| 27/6/2019 14:14 |
אירית |
 | | מחבר: | אירית (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 27/06/2019 | | שעה: | 14:14:17 |
| שלום,
לפני מס' חודשים קיבלנו לתדהמתנו חשבון לתשלום עבור קו סלולרי שכבר שנים לא פעיל. בשיחת הטל' שבה הודעתי על התנתקות ומעבר לחב' אחרת, ביקשתי מפורשות מחב' אורנג' להתנתק. 5 שנים לאחר מכן, קיבלתי בקשה לתשלום בסכום של אלפי ש"ח. בעקבות שיחה עם פרטנר הבנו שכנראה המכשיר שהיה ברשותנו, נגנב. במקביל גם פרטנר הבינו זאת, ובמידית ניתקו את הקו.
כעת פרטנר תובעים שאשלם את החוב שנוצר בגין השיחות שנעשו לרשות הפלסטינית ולחו"ל עפ"י כמובן התעריף הישן.
אודה לעצתכם, מה אומר החוק ? | |
|
|
|
| 27/6/2019 17:26 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 27/06/2019 | | שעה: | 17:26:33 |
| שלום רב אירית,
האם יש ברשותך הודעת ניתוק אשר נשלח לחברה?
אם כן, האם פנית אל החברה בכתב לבירור העניין?
היה והודעת הניתוק לא נעשתה בכתב יהיה קושי להוכיח את טענתך. | |
|
|
|
| 2/7/2019 11:30 |
אירית |
 | | מחבר: | אירית (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/07/2019 | | שעה: | 11:30:35 |
| אין לי תיעוד בכתב על בקשת הניתוק. הבקשה נעשתה טלפונית, ולא נאמר על ידי נציגי אורנג שעלי להוציא בקשה בכתב.
כמו כן אציין שבמשך השיחות שלי עם נציגי אורנג ביקשתי לחסום מכל המנויים שברשותי שיחות לחול. (והחשבון הגבוה שקיבלתי כעת הוא מביצוע שיחות לחול) | |
|
|
|
| 3/7/2019 09:21 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/07/2019 | | שעה: | 09:21:34 |
| אירית שלום רב,
האם משך כל אותה תקופה מאז הודעת הניתוק, המשעכתם לשאת בתשלומים כלשהם?
האם החברה יכולה להעיד כי עקב אי קבלת בקשת הניתוק במועד היא העבירה חשבוניות כנדרש בגין חיבורכם לשירותים כאמור?
היה והחברה מצידה לא העבירה חשבוניות או שלחה מסמכים הנוגעים להמשך ההתקשרות, הרי שהדבר גם כן יכול לסייע בהוכחת הטענה לפיה אכן התקבלה על ידכם בקשת ניתוק משירות.
בכל מקרה, אודה לך אם תגישי תלונה באמצעות אתר המועצה על מתנ שנוכל לבחון את הנושא לעומק. | |
|
|
|
| 2/7/2019 11:32 |
ענבר |
 | | מחבר: | ענבר (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/07/2019 | | שעה: | 11:32:48 |
| היי ,
אני לא מצליחה להשיג אתכם טלפונית. שאלה לקוחה רכשה קורס פרונטלי ב 12.6 ושלמה שליש מהכסף . הקורס התחיל ב 26.6 (מדובר בקורס של 4 מפגשים כל שבוע. היא לא הגיעה לשיעור ובקשה לקבל את הכסף חזרה ב 30.6 האם מגיע לה החזר על הקורס ? האם יום שישי נחשב כיום עבודה - אנחנו עובדים ביום זה ?
אודה לתשובה | |
|
|
|
| 3/7/2019 09:18 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/07/2019 | | שעה: | 09:18:33 |
| ענבר שלום רב,
לצערי, המועצה מנועה מלייעץ לבתי עסק, שכן הדבר מהווה ניגוד עניינים אסור.
אף על פי כן, על מנת לקבוע תנאי ביטול או קנסות יש לבחון האם הצרכן קיבל את מלוא המידע לגבי תנאי הביטול של הקורס בכתב ,והאם צוינו מדרגים לצורך ביטול העסקה.
בכל מקרה, כאמור, לא נוכל להביע עמדה בעניין. | |
|
|
|
| 2/7/2019 11:34 |
שי |
 | | מחבר: | שי (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/07/2019 | | שעה: | 11:34:13 |
| שלום רב,
לפני כשלושה חודשים שלחתי הודעת ניתוק לחברת בזק בינלאומי, דרך אתר "נתק". קיבלתי אישור שההודעה התקבלה בפקס של החברה ועל כן הנחתי שהעניין יסודר. אלא שהתברר שהניתוק לא בוצע והחברה המשיכה לחייב את חשבוני במשך כל התקופה הזו.
האם יש מקום להגיש תביעה לפיצוי?
בברכה,
שי | |
|
|
|
| 3/7/2019 09:15 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/07/2019 | | שעה: | 09:15:27 |
| שי שלום רב,
על פי הוראות הדין, על הצרכן לוודא עם חברת בזק כי אכן דרישת הביטול העגיעה ועוכנה.
היה והחברה טוענת כי לא קיבלה את הודעת הביטול, ואתה מצדך לא בדקת ישירות מול החברה כי אכן עודנה הודעת הביטול, יהיה קושי לדרוש החזר בגין חודשים אלו. | |
|
|
|
| 2/7/2019 17:41 |
מרנין |
 | | מחבר: | מרנין (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/07/2019 | | שעה: | 17:41:44 |
| | בית עסק מסרב לבטל עיסקה ושכר שירות משרד עורכי דין כדי להפעיל עליי לחצים כדי שאשלם וזאת למרות דרישתי לבטל את העסקה על פי דרישות החוק | |
|
|
|
| 3/7/2019 09:13 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/07/2019 | | שעה: | 09:13:35 |
| מרנין שלום רב,
בהמשך לשיחותינו הטלפוניות ובהמשך למיילים שהועברו אלי, ביקשתי כי תלונתך תעודכן בהקדם במערכת על מנת שנוכל לסייע ביעילות המירבית.
כאמור, על מנת שנוכל להעביר פנייה לבית העסק או למשרד המייצג יש צורך בעדכון הפנייה.
אני מקווה כי הדבר יתבצע כבר במהלך היום. | |
|
|
|
| 2/7/2019 11:23 |
דורון |
 | | מחבר: | דורון (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/07/2019 | | שעה: | 11:23:40 |
| שלום,
נסעתי למשך שבוע לחול ועשיתי חבילה סלולרית בסלקום. כשהייתי בחול ביצעתי שיחות לחול וכשהגעתי לארץ, הטלפון שלי נחסם לשימוש. לא הייתי מודע ששיחות לחול אינן בחבילה (כי הן בחבילה שלי כשאני בארץ), והסתבר לי שדקת שיחה עולה 30 שח. זה בסהכ החיוב שלי היה 1921 שקלים. זה לא נכתב בפרטי החבילה אלא רק בלינק שהיה בסמס, והלינק כתוב כך שהוא הוא לא ניתן ללחיצה בטלפון (בדיעבד התגלה לי שכשכותבים את כתובת הלינק אז שם מופיעה הערה על החיוב במידה ומתקשר ליעדים בחו"ל). האם יש לי קייס במקרה הזה? | |
|
|
|
| 3/7/2019 09:12 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/07/2019 | | שעה: | 09:12:04 |
| דורון שלום רב,
ככל שבית העסק העביר מידע על תנאי העסקה באמצעות הקישור (העובדה שהוא אינו ניתן לפתיחה באמצעות הטלפון בהחלט משונה בנסיבות אלו) הרי שעל פניו, יהיה קושי לדרוש החזר בגין עלות שיחות אלו.
אף על פי כן, על מתנ שנוכל להתרשם האם בוצעה הטעיה כלשהי או הפרה של תנאי הרשיון, חלילה, אודה לך אם תוכל להגיש תלונה באמצעות אתר המועצה ונשמח לסייע. | |
|
|
|
| 2/7/2019 11:23 |
דורון |
 | | מחבר: | דורון (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/07/2019 | | שעה: | 11:23:28 |
| שלום,
נסעתי למשך שבוע לחול ועשיתי חבילה סלולרית בסלקום. כשהייתי בחול ביצעתי שיחות לחול וכשהגעתי לארץ, הטלפון שלי נחסם לשימוש. לא הייתי מודע ששיחות לחול אינן בחבילה (כי הן בחבילה שלי כשאני בארץ), והסתבר לי שדקת שיחה עולה 30 שח. זה בסהכ החיוב שלי היה 1921 שקלים. זה לא נכתב בפרטי החבילה אלא רק בלינק שהיה בסמס, והלינק כתוב כך שהוא הוא לא ניתן ללחיצה בטלפון (בדיעבד התגלה לי שכשכותבים את כתובת הלינק אז שם מופיעה הערה על החיוב במידה ומתקשר ליעדים בחו"ל). האם יש לי קייס במקרה הזה? | |
|
|
|
| 3/7/2019 09:10 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/07/2019 | | שעה: | 09:10:05 |
| דורון שלום רב,
ככל שבית העסק העביר מידע על תנאי העסקה באמצעות הקישור (העובדה שהוא אינו ניתן לפתיחה באמצעות הטלפון בהחלט משונה בנסיבות אלו) הרי שעל פניו, יהיה קושי לדרוש החזר בגין עלות שיחות אלו.
אף על פי כן, על מתנ שנוכל להתרשם האם בוצעה הטעיה כלשהי או הפרה של תנאי הרשיון, חלילה, אודה לך אם תוכל להגיש תלונה באמצעות אתר המועצה ונשמח לסייע. | |
|
|
|
| 2/7/2019 11:10 |
דוד |
 | | מחבר: | דוד (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/07/2019 | | שעה: | 11:10:01 |
| רכשתי בחנות רהיטים ארון (כוורת) שמחובר לקיר בגובה,
לאחר כחודש הוא נשמט מהקיר ונפל על ילד וגרם לפציעה חמורה ולאישפוז ולניתוח (מקווה מאוד בעזרת ה' שלא לנזק תמידי ג"כ [מוקדם מידי לדעת].
יש לי כמה שאלות.
א. את מי אני תובע לפיצוי, את העסק או את המתקין ?
ב. האם העסק אמור להיות/מחוייב להיות מבוטח על מקרים כאילו ?
ג. האם ביטוח נכס שיש במשכנתא אמור לכסות מקרים כאלו ?
תודה רבה | |
|
|
|
| 3/7/2019 09:07 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/07/2019 | | שעה: | 09:07:47 |
| שלום וברכה דוד,
אין זה מן הנמנע כי יהיה עליך להגיש תביעה נגד על המעורבים בדבר המאוזכרים בפנייתך, כל אחד ע"פ חלקו בפרשה ובחבות לפיצוי בגין הנזק. אנו מציעים כי בנסיבות תפנה לקבלת יעוץ מעו"ד פרטי בתחום הנזיקין, אשר יהיה לו מענה גם לשאלות הביטוחיות המועלות על ידך. מכל מקום, תחום הנזיקין אינו מתחום סמכותה של המועצה. | |
|
|
|
| 2/7/2019 11:09 |
דוד |
 | | מחבר: | דוד (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/07/2019 | | שעה: | 11:09:52 |
| רכשתי בחנות רהיטים ארון (כוורת) שמחובר לקיר בגובה,
לאחר כחודש הוא נשמט מהקיר ונפל על ילד וגרם לפציעה חמורה ולאישפוז ולניתוח (מקווה מאוד בעזרת ה' שלא לנזק תמידי ג"כ [מוקדם מידי לדעת].
יש לי כמה שאלות.
א. את מי אני תובע לפיצוי, את העסק או את המתקין ?
ב. האם העסק אמור להיות/מחוייב להיות מבוטח על מקרים כאילו ?
ג. האם ביטוח נכס שיש במשכנתא אמור לכסות מקרים כאלו ?
תודה רבה | |
|
|
|
| 3/7/2019 08:51 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/07/2019 | | שעה: | 08:51:43 |
| שלום וברכה דוד,
אין זה מן הנמנע כי יהיה עליך להגיש תביעה נגד על המעורבים בדבר המאוזכרים בפנייתך, כל אחד ע"פ חלקו בפרשה ובחבות לפיצוי בגין הנזק. אנו מציעים כי בנסיבות תפנה לקבלת יעוץ מעו"ד פרטי בתחום הנזיקין, אשר יהיה לו מענה גם לשאלות הביטוחיות המועלות על ידך. מכל מקום, תחום הנזיקין אינו מתחום סמכותה של המועצה. | |
|
|
|
| 2/7/2019 11:05 |
אורן |
 | | מחבר: | אורן (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/07/2019 | | שעה: | 11:05:36 |
| לפני כשבועיים רכשתי כרטיס להופעה ממשרד הכרטיסים לאן הכרטיס הוא לתאריך 4/7 אתמול התקשרתי לבטל ואמרו לי שאין אפשרות אלא רק עד 7 ימי עסקים לפני ההופעה דבר שלא נאמר לפני כן בשום צורה.
האם זה חוקי? | |
|
|
|
| 3/7/2019 08:48 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/07/2019 | | שעה: | 08:48:47 |
| שלום וברכה אורן,
יש להניח כי בית העסק מכוון להוראות חוק הגנת הצרכן, המחייבות את מניין הימים האמור בפנייתך עד למועד ההופעה, כאשר הרכישה נעשית באינטרנט או בטלפון (עסקת מכר מרחוק, בקנייה פרונטלית נדרשים 14 יום כאמור לפני מועד ההופעה). מכל מקום עליך לעיין היטב בתקנון בית העסק אותו אישרת מן הסתם בעת הרכישה המקוונת, או על גבי הכרטיס, חוזה, תכתובת דוא"ל מבית העסק, שלא במקום וכיוצ"ב. | |
|
|
|
| 1/7/2019 11:26 |
יהודה ניב |
 | | מחבר: | יהודה ניב (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 01/07/2019 | | שעה: | 11:26:26 |
| שלום רב,
האם בעל עסק המוכר מוצר המורכב ממספר פריטים (למשל - מטבח הכולל יחידות שונות - מגירות, מדפים, עגלות וכיו"ב ובמידות שונות) מחויב בפירוט הצעת מחיר וחשבון לפי מגוון היחידות, או שהוא רשאי לקבוע "מחיר כולל" בלבד?
בברכה,
יהודה ניב | |
|
|
|
| 1/7/2019 14:05 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 01/07/2019 | | שעה: | 14:05:02 |
| שלום רב יהודה,
האם תוכל לפרט מה הזמנת ומה בית העסק הציג בפנייך?
עקרונית, סעיף 17א בחוק הגנת הצרכן קובע מהו "מחיר כולל"-
"... בפרק זה, "המחיר הכולל" - מחיר הכולל את סך כל התשלומים בעבור נכס או שירות ואת סך כל המסים החלים עליהם או על מכירתם והנגבים על ידי עוסק, לרבות -
(1) מס ערך מוסף, אגרות או תשלומי חובה;
(2) כל תשלום אחר הנלווה לרכישת אותו נכס או שירות, בלי שניתנת לצרכן אפשרות מעשית לוותר עליו במסגרת העסקה."
בנוסף, סעיף 9 בהוראות מס הכנסה(ניהול פנקסי חשבונות), התשל"ג-1973 קובע ציון פרטים נדרשים לחשבונית מס כפי שניתן לראות בקישור שלהלן: http://www.consumers.org.il/category/invoice_request
במידה שבוצעה רכישה לשימושך האישי, ביתי או משפחתי אתה רשאי להגיש תלונה באתר המועצה לצרכנות בצירוף מסמכים.
אולם, במידה שפנייתך הינה בעבור בית העסק, יהיה עליך להתייעץ מול הרשות להגנת הצרכן ולסחר הוגן במשרד הכלכלה והתעשייה או בלשכת המסחר, ככל שאתה חבר באיגוד, וזאת היות שהמועצה לצרכנ | |
|
|
|
| 1/7/2019 14:16 |
יהודה ניב |
 | | מחבר: | יהודה ניב (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 01/07/2019 | | שעה: | 14:16:05 |
| שלום רב,
בהמשך לשאלתי: פניתי לבית עסק לרכוש מערכת ארונות למטבח. המערכת כוללת רכיבים שונים, ובכללם יחידות מדף עם ובלי דלתות, יחידות מדפים, יחידות "עגלה", חיפוי למדיח כלים וכד'. מדובר בתכנון מפורט על בסיס מידות המטבח העדכניות, ועל בסיס רצונם ובחירתם של הקונים - אני וזוגתי. היחידות נבחרות על ידי מעצב/מתכנן בבית העסק מתוך מאגר פריטים, תוך כדי הדגמת הפריטים השונים בחנות בית העסק. לאחר התכנון והבחירה ניתן לנו "מחיר כולל" ללא פירוט על פי היחידות השונות. בביקור שני בבית העסק ביצענו מספר שינויי תכנון ובחירה שונה של רכיבים ויחידות - וכתוצאה נאמר לנו מהי "התוספת הכוללת" ל"מחיר הכולל" הקודם, שוב ללא פירוט, כאשר לדעתנו הפחתנו והקטנו את היחידות הנרכשות כסך הכל. לטענת בית העסק התמחור שלהם הוא כולל, אפילו שהתכנון מורכב מיחידות "קטלוגיות", ואין הם מספקים פירוט לכל יחידה.
שאלתי, כאמור - האם לא קיימת חובת פירוט התמחור לפי מרכיבים למוצר הנבנה מיחידות בסיס מוגדרות.
בברכה,
יהודה ניב | |
|
|
|
| 1/7/2019 14:16 |
יהודה ניב |
 | | מחבר: | יהודה ניב (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 01/07/2019 | | שעה: | 14:16:29 |
| שלום רב,
בהמשך לשאלתי: פניתי לבית עסק לרכוש מערכת ארונות למטבח. המערכת כוללת רכיבים שונים, ובכללם יחידות מדף עם ובלי דלתות, יחידות מדפים, יחידות "עגלה", חיפוי למדיח כלים וכד'. מדובר בתכנון מפורט על בסיס מידות המטבח העדכניות, ועל בסיס רצונם ובחירתם של הקונים - אני וזוגתי. היחידות נבחרות על ידי מעצב/מתכנן בבית העסק מתוך מאגר פריטים, תוך כדי הדגמת הפריטים השונים בחנות בית העסק. לאחר התכנון והבחירה ניתן לנו "מחיר כולל" ללא פירוט על פי היחידות השונות. בביקור שני בבית העסק ביצענו מספר שינויי תכנון ובחירה שונה של רכיבים ויחידות - וכתוצאה נאמר לנו מהי "התוספת הכוללת" ל"מחיר הכולל" הקודם, שוב ללא פירוט, כאשר לדעתנו הפחתנו והקטנו את היחידות הנרכשות כסך הכל. לטענת בית העסק התמחור שלהם הוא כולל, אפילו שהתכנון מורכב מיחידות "קטלוגיות", ואין הם מספקים פירוט לכל יחידה.
שאלתי, כאמור - האם לא קיימת חובת פירוט התמחור לפי מרכיבים למוצר הנבנה מיחידות בסיס מוגדרות.
בברכה,
יהודה ניב | |
|
|
|
| 2/7/2019 12:06 |
יהודה ניב |
 | | מחבר: | יהודה ניב (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/07/2019 | | שעה: | 12:06:30 |
| מבקש לקבל התייחסות להרחבה שלי מאתמול - בתשובה לשאלתכם.
תודה | |
|
|
|
| 2/7/2019 12:06 |
יהודה ניב |
 | | מחבר: | יהודה ניב (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/07/2019 | | שעה: | 12:06:45 |
| מבקש לקבל התייחסות להרחבה שלי מאתמול - בתשובה לשאלתכם.
תודה | |
|
|
|
| 2/7/2019 16:32 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/07/2019 | | שעה: | 16:32:40 |
| שלום רב יהודה,
עקרונית, בענף המטבחים, הפירוט המדובר אינו רק נדרש לצרכן אלא הוא מהותי עבור חברת המטבחים המייצרת את המטבח עבורו. שכן, פירוט רכיבי המטבח המוזמנים מהווים ליבת העסקה ותהליך ביצוע הזמנה תקין מול בית העסק.
עם השלמת ההזמנה, ורק לאחר שהצרכן מאשר את תיק העבודה המוגש לעיונו וחותם על כך – רק אז ניתן האישור של הצרכן לבית העסק להעביר את תיק העבודה לפס ייצור.
לכן, לא ברור מדוע מסמכי הזמנת המטבח אינם מפרטים רכיבי המטבח המוזמן וכיצד בנסיבות שכאלה יוכל הצרכן לאשר לבית העסק כי כל מה שהזמין אכן מצוין בתיק ההזמנה שלו וכי אפשר להעבירו ל בכתב לאחריו, הגש תלונה באתר המועצה לצרכנות וזאת על מנת לבדוק את פנייתך. | |
|
|
|
| 2/7/2019 11:04 |
אהרן |
 | | מחבר: | אהרן (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/07/2019 | | שעה: | 11:04:50 |
| שלום רב
אני מעונין להזמין חופשה בצימר.
א. האם אפשר לבטל את העסקה עקב מצב בטחוני ולקבל את הכסף חזרה ?
ב. במקרה שנדרש להוסיף סעיף בחוזה.
מה הנוסח הנדרש ?
תודה | |
|
|
|
| 2/7/2019 15:06 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/07/2019 | | שעה: | 15:06:33 |
| שלום רב אהרן,
חסרים פרטים כגון:
כיצד אתה מעוניין לבצע את העסקה- האם במכר מרחוק או עסקה פרונטלית?
עקרונית, בעסקת מכר מרחוק או עסקה פרונטלית, קמה לצרכן זכות לבטל את העסקה כדלקמן:
במכר מרחוק, בתוך 14 ימים מביצוע העסקה בניכוי 5% או 100 ש"ח הנמוך מבניהם ובלבד שבשירותי הארחה, חופשה, נסיעה ובילוי הביטול לא ייעשה בתוך 7 ימים שאינם ימי מנוחה קודם לקבלת השירות.
בעסקה פרונטלית- תקנות ביטול עסקה קובעות כי הביטול ייעשה 14 ימים מביצוע העסקה ובלבד שבשירותי הארחה, נסיעה חופש ובילוי הביטול לא ייעשה 14 ימים שאינם ימי מנוחה קודם לקבלת השירות.
לעניין שאלתך הראשונה, יש לברר אם ישנה הנחיה של פיקוד העורף. | |
|
|
|
| 2/7/2019 11:00 |
שי |
 | | מחבר: | שי (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/07/2019 | | שעה: | 11:00:46 |
| שלום רב,
מה תהליכי הטיפול בתלונה כנגד בית עסק.
אני מבין שבשלב הראשון אתם שולחים מכתב פנייה.
כמה זמן אתם ממתינים למענה?
מה השלב הבא?
| |
|
|
|
| 2/7/2019 14:15 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/07/2019 | | שעה: | 14:15:59 |
| שי שלום רב,
המועצה מעבירה פנייה לבית העסק, ובדרך כלל ממתינה 14 ימים לתגובתו.
לאחר מכן נשלחת תזכורת שנייה ומתבקשת תגובת בית העסק בתוך 8 ימים.
לאחר שלא מתקבלת תגובת העוסק נבחנת האפשרות להעביר את התלונה למחלקה לאכיפה אזרחית, היה והתלונה מתאימה להכנת כתב תביעה עבור הצרכן (בהנחה והוא מעוניין בכך). | |
|
|
|
| 2/7/2019 10:40 |
Adva |
 | | מחבר: | Adva (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/07/2019 | | שעה: | 10:40:25 |
| | שלום, בתחילת השנה שילמתי עבור חוג כדורגל של בני בכרטיס אשראי. נעשתה טעות וחייבו אותי יותר ממה שצריך. בהמשך ביקשתי לסיים את ההתקשרות מולם ושלחתי כנדרש טופס בקשה לסיום החוג. זיכו אותי אבל עדיין חייבו ב110 שח יותר ממה שצריך. כל הסבר נפל על אוזניים אטומות(ישנה התכתבות מולו בוואטס אפ כולל טופס שמעיד על תאריך סיום החוג!). מי שעומד אחרי החיוב פשוט ממרר את חיי אוינו מוכן לבדוק ולהחזיר לי את כספי. אשמח לעזרתכם, בברכה אדווה. | |
|
|
|
| 2/7/2019 14:13 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/07/2019 | | שעה: | 14:13:30 |
| אדוה שלום רב,
את מוזמתנ להגיש תלונה באמצעות אתר המועצה ולצרף את כל ההתכתבויות הרלוונטיות וכן אסמכתאות על החיוב שבוצע ביתר ונשמח לסייע. | |
|
|
|
| 1/7/2019 09:27 |
אהד |
 | | מחבר: | אהד (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 01/07/2019 | | שעה: | 09:27:21 |
| שלום
האם חברה שהתחייבה לשירות על מוצר שבעבר היה באחריות אשר פגה גם היא כפופה לחוק הטכנאים?
להלן השתלשלות העניינים: קבעתי שירות מול החברה ממנה רכשתי מספר מזגנים לתיקון מזגן תקול שכבר אינו בתקופת אחריות. נקבע יום וטווח הגעה של 4 שעות ואף קבלתי SMS יום קודם המאשר את ההגעה אך בסופו של דבר הטכנאי כלל לא הגיע. שוחחתי עם החברה ביום העסקים הבא שאישרו שהיתה תקלה "לא ברורה" במערכת שלהם ושהטכנאי "כלל לא דווח על הצורך להגיע אלי". כשדרשתי פיצוי נאמר לי שבגלל שמדובר בתקלה כזו אני לא זכאי לו.
אודה ליעוץ בעניין
תודה רבה
אהד
| |
|
|
|
| 1/7/2019 12:06 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 01/07/2019 | | שעה: | 12:06:59 |
| שלום וברכה אהד,
חוק הטכנאים אינו חל על ביקור חד פעמי של טכנאי כנשאל בפנייתך, להבדיל מביקור טכנאי בתקופת האחריות יצרן או המורחבת. | |
|
|
|
| 1/7/2019 13:27 |
משה |
 | | מחבר: | משה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 01/07/2019 | | שעה: | 13:27:03 |
| | אתה זכאי לפיצוי על הנזק הכלכלי שנגרם לך (היעדרות מהעבודה). אתה לא זכאי לפיצוי על פי חוק הטכנאים. | |
|
|
|
| 2/7/2019 09:37 |
אהד |
 | | מחבר: | אהד (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/07/2019 | | שעה: | 09:37:36 |
| תודה משה
תודה על התשובה. מכאן אני מבין שהחוק היום לא מונע מכל טכנאי, של חברה או פירלנסר (כאמור למעט מחברה שמחוייבת בתקופת האחריות) שלא לממש את התחייבויות הבסיסית לצרכן אפילו להגיע ולתת את השירות, גםאם לצרכן נגרם נזק בשל כך (נאמר בשל הצורך להעדר מהעבודה)??
אני מוכרח לאמר שזה מפתיע וכניראה יש עוד דרך לעבור עד שהחוק אכן יגן כראוי על הצרכנים.
תוה בכל מקרה
אהד
| |
|
|
|
| 2/7/2019 09:41 |
אהד |
 | | מחבר: | אהד (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/07/2019 | | שעה: | 09:41:15 |
| סליחה, אני רואה שבלבלתי בין שתי תגובות של המועצה ושל משה (מנגנון החיפוש בפורום כצת מבלבל). האם התגובה של משה מאושרת גם על ידי המועצה? ואם כן, כיצר אני תובע פיצוי על הנזק? מן הסתם צריך להוכיח כזה נזק. האם עצם ההעדרות מהעבודה היא כבר נזק?
תודה וסליחה
אהד
| |
|
|
|
| 2/7/2019 14:11 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/07/2019 | | שעה: | 14:11:48 |
| אהד שלום רב,
אכן, במקרה שהעלית לא תקום הזכות לפיצוי על פי סעיף 18א לחוק הגנת הצרכן ("חוק הטכנאים") אך הדבר אינו מונע דרישת פיצוי בהתאם לדיני הנזיקין.
יש להוכיח מהו הנזק שנגרם (אישור על העדרות מעבודה ועלות יום עבודה לדג') וכן לציין כי על פניו, הנזק נגרם עקב פעולה רשלנית לכאורה, של בית העסק. | |
|
|
|
| 2/7/2019 09:29 |
זיוה |
 | | מחבר: | זיוה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/07/2019 | | שעה: | 09:29:00 |
| | שלום נאלצים לבטל טיסה עקב מצב רפואי מוצדק תשעה ימים טרם הטיסה חברת התעופה גובה מחיר כמעט מלא על הביטול האם זה חוקי? | |
|
|
|
| 2/7/2019 14:09 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/07/2019 | | שעה: | 14:09:42 |
| זיוה שלום רב,
לצערי, מצב רפואי אינו מהווה עילה לביטול עסקה ובית העסק אינו מחוייב לבצע ביטול, בהנחה והביטול מתבצע לאחר שחלפו למעלה מ 14 ימים מיום ביצוע העסקה או מיום קבלת טופס גילוי נאות.
היה ויש בידכם ביטוח נסיעות, הרי שחברות הביטוח בדרך כלל מבטחות ביטולים מסוג זה, ולא מוטלת חובה על העוסק לבצע את הביטול כאמור.
אני מאחלת לכם רפואה שלמה. | |
|
|
|
| 1/7/2019 12:11 |
חוסה בחר |
 | | מחבר: | חוסה בחר (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 01/07/2019 | | שעה: | 12:11:16 |
| שלום, ניסיתי להיתקשר כבר 3 ימים לטלפון ולא עונים...
קניתי קורקינט מחברת ismart ואחר 3 חודשים הפסיק לעבוד, לקחתי אותה לחנות כי יש אחריות והם שלחו למאבדה.
אחרי חודש הם מתקשרים ואומרים שיש בעיה בברייקס ואני עשיתי את הנזק, אני לא יודע איך או מתי עשיתי את הנזק שהם אומרים והם יכולים להגיד את זה על כל דבר האמת.
הם ביקשו 350שח כדי לתקן את הקורקינט
שילמתי אבל אמרתי להם שאני רוצה אוחחות שאני גרמתי לקורקינת להיתקלקל, תמונות וגם החלק שהם מחליפים כי אני חושב שהם לא אומדים באחריות.
אחרי מספר ימים אני בא לחנות לקחת את הקורקינט וכשה אני מקבל אותה אני בודק אותה ורואה שיש לה מלא מלא סריטות בגוף של הקורקינט ואני אומר להם שככה לא קיבלו את זה, מי שמטפלת בי מיתקשרת למישהו ואז אומרת לי שאומרים לה שככה קיבלו את הקורקינט, אבל הם לא כתבו את זה בשום מקום אבל שהבחור שקיבל אותי חודש בחצי ליפני זוכר ככה
אני בודק את הקורקינט יותר לעומק ורואה שהחלק שהם ״תיקנו״ והוא אמור ליהיות חדש, יש לו גם סריתות והוא לא מונח בסדר.
אני מבקש גם את האוחחות שזה אני שעשיתי את הנזק לקורקינט ואין להם, יש להם את ה״חלק״ שהיחךיפו שהוא שבור אבל אי אפשר לדעת שזה החלק של הקורקינט שלי או אחר, אין תמונות
אני עומר להם שאני לא מקבל את הקורקינט ככה עם הסריתות והחלק ה״חדש״ גם עם סריתות ולא מונח טוב
הם אומרים שאשלחו למאבדה ויחזרו עלי יום אחרי
זה היה ליפני כימעת שלוש שבועות, אני מתקשר כל יום ואין להם אפילו תשובה מה המצב
הם אומרים שברגע שיהיה להם תשובה אתקשרו עלי
אברו חודשיים בחצי מהרגע שקיבלו את הקורקינט
רציתי לדעת אם יש משהו שאני יכול לעשות אם זה, אם אפשר לקבל את הכסף וחזרה או אם עדיף תביע
מצתהר על השגיעות כתיב, אני עולה :)
pepebejar@gmail.com | |
|
|
|
| 1/7/2019 12:31 |
משה |
 | | מחבר: | משה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 01/07/2019 | | שעה: | 12:31:42 |
| ההגיון והחוק אומרים שעם קבלת הקורקינט, הם היו צריכים לתעד בכתב את מצבו כולל מצב הבלמים (ברקסים) כך שיהיה ברור באיזה מצב הוא הגיע אליהם ולתת לך העתק. זה יכול להיות סיפור לבית המשפט ואולי אתה יכול לתבוע עד 10000 ש"ח ויותר על מה שנעשה.
תמתין גם לתשובת המועצה. | |
|
|
|
| 1/7/2019 13:29 |
חוסה בחר |
 | |
|
| 2/7/2019 08:51 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/07/2019 | | שעה: | 08:51:12 |
| חוסה שלום רב,
על פי הוראות הדין, על בית העסק לתקן כל פגם במוצר, אלא אם מדובר בנזק שנגרם עקב פעולות של הצרכן ולא כלול באחריות.
על מתנ להוכיח כי מלכתחילה מדובר בתקלה אשר אמורה להיות כלולה באחריות, יש לקבל חוות דעת ממעבדה בלתי תלויה, שתבחן את החלק שהוחלף בעקבות התקלה ותתן חוות דעת לגבי מקור התקלה ואופן התיקון.
לגבי השריטות - היה ואין בידך תמונות או תיעוד לגבי מצב המוצר טרם ההכנסה לתיקון, הרי שמדובר במחלוקת עובדתית ויהיה קושי להוכיח האם השריטות היו שם קודם או נגרמו על ידי בית העסק.
על כן, לאחר קבלת חוות הדעת כאמור לעיל, אתה מוזמן להגיש תלונה ונשמח לבחון את הנושא לעומקו. | |
|
|
|
| 2/7/2019 10:22 |
חוסה בחר |
 | | מחבר: | חוסה בחר (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/07/2019 | | שעה: | 10:22:42 |
| ביקשתי מהם את השם של המאבדה ולא היסקימו לתת לי, אז אני לא יכול לקבל החוות דעת של המאבדה
לגבי על השריתות, אין לי תמונות של הקורקינט של הרגה שנתתי להם, אבל זה לא הם שהיו צריכים לירשום איך הם קיבלו את זה אם היו נזקים?
גם החלק ה״חדש״ היה לו שריתות וזה באוטו צד של השריתות אחרות (הם רק בצד אחד) | |
|
|
|
| 2/7/2019 12:13 |
משה |
 | | מחבר: | משה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/07/2019 | | שעה: | 12:13:54 |
| | נראה שהקורקינט נמצא אצל החברה. איך את רוצה שהוא ייתן אותו לבדיקה במעבדה אחרת? את לא מזהה בכמה כשלים מדובר ואת שולחת אותו למעבדה אחרת? | |
|
|
|
| 2/7/2019 13:54 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/07/2019 | | שעה: | 13:54:53 |
| חוסה שלום רב,
בהתחשב בכך שהמוצר לא נמצא בידך ומצוי במעבדה, יש להעביר להם מיידית פנייה בכתב ולציין כי בהתחשב במועדים הקבועים בתקנות, היה עליהם לתקן את המוצר בתוך 14 ימים לכל היותר.
משחלפו 14 ימים, עליהם להחליף את המוצר בחדש ותקין. | |
|
|
|
| 2/7/2019 14:04 |
משה |
 | | מחבר: | משה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/07/2019 | | שעה: | 14:04:49 |
| | מדובר בעולה חדש. הייתי עוזר לו עם הנוסח המתאים כולל דרישה לתיקון איכותי של הקורקינט שאותו הוא מסר (ולא קורקינט אחר כפי שהוא כתב) ועם חלקים מקוריים וחדשים. | |
|
|
|
| 2/7/2019 08:36 |
סיון |
 | | מחבר: | סיון (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/07/2019 | | שעה: | 08:36:26 |
| שלום לכם ותודה רבה
ברצוני לשאול שאלה צרכנית
קיבלתי מתנה בגדים שלא התאימו שנקנו בכרטיס האשראי של חמתי.
יום לאחר שנקנו הלכתי לחנות עם הקבלה ומאחר ולא היו המידות הנכונות להחלפה ביקשתי לעשות החזר.
נאמר לי שהחזר ניתן לעשות רק לכרטיס האשראי איתו נקנו הפריטים
אך מאחר וזאת מתנה ולא רציתי לטרטר את חמותי שוב לחנות ביקשתי זיכוי לאשראי שלי או החזר כספי בצורה אחרת.
האם בקבלת מתנה ניתן לקבל זיכוי לכרטיס אשראי אחר שאינו של הרוכש?
או לקבל החזר בצורה אחרת שאינה זיכוי עבור מקבל המתנה?
תודה רבה🙏🏻 | |
|
|
|
| 2/7/2019 14:03 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/07/2019 | | שעה: | 14:03:33 |
| סיון שלום רב,
הנושא הוסדר באמצעות תקנה 8 (ב) לתקנות ביטול עסקה הקובעות כדלקמן:
"(ב) שולמה המתנה במזומן, תהיה החזרת התמורה במזומן או בשיק מזומן; שולמה המתנה בשיק – אם נפרע השיק, החזרת התמורה כאמור תהיה במזומן או בשיק מזומן בתוך חמישה ימי עסקים ואם לא נפרע, החזרת התמורה תהיה בתוך חמישה ימים מהמועד שנפרע; שולמה המתנה בכרטיס אשראי, החזרת התמורה תהיה במזומן ובלבד שחשבון הצרכן רוכש המתנה, חויב; בתקנה זו "טובין" – לרבות שובר מתנה ולמעט תווי קנייה."
כלומר, ניתן לקבל את ההחזר במזומן במקרה שהחשבון חויב, וזאת בכפוף להצגת פתק החלפה. | |
|
|
|
| 1/7/2019 13:55 |
מוטי |
 | | מחבר: | מוטי (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 01/07/2019 | | שעה: | 13:55:25 |
| שלום רב,
ביצעתי עסקה עם סוכנות נסיעות ישראלית ובה הזמנתי חופשה ל 5 אנשים על סך 20000 שח.
ברצוני לבטל את העסקה והנני עומד מבחינת זמני הביטול (5% או 100 שח).
בסוכנות הנסיעות מבקשים לגבות ממני דמי ביטול עבור כל אדם בנפרד, דהיינו 500 שח. האם הנל במסגרת החוק? | |
|
|
|
| 1/7/2019 22:16 |
מוטי |
 | | מחבר: | מוטי (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 01/07/2019 | | שעה: | 22:16:43 |
| הי,
אשמח לתגובה מהירה בכדי לא להגיע לדמי ביטול גבוהים יותר.
תודה. | |
|
|
|
| 2/7/2019 13:58 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/07/2019 | | שעה: | 13:58:27 |
| מוטי שלום רב,
אכן, דמי הביטול המצויינים תואמים את הוראות הדין, לפיהם דמי הביטול ייגבו עבור כל אדם בנפרד. | |
|
|
|
| 1/7/2019 21:15 |
שלומית |
 | | מחבר: | שלומית (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 01/07/2019 | | שעה: | 21:15:39 |
| | שלום, מעוניינת לבדוק זכאות לביטול עסקה לסדרת טיפולים קוסמטיים. הסדרה בת 12 טיפולים עשיתי 3 מתוכם אני לא מרוצה ולא מעוניינת להמשיך את הסדרה. יש לציין שביקשתי לבטל את העסקה טלפונית מול בית העסק לפני תום 14 יום מיום הטיפול הראשון, אך בבית העסק נמסר שאין אפשרות להחזר כספי אלא רק בהחלפת הסדרה בשרותים אחרים שניתנים ע"י אותו בית עסק. אין בידי העתק מההסכם שנחתם מול בית העסק (ביקשתי ולא העבירו) האם זכאית לביטול עסקה והחזר בגין הטיפולים שלא בוצעו? יכול להיות שבהסכם מול בית העסק מנעו את האפשרות של ביטול העסקה? | |
|
|
|
| 2/7/2019 13:53 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/07/2019 | | שעה: | 13:53:18 |
| שלומית שלום רב,
על פי תקנות ביטול עסקה, רשאי צרכן לבטל עסקה לרכישת שירותים קוסמטיים או אסתטיים בתוך 14 ימים, גם אם הוחל במתן השירות.
העובדה שבית העסק הטעה אותך לגבי זכות הביטול, מהווה לכשעצמה הפרה של הוראות הדין.
יש לפנות לעוסק, לציין את מועד ביצוע העסקה, מועד הודעת הביטול וההטעיה, ולדרוש את ביטולה בהתאם להוראות הדין. | |
|
|
|
| 1/7/2019 20:15 |
דנה |
 | | מחבר: | דנה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 01/07/2019 | | שעה: | 20:15:28 |
| הי,
בדקתי בכ-5 בריכות שחייה באזור המגורים שלי (חולון) ובכולן יש צורך במנוי על מנת להיכנס. כלומר, סכום של 1,000 ש"ח ומעלה. אני שואלת בריכות שחייה לעשירים בלבד? אם אני רוצה להיכנס באופן חד פעמי זה בלתי אפשרי. אין חוק לצרכנים במקרה כזה? אשמח למידע מפורט בעניין. תודה רבה. | |
|
|
|
| 2/7/2019 13:45 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/07/2019 | | שעה: | 13:45:50 |
| דנה שלום רב,
נושא הקמת בריכות עירוניות או מתון אפשרות שימוש בבריכות קיימות תלוי ברשות המקומית ובהחלטותיה.
הדבר אינו מוסדר באמצעות חוק הגנת הצרכן. | |
|
|
|
|