), אני אף פעם לא קיבלתי חשבוניות מפנגו ,( הם אומרים שלא ביקשתי, וזאת הסיבה שלא שלחו, האם זה תקין ?), ובגלל זה לא ידעתי על החיובים.
האם יש חוק התיישנות ? בפנגו אומרים לי שהם לא יכולים לתת לי אישור הצטרפות או להאזין לשיחה כי זה ישן .
בכבוד רב,
שוש | |
|
|
|
| 23/5/2019 12:49 |
שוש |
 | | מחבר: | שוש (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 23/05/2019 | | שעה: | 12:49:54 |
| בהמשך לשאלתי ....
אם לא נתתי להם מייל מעודכן ואני לעולם לא השתמשתי באפליקציה , האם הם לא מחוייבים לשלוח לי בדואר חשבוניות ?
חברת פנגו ,אומרים שרק שהלקוח מבקש חשבוניות בדואר הם שולחים , כי הם חברה ירוקה.
בנוסף , הם אומרים שיש להם שיחה מוקלטת עבור פנגו סימפל מ 2012 ,אבל בגלל שעברו ככ שנים משנת 2012 הם לא יכולים להאזין , האם זה תקין?
האם תקין שלעולם לא קיבלתי מסמך שמעדכן אותי שהצטרפתי לשרות הנל?
בתודה מראש שוש | |
|
|
|
| 26/5/2019 08:38 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 26/05/2019 | | שעה: | 08:38:48 |
| שוש שלום רב,
על פניו, הטענה להתיישנות בעייתית מעט, שכן בית העסק עודנו מסתמך על אותה התקשרות טלפונית לצורך חיוב, ועל כן מוטולת עליו החובה לשמור תיעוד של אותה התקשורות, היה והוא מנהל מאגר מידע בהתאם להוקראות הדין.
מעבר לכך, היה ואת צרכנית פרטית, מחויב העוסק לשלוח מדי תקופה חשבונית בגין חיובים, לכתובת כלשהי שעודכנה בעת ההצטרפות, וכן להציג את טופסי הגליוי הנאות שנשלחו אליך בתהאם להוראות סעיף 13ג לחוק הגנת הצרכן.
את מוזמתנ להגיש תלונה באמצעות אתר המועצה וננסה לבחון את המקה לעומקו. | |
|
|
|
| 23/5/2019 10:29 |
זלצמניהו |
 | | מחבר: | זלצמניהו (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 23/05/2019 | | שעה: | 10:29:42 |
| שלום,
בעבר קניתי דבר מה דרך העסק מספק שירותי מוצרים לבית.
לא חתמתי מעולם ולא הציגו בפניי מידע על כך שאני עתיד לקבל חומר פרסומי.
בפעם הראשונה לאחר הקנייה קיבלתי הודעת SMS על תוכן שיווקי ומכירתי של חברה זו - היה מוצג בתוכן ההודעה כי ניתן להסיר אותי מתוכן זה על ידי השבת הודעת "הסר" וכך עשיתי.
בנתיים קיבלתי עוד 5 הודעות מהם.
האם ניתן לתבוע לפי חוק הספאם על 1000 ש"ח כל הודעה?
כיצד עושים זאת? מה הוא ההליך? | |
|
|
|
| 23/5/2019 12:47 |
זלצמניהו |
 | |
|
| 26/5/2019 08:36 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 26/05/2019 | | שעה: | 08:36:14 |
| מר זלצמניהו שלום רב,
ניתן להגיש תביעה בהתאם להוראות חוק התקשורת באמצעות בית המשפט לתביעות קטנות באזור מגורייך.
מצ"ב קישור עם הסבר ודוגמאות:
http://www.consumers.org.il/category/email-spam-law | |
|
|
|
| 23/5/2019 12:09 |
בועז אוחנה |
 | | מחבר: | בועז אוחנה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 23/05/2019 | | שעה: | 12:09:45 |
| שלום,
ב20.5.19 רכשתי מחברת גרין מוטורס קלאבקאר.
לאחר קבלת המוצר הודענו לבעלי החברה שאיננו מרוצים וברצוננו להחזיר הרכב.
החברה מסרבת לקבל את הרכב ולהחזיר הכסף.
האם חלה חובת ביטול עסקה על מוצר זה?
תודה
בועז | |
|
|
|
| 26/5/2019 08:34 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 26/05/2019 | | שעה: | 08:34:27 |
| בועז שלום רב,
אודה לפירוט לגבי המוצר.
היה ומדובר ברכב מנועי, הרי שתקנות ביטול עסקה מאפשרות ביטול עסקה רק במקרה בו לא בוצעה העברת בעלות ולא נעשה שימוש כלשהו ברכב, ורק במקרה בו נרכש המוצר מהייבואן.
היה ומדובר במוצר שאינו מוגדר כרכב מנועי, יש לבחון האם ניתן לסווגו במוצר חשמלי, ואז התקנות יאפשרו ביטול רק במקרה שלא נעשה בו שימוש כלשהו. | |
|
|
|
| 23/5/2019 11:55 |
דורית לזר |
 | | מחבר: | דורית לזר (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 23/05/2019 | | שעה: | 11:55:16 |
| עמותה רשומה ללא מטרות רווח גבתה עמלה מחברים ללא סמכות לעשות כן. גובה העמלה כ-2000 ש"ח. האם אפשר להגיש תביעה בבית דין לתביעות קטנות נגד העמותה להחזרת העמלה?
בתודה,
דורית | |
|
|
|
| 26/5/2019 08:32 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 26/05/2019 | | שעה: | 08:32:42 |
| דורית שלום רב,
אין מניעה להגיש תביעה כנגד עמותה בבית המשפט לתביעות קטנות, ובתנאי שהתובעים הנם אנשים פרטיים. | |
|
|
|
| 23/5/2019 11:27 |
RB |
 | | מחבר: | RB (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 23/05/2019 | | שעה: | 11:27:44 |
| רכשתי בחנות רהיטים חדשים הביא אותי לאפיסת כוחות מולם פעם ראשונה שלחו לי צבע אחר ולא רצו לבוא להחסיר ולהביא חדש
פעם שניה שיבוא לי את הרהיטים
הביאו לי אותם מתצוגה במחיר של רהיטים חדשים | |
|
|
|
| 26/5/2019 08:31 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 26/05/2019 | | שעה: | 08:31:48 |
| גברתי שלום רב,
היה ועדיין לא חלפו 14 ימים מיום קבלת המוצרים, הרי שתקנות ביטול עסקה מאפשרות ביטול של העסקה בכל מקרה, וללא קשר להטעיות שבוצעו לכאורה, וזאת בכפוף לתשלום דמי ביטול בסך שלא ילעה על 5% או 100 ש"ח.
במקרה זה, יש להעביר מיידית לבית העסק פנייה בכתב לעניין ביטול העסקה, והיה ובית העסק מסרב, אנא הגישי תלונה באמצעות אתר המועצה ונשמח לסייע. | |
|
|
|
| 23/5/2019 11:27 |
RB |
 | | מחבר: | RB (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 23/05/2019 | | שעה: | 11:27:30 |
| רכשתי בחנות רהיטים חדשים הביא אותי לאפיסת כוחות מולם פעם ראשונה שלחו לי צבע אחר ולא רצו לבוא להחסיר ולהביא חדש
פעם שניה שיבוא לי את הרהיטים
הביאו לי אותם מתצוגה במחיר של רהיטים חדשים | |
|
|
|
| 26/5/2019 08:31 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 26/05/2019 | | שעה: | 08:31:20 |
| גברתי שלום רב,
היה ועדיין לא חלפו 14 ימים מיום קבלת המוצרים, הרי שתקנות ביטול עסקה מאפשרות ביטול של העסקה בכל מקרה, וללא קשר להטעיות שבוצעו לכאורה, וזאת בכפוף לתשלום דמי ביטול בסך שלא ילעה על 5% או 100 ש"ח.
במקרה זה, יש להעביר מיידית לבית העסק פנייה בכתב לעניין ביטול העסקה, והיה ובית העסק מסרב, אנא הגישי תלונה באמצעות אתר המועצה ונשמח לסייע. | |
|
|
|
| 19/5/2019 16:15 |
שלו |
 | | מחבר: | שלו (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 19/05/2019 | | שעה: | 16:15:09 |
| היי.
רכשנו מיטה + מזרון, ובמעמד הרכישה שאלנו את המוכר באופן ישיר וברור, האם המזרון לא יהיה יותר מידי גבוה והוא יתאים למיטה ונאמר לנו שאכן הוא יתאים.
לאחר שהמיטה הגיע אכן ראינו שהמזרון גבוה מידי, כשפנינו לבית העסק נאמר לנו שבגלל שביקשנו את ראש המיטה בגובה מסויים (יש לציין שהגובה מעט נמוך מהסטנדרט ולא גובה יוצא דופן במידתו), ובנוסף לכך שמכיוון שנוסף ארגז מצעים למיטה זה לא אותו מוצר ועל כן המזרון נראה גבוה.
השבנו לו שאין זה יכול להיות מכיוון שלא אנחנו שינינו באופן עצמאי את גובה המיטה ולא הוספנו ארגז מצעים שכן ההזמנה התבצעה דרכם במעמד הרכישה,
כלומר שהיה להם ברור במעמד הרכישה שהמוצר שאנו מעוניינים להזמין הוא בגובה הנ"ל ועם ארגז מצעים ועדיין נאמר לנו שהמזרון יתאים ולא יהיה גבוה מידי. אך עדיין בית העסק משיב את אותן תשובות שפשוט לא רציניות לטעמנו.
לסיכום כעט אנו מרגישים שהם פשוט מתנערים מאיתנו במין העמדת פנים כאילו אנו מדברים שטויות. מה אפשר לעשות במצב כזה? האם זה מצדיק הגשת תלונה?
אודה על תשובתכם המקצועית והמהירה. יום טוב | |
|
|
|
| 20/5/2019 09:31 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 20/05/2019 | | שעה: | 09:31:55 |
| שלו שלום רב,
הסיטואציה אותה אתם מתארים בהחלט מתסכלת, אך מדובר במחלוקת עובדתית ולא משפטית.
היה וניתן להוכיח כי דרישתויכם בנוגע לגובה המזרון או המבנה הכללי של המיטה לא התקיימו, הרי שמדובר בלכאורה בהפרת הסכם הרכישה ועל בית העסק לבצע את השינויים הדרושים.
אך במקרה בו כל הנושא נוהל בעל פה ואין ראיות כלשהן על מנת לבסס אי התאמה לדרישותיכם, יהיה קושי לדרוש תיקון או החלפה בנסיבות אלו. | |
|
|
|
| 21/5/2019 14:51 |
שלו |
 | | מחבר: | שלו (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 21/05/2019 | | שעה: | 14:51:01 |
| היי, קודם כל תודה על עבודתכם המסורה כאן.
כיצד אנו יכולים להוכיח שדרישותינו לא התקיימו?
כרגע בכל ניסיון לשיחה מול החנות אנו מקבלים תשובות פשוט לא מספקות [כגון "זה מוצר אחר ממה שמפיע בתצוגה" ו"ביקשם גובה מיוחד לראש המיטה" (דבר שאינו רלוונטי בכלל מכיוון שגובה המיטה הוא בפרופורציות הנכונות למיטה)]
בכל מקרה אנו נתקלים באטימות מתסכלת.
ושאנו מבקשים לבטל את העסקה נאמר לנו שבגלל שהזמנו מיטה עם ארגז מצעים, וראש מיטה בגובה מסויים, אז אלו מידות מיוחדות ולא ניתן לבטל את העסקה. למרות שדרישות אלו הן לא דרישות מיוחדות בעת רכישת מיטה, ולא נאמר לנו כלום על העניין של אם נזמין במידות אלו אז זה נחשב מידות מיוחדות.
לסיכום השאלה היא:
1) האם באמת לא ניתן במקרה כזה לדרוש ביטול עסקה?
2)האם יש דרך להוכיח שדרישותינו לא התקבלו? או שזו הטעייה של הצרכן? (אין לנו הקלטות ממעמד הרכישה)
3)בנוסף הרכישה הייתה למזרן+ מיטה, האם יש אפשרות לדרוש ביטול עסקה או החלפה של המזרן לפי שוויו?(יש לנו קבלה אחת על סף כל הסכום).
תודה. | |
|
|
|
| 23/5/2019 16:16 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 23/05/2019 | | שעה: | 16:16:56 |
| שלום רב שלו,
היות שאין ברשותך ראיות התומכות בטענתך, יהיה קושי להוכיח והדבר עלול להיות בגדר מחלוקת עובדתית, שכל צד יטען אחרת לכן רק רק בית המשפט רשאי להכריע בעניין. | |
|
|
|
| 23/5/2019 18:05 |
שלו |
 | |
|
| 23/5/2019 18:06 |
שלו |
 | |
|
| 23/5/2019 18:06 |
שלו |
 | |
|
| 26/5/2019 08:12 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 26/05/2019 | | שעה: | 08:12:27 |
| שלום רב שלו,
בהמשך לתגובה שצוין מעלה, עקרונית, תקנות ביטול עסקה מאפשרות לצרכן זכות לבטל את העסקה, בין היתר, בריהוט, בתוך 14 ימים מקבלת המוצר, בניכוי 5% או 100 ש"ח הנמוך מבניהם, ובלבד שהמוצר לא הורכב בבית הצרכן ולא נעשה שימוש במוצר ולא נפגם על ידי הצרכן וכן לא יוצר במיוחד בעבור הצרכן על פי מידות או דרישות מיוחדות, לפיכך, היה והמוצר הורכב בביתכם וכן נעשה שימוש במוצר הרי שלא קמה לכם זכות חרטה מכח תקנות ביטול עסקה ויהיה עליכם לפעול בהתאם לקבוע במדיניות של בית העסק. | |
|
|
|
| 22/5/2019 11:38 |
דוד כהן |
 | | מחבר: | דוד כהן (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 22/05/2019 | | שעה: | 11:38:20 |
| | אתם צריכים לשמש דוגמא ,ולענות לטלפונים ולא אחרי שפרסמתי את ההודעה הראשונה. נתקתם את המענה הטלפוני. | |
|
|
|
| 22/5/2019 12:10 |
משה |
 | |
|
| 23/5/2019 19:32 |
לסגור את המועצה - לא מספקים את הסחורה |
 | | מחבר: | לסגור את המועצה - לא מספקים את הסחורה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 23/05/2019 | | שעה: | 19:32:30 |
| עובדים עצלנים שמאשימים כל השנים את ההנהלות, פרזיטים רכלנים ותככנים .
חבורה של מטפלים שלא יודעים לעבוד.אן מקצועיות התקשרתי לשאול על פניה שלי ומספרים סיפורים על המצב על ההנהלה על תקציב . לכו הביתה פרזיטים .
הלוואי ויסגרו אתכם.
גם בפורום יש ימים שלא עונים.
איפה אתם מגייסים את האנשים???
צריך לסגור אתכם חבורה של בכיינים.
| |
|
|
|
| 24/5/2019 10:17 |
משה |
 | | מחבר: | משה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 24/05/2019 | | שעה: | 10:17:20 |
| | לא פנית לכתובת הנכונה. יש את ביבי המלך ומצביעי הימין שאליהם אתה צריך לבוא בתלונות. אתה אולי אחד מהם? הם הסכימו, למשל, להעביר תקציבים במזומן ובהקלות מיסוי לצעירים בריאים בני 20+ במקום לאכיפה של חוקי צרכנות. | |
|
|
|
| 23/5/2019 08:34 |
אורי כהן |
 | | מחבר: | אורי כהן (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 23/05/2019 | | שעה: | 08:34:43 |
| | קניתי מוצר ( בר מים) ב-36 תשלומים של 79 ש"ח בזמן ההתקנה הצליח הטכנאי לשכנעני לשדרג את העסקה ןבהתאם השתנה ל-36 תשלומים של 125 ש"ח. לאחר התלבטות החלטנו שאנחנו מבקשים לחזור לעסקה המקורית. מהו והאם יש לנו סעד חוקי/משפטי? | |
|
|
|
| 23/5/2019 17:58 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 23/05/2019 | | שעה: | 17:58:16 |
| שלום רב אורי,
לא ציינת מתי בוצעה רכישת השירות בביתך?
עקרונית, בעסקת רוכלות, קמה לצרכן זכות לבטל את העסקה, בתוך 14 ימים מביצוע העסקה או מקבלת פרטים שרוכל חייב למסור לצרכן, המאוחר מבניהם.
בהנחה שאתה עומד בתנאים הקבועים בדין, יש לפנות אל החברה בכתב תוך פירוט השתלשלות העניינים.
בהנחה שהמועד לביטול עסקת רוכלות חלף, ניתן לפעול מכח סעיף 13ג בחוק הגנת הצרכן הקובע כי בעסקה מתמשכת, קמה לצרכן זכות לבטל את העסקה בכל עת שהצרכן יחפוץ בכך, אולם עליו לבדוק אם בהסכם ההתקשרות יש לשלם דמי ביטול. | |
|
|
|
| 23/5/2019 08:08 |
ריטה |
 | | מחבר: | ריטה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 23/05/2019 | | שעה: | 08:08:24 |
| שלום רב,
הזמנתי סלון פינתי לפני חודש. שבוע אחרי בעל חנות התקשר ואמר שסלון הגיע וכמעט אותו צבע והוא מביא לי אותו .אם זה לא מוצאת חן בייני הוא החליף לי אותו בצבע שהזמנתי בעוד חודש בלי שום בעיה. בקיצור בן שלי היה בבית וקיבל את הסלון. כאשר חזרתי הבית ראיתי שזה בכלל דגם אחר וצבע לא מתאימה לנו בכלל. במקום אפור היה משולב גם אפור וגם חום. התקשרתי אמרתי והוא אמר שאין שום בעיה הוא ישלח לנו דגם שלנו כאשר אקבל. באותו יום נסענו שוב לחנות והוא אוסיף בהזמנה מס' דגם ושקיבל כסף עבור הובלה.
אתמול היתקשר ואמר שסלון הגיע והוא באה להחליף אותו.
קיבלנו.... צבע שלנו אבל דגם אחרי לגמרי... התקשרתי אמרתי ולקחו סלון בחזרה.
בעל חנות התחיל לבלבל מוח ואמר שצריך לחקות 3 חודשים עד שסלון תגיע ואחרי חצי שעה התחיל להגיד שבגלל שסלון שלנו הזמנו בלי שזלונג אז הוא לא יהיה דומה למה שהזמינו.
מה אני אמורה לעשות ?
קניתי גם מזנון וגם סלון וחילקתי הכל ל-10 תשלומים.
אני יכולה לבקש מישראכרט שיבטלו עסקה? אני צריכה להודיע לבעל חנות במכתב רשום?
צריך לבקש פיצוי?
| |
|
|
|
| 23/5/2019 17:56 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 23/05/2019 | | שעה: | 17:56:44 |
| שלום רב ריטה,
עקרונית, חוק המכר קובע כי במקרה של פגם או אי התאמה במוצר, על בית העסק לתקן את הטעון תיקון.
מכאן, שהיה ויש ברשותך ראיות התומכות בטענתך כי המוצר שסופק אינו תואם למוצר שהוזמן, הרי שיש לפנות אל בית העסק בכתב תוך פירוט תלונתך ודרישתך בצירוף מסמכים, לאחריו, הגישי תלונה באתר המועצה לצרכנות בצירוף מסמכים. | |
|
|
|
| 23/5/2019 07:54 |
דוד כהן |
 | | מחבר: | דוד כהן (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 23/05/2019 | | שעה: | 07:54:29 |
| הזמנתי דרךסוכן נסיעות טיול שורשים לטוניס.כולל בתי מלון ויזה ואוכל וסיורים.כאשר הגעתי לשדה התעופה. שעת הטיסה 5 בבוקר. נאמר לי שאין לי ויזה לטוניס.נסיתי ליצור קשר עם הסוכן אך הוא לא ענה. בערך שעתיים אחרי הוא מבקש מהאחרית בשדה התעופה לתת לנו לטוס ובטוניס ידאג לנו לויזה.האחראית סירבה.ואז הוא היציע חלופה אחרת,תבואו מחר לטיסה בשעה 5 בבוקר ואז הכול יהיה מסודר.אני סירבתי וחלק הסכימו.
מדובר בטיול מאורגן שיצא יום לפני כן.ואנחנו 4 אנשים היינו צריכים לצאת יום למחורת.
עלות הטיול כ 8000 שח
מה עלי לעשות ואיזה פיצוי מגיע לי | |
|
|
|
| 23/5/2019 17:51 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 23/05/2019 | | שעה: | 17:51:13 |
| שלום רב דוד,
בעניין זה, עליכם לפנות אל בית העסק עמו בוצעה העסקה, בצירוף מסמכים ולאחריו, הגש תלונה באתר המועצה לצרכנות, בצירוף מסמכים, על מנת לבדוק את פנייתך. | |
|
|
|
| 22/5/2019 13:04 |
יהב |
 | | מחבר: | יהב (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 22/05/2019 | | שעה: | 13:04:11 |
| שלום.
אם קניתי דרך נציג טלפוני מחשב נייד. שהגיע אחרי 14 ימי עסקים, והגיע המוצר הלא נכון.
1. האם זכותי לבטל עסקה? כי הנציג מתאם החנות אמר לי שאי אפשר.
2. אם מחליפים לי למצור שהזמנתי, האם מגיע לי פיצוי? ביחוד עם אני צריך לחכות עוד 14 ימי עסקים?
תודה רבה | |
|
|
|
| 22/5/2019 20:18 |
יהב |
 | |
|
| 23/5/2019 07:34 |
יהב |
 | |
|
| 23/5/2019 17:48 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 23/05/2019 | | שעה: | 17:48:22 |
| שלום רב יהב,
האם העסקה נעשתה במכר מרחוק, דהיינו, עסקה הנעשית בשיווק מרחוק ללא נוכחות משותפת של הצדדים?
עקרונית, בהנחה שמדובר בעסקת מכר מרחוק, הרי שקמה לצרכן הזכות לבטל את העסקה בתוך 14 ימים מביצוע העסקה או מקבלת המוצר או מקבלת טופס גילוי נאות המאוחר מביניהם בניכוי 5% או 100 ש"ח הנמוך מבניהם, ובמקרה בו העסקה בוטלה בשל אי התאמה בין המוצר שהוזמן לבין המוצר שסופק בפועל, הרי שהביטול לא יהיה כרוך בדמי ביטול.
לעניין שאלתך "2.אם מחליפים לי למצור שהזמנתי, האם מגיע לי פיצוי? ביחוד עם אני צריך לחכות עוד 14 ימי עסקים?"- במידה שנגרם לך נזק מוכח (כגון: הפסד יום עבודה) הרי שקמה לך הזכות לתבוע בגין הנזק מכח פקודת הנזיקין. | |
|
|
|
| 22/5/2019 22:56 |
מתן |
 | | מחבר: | מתן (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 22/05/2019 | | שעה: | 22:56:42 |
| היי,
מעוניין לדעת האם החוק מחייב סימון אחיד כלשהו על מוצרים?
בבסיס השאלה שלי עומד הרצון שלי להשוות בין שלושה מקומות בהם אני יכול לקנות ליד ביחי מצרכים. אני מעוניין להשוות מחירים באופן שוטף ולעדכן את הטבלאות אצלי. הדבר יהיה קל להשוואה אם יש ברקוד אחיד לכל מוצר או משהו כזה כדי שניתן יהיה להפריד מוצרים דומים אך שונים כמו למשל נס קפה באריזה 500 גר או אחר בתוספת חינם של 50 גר לדוגמא
האם סימון המוצרים אחיד ונקבע על פי חוק או שכל חנות מסמנת שפי שנח לה. | |
|
|
|
| 23/5/2019 17:41 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 23/05/2019 | | שעה: | 17:41:26 |
| שלום רב מתן,
יש לפנות אל הרשות להגנת הצרכן ולסחר הוגן במשרד הכלכלה והתעשייה לבירור העניין, להלן הקישור לאתר הרשות:
https://www.gov.il/he/departments/consumer_protection_and_fair_trade_authority
| |
|
|
|
| 21/5/2019 21:10 |
מלצר |
 | | מחבר: | מלצר (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 21/05/2019 | | שעה: | 21:10:37 |
| שלום.
לאחרונה שמעתי על מסעדה ביישוב שבו אני גר שמשלמת למלצרים שלה 29 שקלים לשעה, לכאורה שכר טוב, אבל לא מרשה להם לקחת שקל מהטיפ שאותו משאירים לקוחות המסעדה למלצר ששירת אותם. לא משנה כמה גבוה סכום הטיפים שהם מקבלים, המלצרים לא יוכלו לקחת אותם והם גם לא יקבלו תוספת לשכר הקבוע.
בעבר ידעתי שזה לא חוקי אבל היום הבנתי שייתכן שהיה שינוי בחוק. רציתי לדעת האם זה כיום זה חוקי?
תודה רבה. | |
|
|
|
| 22/5/2019 11:46 |
. |
 | |
|
| 22/5/2019 22:56 |
. |
 | |
|
| 23/5/2019 17:35 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 23/05/2019 | | שעה: | 17:35:01 |
| שלום רב אדון,
יש לפנות אל רשות המיסים לבירור הנושא בקישור שלהלן:
https://taxes.gov.il/Pages/HomePage.aspx
| |
|
|
|
|