| 20/4/2020 20:13 |
יפ |
 | | מחבר: | יפ (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 20/04/2020 | | שעה: | 20:13:12 |
| חתונה אמורה להתקיים בחודש אוגוסט
עפי ההסכם בימים הקרובים יש להעביר סכום נכבד נוסף לאולם
נוכח המצב ואי ודאות התקיימות האירוע נעשתה פניה לבעלי האולם
לטענתם יש לשלם את היתרה או לחילופין להודיע כבר עכשיו על ביטול האירוע ואז יחלטו מה ששולם עד כה
הוסבר כי אין רצון לבטל מנגד אין סיבה לשלם עוד עשרות אלפי שח ללא ביטחון או בטחונות כלשהם הרי יכול להיות שגם האולם יקרוס
האם בעלי האולם יכולים לכפות ביטול האירוע ?
האם יכולים לחלט המקדמה כאשר הם אלה שמציבים אלטרנטיבה בלתי אפשרית?
האם ניתן לדחות התשלום בלי להסתכן בטענת הפרת הסכם?
האם במקרה שכן נגיע להסדר יכול האולם לחייב במלוא ההזמנה במקרה שתהיה הגבלה על מספר המוזמנים? | |
|
|
|
| 23/4/2020 16:32 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 23/04/2020 | | שעה: | 16:32:57 |
| שלום רב אדון,
האם בית העסק הציע לך חלופה אחרת? ואם כן, מה היתה תגובתך?
עקרונית, הנחיות משרד הבריאות לשגרה חדשה אוסר התקהלויות והתכנסויות כדלקמן:"...חל איסור על התקהלות מאורגנת של יותר מ-2 אנשים..."
למידע רחב אנא כנס לקישור שלהלן:
https://govextra.gov.il/ministry-of-health/corona/corona-virus/guidelines/#a1 (תוכל לקרוא תחת הכותרת"הנחיות לשגרה חדשה... התקהלויות והתכנסויות")
לאור הנחיות משרד הבריאות, עמדת המועצה לצרכנות הינה שבמקרים מסוימים ניתן לטעון טענת "סיכול חוזה" כלומר הפרת חוזה הנעשית עקב סיבות שהמפר לא ידע ולא היה עליו לדעת ולא יכול למנען, וקיום החוזה באותן נסיבות הוא בלתי אפשרי.
בהנחה שההנחיות ההללו יהיו תקפות גם לחודש אוגוסט, באפשרותך לפנות אל בית העסק בדרישה לא לחייב אותך בעבור שירות שלא קיבלת.
עם זאת, היה וההנחיות הללו לא יהיו תקפות בחודש אוגוסט, יהיה קושי לטעון טענת סיכול, כאמור לעיל.
ולכן, מוצע כי תפנה אל בית העסק בכתב תוך פירוט תלונתך וחששותיך.
היה ובית העסק מציע לך חלופה אחרת, באפשרותך לשקול את החלופה ואם אינך מסכים לחלופה, באפשרותך לשקול תביעה על מנת שבית המשפט יכריע בעניין. | |
|
|
|
| 21/4/2020 13:00 |
גל |
 | | מחבר: | גל (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 21/04/2020 | | שעה: | 13:00:31 |
| היי,
אני פונה בנוגע למס' פנייה הנ"ל. הגשתי פנייה זו בחודש דצמבר. אשמח להבין איפה הדברים עומדים ואיך יכולים להתקדם? בית העסק (חברת אייס תקשורת) לא מגיבה לתלונתי. עד מתי נמתין לתגבותה?
תודה רבה,
גל. | |
|
|
|
| 23/4/2020 13:48 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 23/04/2020 | | שעה: | 13:48:54 |
| שלום רב גל,
פנייתך הועברה למטפל בתחום. | |
|
|
|
| 19/4/2020 11:23 |
יהודה |
 | | מחבר: | יהודה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 19/04/2020 | | שעה: | 11:23:25 |
| שלום רב,
רכשתי רהיט ויש בו מספר רב של פגמים.
באתר הרשות להגנת הצרכן נכתב שיש לתעד ולשלוח בדואר רשום או בפקס.
רציתי לדעת, האם ניתן לשלוח את ההודעות לעסק דרך המייל המופיע מעל גבי חשבוניות העסק?
אודה לתשובתכם. | |
|
|
|
| 21/4/2020 19:10 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 21/04/2020 | | שעה: | 19:10:53 |
| שלום רב יהודה,
האם תוכל לשלוח את הקישור שבו לטענתך נכתב שיש לתעד ולשלוח בדואר רשום או בפקס?
לעניין שאלתך:
"...האם ניתן לשלוח את ההודעות לעסק דרך המייל המופיע מעל גבי חשבוניות העסק?..."- האם על גבי החשבונית מופיע גם אמצעי התקשרות נוספים?
בכל מקרה, תנסה לפנות אל בית העסק באמצעות דוא"ל שמופיע וכן בפקס. | |
|
|
|
| 22/4/2020 10:51 |
יהודה |
 | | מחבר: | יהודה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 22/04/2020 | | שעה: | 10:51:40 |
| שלום רב,
תודה על תשובתכם.
להלן הקישור:
https://www.consumers.org.il/category/cancel-furniture-puchase
תודה רבה, | |
|
|
|
| 22/4/2020 14:27 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 22/04/2020 | | שעה: | 14:27:39 |
| שלום רב יהודה,
תודה. זהו קישור לאתר המועצה לצרכנות ולא לרשות להגנת הצרכן ולסחר הוגן.
בקישור שצירפת(ראה תחת הכותרת: "המועד האחרון לביטול העסקה:) צוין כי:
"מומלץ לשלוח הודעת ביטול בכתב ולשמור העתק ממנו ותיעוד המשלוח (בפקס במייל או בדואר) "
| |
|
|
|
| 23/4/2020 12:14 |
יהודה |
 | | מחבר: | יהודה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 23/04/2020 | | שעה: | 12:14:45 |
| שלום רב,
תודה רבה על התייחסותכם.
בראש הדף כתוב המועצה הישראלית לצרכנות, האם זה אינו הדף שלכם?
https://www.consumers.org.il/category/cancel-furniture-puchase
ישנו סעיף של פגמים ברהיט, מה שציטטתי היה מסעיף זה.
תודה רבה, | |
|
|
|
| 20/4/2020 16:56 |
נ.ס |
 | | מחבר: | נ.ס (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 20/04/2020 | | שעה: | 16:56:44 |
| | קניתי טלפון באינטרנט ב3-4-2020 הגיע ב 13-4-2020 ו פתחתי אותו והטאצ לא עובד דיברתי עם המוכר אומר לי שהוא לא קשור אני העבודה שלי מול היבואן לא מול המוכר שקניתי ממנו אני יכול להגיש תביעה נגדו או שהוא צודק ? | |
|
|
|
| 21/4/2020 09:00 |
משה |
 | | מחבר: | משה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 21/04/2020 | | שעה: | 09:00:24 |
| אתה יכול לבטל (לא לבקש) בכתב את העסקה עם המוכר, לכתוב שבהמשך לשיחת הטלפון שבה הודעת שהטלפון התקבל פגום, אתה מבקש לזכות אותך על כל הסכום ולאסוף אותו מביתך בתיאום כחוק. אם הוא לא יזכה אותך כחוק, אתה יכול לתבוע את המוכר בסכום של עד 10000 ש"ח. מחוק הגנת הצרכן:
14ה. (א) ביטל צרכן חוזה לפי סעיפים 14א(ג), 14ג(ג) או 14ג1(ג) עקב פגם בנכס נושא החוזה או העסקה, עקב אי התאמה בין הנכס או בין השירות, לבין הפרטים שנמסרו לו לפי סעיפים 14א(א) ו-(ב) או 14ג(א) ו-(ב), עקב אי-אספקת הנכס או השירות במועד שנקבע לכך בחוזה או בשל כל הפרה אחרת של החוזה בידי העוסק –
(1) יחזיר העוסק לצרכן בתוך 14 ימים מיום קבלת ההודעה על הביטול, את אותו חלק ממחיר העסקה ששולם על ידי הצרכן, יבטל את חיובו של הצרכן בשל העסקה וימסור לו עותק מהודעת ביטול החיוב כאמור ולא יגבה מהצרכן דמי ביטול כלשהם;
(2) קיבל הצרכן את הנכס נושא העסקה או החוזה, יעמידו לרשות העוסק במקום שבו נמסר לו הנכס ויודיע על כך לעוסק, והוא הדין לגבי נכס כלשהו שקיבל הצרכן בעקבות עשיית העסקה או החוזה.
אין לי קשר למועצה. | |
|
|
|
| 23/4/2020 11:25 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 23/04/2020 | | שעה: | 11:25:07 |
| שלום רב אדון,
עקרונית, בעסקת מכר מרחוק, קמה לצרכן זכות לבטל את העסקה- במוצר בתוך 14 ימים מביצוע העסקה או מקבלת המוצר או מקבלת טופס גילוי נאות, המאוחר מבניהם בניכוי 5% או 100 ש"ח הנמוך מבניהם.
היה והביטול נעשה עקב פגם במוצר, הרי שהביטול לא יהיה כרוך בתשלום דמי ביטול(5% או 100 ש"ח), הכל כקבוע בסעיף 14ג(ג),14ה בחוק הגנת הצרכן.
על כן, באפשרותך לפנות אל בית העסק בכתב תוך פירוט תלונתך ודרישתך,בהתאם לאמור לעיל.
סירוב בית העסק לבטל את העסקה מקנה לצרכן זכות לתבוע פיצויים לדוגמא עד סך של 10000 ש"ח, כקבוע בסעיף 31א(א)(4) בחוק הגנת הצרכן.
היה ותתקל בבעיה, אתה מוזמן להגיש תלונה באתר המועצה לצרכנות בצירוף מסמכים על מנת לבדוק את פנייתך. | |
|
|
|
| 21/4/2020 03:36 |
משה |
 | | מחבר: | משה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 21/04/2020 | | שעה: | 03:36:00 |
| שלום רב
אתמול השתתפתי במכרז שעל ידי כונס פרי
והוצע למכירה טיוטה קורולה במחיר של 6000 ש''ח כאשר כל מתמודד מוסיף 1000 ש''ח על הצעת המתחרה
לחצתי להעלאת הסכום ל7000 ש''ח בערך והנה הסכום קפץ ל56000 ש''ח כאשר לתדהמתי הוחלט להקפיץ את הסכום ב49000 ש''ח ורק לאחר הלחיצה הדבר התעדכן באתר המכר
כך שזכיתי במכרז ללא רצוני כלל ובצורה שאינה הוגנת
רציתי לשאול מה עליי לעשות האם לבטל את האשראי לעת עתה או להגיש בקשה או שאני כלל לא צודק
כמובן שמיד שלחתי הודעה למנהל המכר שכלל לא התכוונתי לסכום מופקע זה אך לא הייתה תגובה מצידו
אודה מאד לעזרתכם תודה רבה | |
|
|
|
| 23/4/2020 10:47 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 23/04/2020 | | שעה: | 10:47:33 |
| שלום רב משה,
מתי ביצעת את העסקה מול החברה לראשונה?
האם קיבלת טופס גילוי נאות?
על מנת לבדוק את פנייתך, תנסה להגיש תלונה באתר המועצה לצרכנות בצירוף מסמכים. | |
|
|
|
| 20/4/2020 13:54 |
איתמר |
 | | מחבר: | איתמר (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 20/04/2020 | | שעה: | 13:54:03 |
| | שלום חברת ace מפרסמת מבצעים ומציעה משלוחים תוך 6 ימי עסקים (במקרה שליההזמנה מה5.4) אין מענה טלפוני. אין פניות הציבור. שולחים מייל הם לא חוזרים ומכניסה לעמוד פייסבוק שלהם ניתן לראות שיש שם מאות תלונות על אי אספקה של המוצרים שכבר חוייבו. נא עזרתכם בדחיפות | |
|
|
|
| 20/4/2020 15:14 |
משה |
 | | מחבר: | משה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 20/04/2020 | | שעה: | 15:14:39 |
| נראה שפרק הזמן לביטול רגיל של העסקה עבר. מה שכן, נראה שניתן לבטל את העסקה בגלל האיחור ואי מתן שירות. הייתי מצלם את המסך שבו הם מבטיחים משלוח בתוך 6 ימי עסקים ואת התלונות, שולח במייל הודעה (לא בקשה) על ביטול העסקה בגלל האיחור במשלוח ואי מתן שירות ומבקש החזר מלא כחוק. אם יגיע המשלוח, לא הייתי אוסף אותו. מחוק הגנת הצרכן:
14ה. (א) ביטל צרכן חוזה לפי סעיפים 14א(ג), 14ג(ג) או 14ג1(ג) עקב פגם בנכס נושא החוזה או העסקה, עקב אי התאמה בין הנכס או בין השירות, לבין הפרטים שנמסרו לו לפי סעיפים 14א(א) ו-(ב) או 14ג(א) ו-(ב), עקב אי-אספקת הנכס או השירות במועד שנקבע לכך בחוזה או בשל כל הפרה אחרת של החוזה בידי העוסק –
(1) יחזיר העוסק לצרכן בתוך 14 ימים מיום קבלת ההודעה על הביטול, את אותו חלק ממחיר העסקה ששולם על ידי הצרכן, יבטל את חיובו של הצרכן בשל העסקה וימסור לו עותק מהודעת ביטול החיוב כאמור ולא יגבה מהצרכן דמי ביטול כלשהם;
(2) קיבל הצרכן את הנכס נושא העסקה או החוזה, יעמידו לרשות העוסק במקום שבו נמסר לו הנכס ויודיע על כך לעוסק, והוא הדין לגבי נכס כלשהו שקיבל הצרכן בעקבות עשיית העסקה או החוזה.
אין לי קשר למועצה. | |
|
|
|
| 22/4/2020 17:09 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 22/04/2020 | | שעה: | 17:09:34 |
| שלום רב איתמר,
עקרונית, בעסקת מכר מרחוק (אינטרנט/טלפון) קמה לצרכן זכות לבטל את העסקה במוצר- בתוך 14 ימים מביצוע העסקה או מקבלת המוצר או מקבלת טופס גילוי נאות, המאוחר מבניהם, בניכוי 5% או 100 ש"ח הנמוך מבניהם, הכל כקבוע בסעיפים 14ג(ג),14ג(ה) בחוק הגנת הצרכן, במידה שתתקל בבעיה אתה מוזמן להגיש תלונה באתר המועצה לצרכנות בצירוף מסמכים, על מנת לבדוק את פנייתך.
לפיכך, היה והמוצר עדיין לא סופק הרי שמניין הימים טרם הוחל להימנות, ועל כן, באפשרותך לפנות אל החברה בכתב תוך פירוט תלונתך ודרישתך.
לעניין טענתך לפיה:"...ומציעה משלוחים תוך 6 ימי עסקים (במקרה שליההזמנה מה5.4)..."- בעניין זה ייתכן שהעיכוב נגרם בשל המגבלות היציאה מהמרחב הציבורי, כמפורט באתר משרד הבריאות בכותרת "הנחיות לשגרה חדשה" בקישור שלהלן:
https://govextra.gov.il/ministry-of-health/corona/corona-virus/guidelines/#a4
עם זאת, היה והחברה ממשיכה לפרסם מבצעים תוך מועד אספקה קצרים כפי שתיארת, באפשרותך לפנות אל הרשות להגנת הצרכן ולסחר הוגן במשרד הכלכלה והתעשיה,האחראית על אכיפת חוקי הגנת הצרכן, על מנת שתיתן את דעתה בעניין, להלן הקישור לאתר הרשות שלהלן:
https://www.gov.il/he/departments/consumer_protection_and_fair_trade_authority
| |
|
|
|
| 23/4/2020 10:09 |
משה |
 | | מחבר: | משה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 23/04/2020 | | שעה: | 10:09:22 |
| | נראה לי שפספסת שאין חובה לשלם דמי ביטול במקרה הזה. | |
|
|
|
| 23/4/2020 10:16 |
משה |
 | | מחבר: | משה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 23/04/2020 | | שעה: | 10:16:30 |
| | אם הרכישה הייתה ב-5.4, תאריך שבו היה כבר הרבה מידע על הקורונה, לפרסם "משלוח בתוך 6 ימי עסקים" הוא די בעייתי, לדעתי, ועלול לגבול בהטעיה. | |
|
|
|
| 21/4/2020 00:33 |
שגב מ |
 | | מחבר: | שגב מ (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 21/04/2020 | | שעה: | 00:33:36 |
| שלום,
הזמנו טיסה לחודש מאי 2020 ע"י חברת נסיעות גאלה טורס בע"מ דרך האתר שלהם. קיבלנו למייל את אישור ההזמנה.
לפני שבוע וחצי קיבלנו מייל מחברת התעופה KLM שהטיסה בוטלה בגלל הקורונה.
פנינו לחברת גאלה טורס במייל לבדיקת העניין.
הם שלחו אלינו במייל חוזר שאם אנו רוצים לבטל את ההזמנה עלינו לשם דמי ביטול ע"ס 100 למבוגר ו-50 לילד.
שלחנו אליהם במייל שאנו לא רוצים לבטל אלא מבקשים או חלופה או את כספנו חזרה.
הם שוב שלחו אלינו את אותו נוסח הודעה שאנו יכולים לבטל את ההזמנה ונצטרך לשלם דמי ביטול.
מה עלינו לעשות?
אין להם מענה טלפוני כרגע.
אוכל לציין גם שאני ואישתי אנשים עם נכות ומקבלי קצבה קבועה מהביטוח הלאומי.
תודה | |
|
|
|
| 23/4/2020 10:11 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 23/04/2020 | | שעה: | 10:11:21 |
| שלום רב שגב,
עקרונית,במקרה בו חברת התעופה מבטלת את הטיסה, באפשרותך לפנות אל חברת התעופה (ראה את פרטי נציגות של חברת התעופה בישראל,לקבלת כתבי תביעה בקישור שלהלן:https://caa.gov.il/index.php?option=com_docman&view=download&alias=8882-2020-03-12-09-22-58&category_slug=1-wmg&Itemid=669&lang=he)
וזאת בדרישה לפעול בהתאם לקבוע בסעיפים 6(א)(2) וסעיף 3(א)(2) בחוק שירותי תעופה(פיצוי וסיוע בשל ביטול טיסה או שינוי בתנאיה), תשע"ב-2012, כדלקמן:
"6. (א) נוסע שהונפק לו כרטיס טיסה לטיסה שבוטלה, יהיה זכאי לקבל ממפעיל טיסה או מהמארגן הטבות אלה:
...
(2) השבת תמורה או כרטיס טיסה חלופי, לפי בחירת הנוסע;..."
סעיף 3(א)(2) בחוק שירותי תעופה קובע כי:
"... השבת תמורה בסכום ששולם בעד כרטיס טיסה, לרבות כל תשלום ששולם בעד כרטיס הטיסה, ובכלל זה אגרות, היטלים, מסים ותשלומי חובה אחרים, והכל בכפוף להוראות סעיף קטן (ב); מפעיל טיסה או מארגן ישיב לנוסע את התמורה בתוך 21 ימים מהיום שהנוסע או נותן שירות סוכנות הנסיעות כאמור בסעיף 15, לפי העניין, פנה אליו בכתב;"
למידע רחב ראה באתר המועצה לצרכנות בקישור שלהלן:
https://www.consumers.org.il/category/aviation-law-general | |
|
|
|
| 20/4/2020 20:13 |
יפ |
 | | מחבר: | יפ (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 20/04/2020 | | שעה: | 20:13:02 |
| חתונה אמורה להתקיים בחודש אוגוסט
עפי ההסכם בימים הקרובים יש להעביר סכום נכבד נוסף לאולם
נוכח המצב ואי ודאות התקיימות האירוע נעשתה פניה לבעלי האולם
לטענתם יש לשלם את היתרה או לחילופין להודיע כבר עכשיו על ביטול האירוע ואז יחלטו מה ששולם עד כה
הוסבר כי אין רצון לבטל מנגד אין סיבה לשלם עוד עשרות אלפי שח ללא ביטחון או בטחונות כלשהם הרי יכול להיות שגם האולם יקרוס
האם בעלי האולם יכולים לכפות ביטול האירוע ?
האם יכולים לחלט המקדמה כאשר הם אלה שמציבים אלטרנטיבה בלתי אפשרית?
האם ניתן לדחות התשלום בלי להסתכן בטענת הפרת הסכם?
האם במקרה שכן נגיע להסדר יכול האולם לחייב במלוא ההזמנה במקרה שתהיה הגבלה על מספר המוזמנים? | |
|
|
|
| 23/4/2020 09:51 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 23/04/2020 | | שעה: | 09:51:40 |
| שלום רב אדון,
האם בית העסק הציע לך חלופה אחרת? ואם כן, מה היתה תגובתך?
עקרונית, הנחיות משרד הבריאות לשגרה חדשה אוסר התקהלויות והתכנסויות כדלקמן:"...חל איסור על התקהלות מאורגנת של יותר מ-2 אנשים..."
למידע רחב אנא כנס לקישור שלהלן:
https://govextra.gov.il/ministry-of-health/corona/corona-virus/guidelines/#a1 (תוכל לקרוא תחת הכותרת"הנחיות לשגרה חדשה... התקהלויות והתכנסויות")
לאור הנחיות משרד הבריאות, עמדת המועצה לצרכנות הינה שבמקרים מסוימים ניתן לטעון טענת "סיכול חוזה" כלומר הפרת חוזה הנעשית עקב סיבות שהמפר לא ידע ולא היה עליו לדעת ולא יכול למנען, וקיום החוזה באותן נסיבות הוא בלתי אפשרי.
בהנחה שההנחיות ההללו יהיו תקפות גם לחודש אוגוסט, באפשרותך לפנות אל בית העסק בדרישה לא לחייב אותך בעבור שירות שלא קיבלת.
עם זאת, היה וההנחיות הללו לא יהיו תקפות בחודש אוגוסט, יהיה קושי לטעון טענת סיכול, כאמור לעיל.
ולכן, מוצע כי תפנה אל בית העסק בכתב תוך פירוט תלונתך וחששותיך.
היה ובית העסק מציע לך חלופה אחרת, באפשרותך לשקול את החלופה ואם אינך מסכים לחלופה, באפשרותך לשקול תביעה על מנת שבית המשפט יכריע בעניין. | |
|
|
|
| 20/4/2020 17:17 |
עומר |
 | | מחבר: | עומר (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 20/04/2020 | | שעה: | 17:17:12 |
| שלום רב,
ברצוני לקבל את הקלטות השיחות שביצעתי עם נציגי השירות של חברת iDigital.
אך בקשתי נענתה בסירוב עם התשובה "ההקלטות מיועדות לשימוש פנימי בלבד של החברה" ושהם לא חייבים למסור לי העתק של ההקלטות.
רציתי לדעת האם יש חוק שקובע שהם מחוייבים למסור לי את ההקלטות על פי דרישה.
בתודה מראש,
עומר | |
|
|
|
| 23/4/2020 09:05 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 23/04/2020 | | שעה: | 09:05:58 |
| שלום רב עומר,
עקרונית, על פי סעיף 13 בחוק הגנת הפרטיות, לכל אדם זכות העיון בהקלטות קול, וידאו ומידע דיגיטלי נוסף, ראה מידע מפורט באתר רשות להגנת הפרטיות, במשרד המשפטים, בקישור שלהלן:
https://www.gov.il/he/Departments/policies/right_of_access
על כן, יש לפנות אל בית העסק בכתב תוך פירוט תלונתך ודרישתך, לאחריו אם תתקל בבעיה אתה מוזמן להגיש תלונה באתר המועצה לצרכנות בצירוף מסמכים. | |
|
|
|
| 19/4/2020 06:52 |
דניאל |
 | | מחבר: | דניאל (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 19/04/2020 | | שעה: | 06:52:28 |
| שלום רב
אני ביצעתי את העיסקה בערך חודשיים לפני הקורונה, ובעקבות הקורונה סוכנות מונה טורס הציגה בפני שתי אופציות:
לבטל עם דמי ביטול של 50 יורו לכרטיס ולחכות שחברת התעופה תשלם להם(לסוכנות) ואז יחזירו לי את הכסף (כי אז עוד יש ביטוח לטיסה), או לא לבטל בתקווה שאולי תתאפשר הטיסה.
הימים היו תחילת הקורונה כשהכל היה עוד לא ברור ולכן ביטלתי.
שאלתי היא האם זה תקין שאצטרך לחכות שישלמו להם, הרי את הכסף שלי הם קיבלו, וגם האם תקין סכום דמי הביטול?
נמסרו כמה מיילים אליהם בנושא ללא מענה. | |
|
|
|
| 21/4/2020 09:28 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 21/04/2020 | | שעה: | 09:28:12 |
| שלום רב דניאל,
האם ידוע לך אם במועד שבחרת לבטל, חברת התעופה גם ביטלה את הטיסה או שמא היא ביטלה מאוחר יותר?
במידה שמדובר בביטול טיסה שנעשתה על ידי חברת התעופה, היה ניתן לפנות אל חברת התעופה על מנת שתפעל בהתאם לקבוע בסעיפים 6(א)(2) וסעיף 3(א)(2) בחוק שירותי תעופה((פיצוי וסיוע בשל ביטול טיסה או שינוי בתנאיה), תשע"ב-2012, כדלקמן:
"6. (א) נוסע שהונפק לו כרטיס טיסה לטיסה שבוטלה, יהיה זכאי לקבל ממפעיל טיסה או מהמארגן הטבות אלה:
...
(2) השבת תמורה או כרטיס טיסה חלופי, לפי בחירת הנוסע;..."
סעיף 3(א)(2) בחוק שירותי תעופה קובע כי:
"... השבת תמורה בסכום ששולם בעד כרטיס טיסה, לרבות כל תשלום ששולם בעד כרטיס הטיסה, ובכלל זה אגרות, היטלים, מסים ותשלומי חובה אחרים, והכל בכפוף להוראות סעיף קטן (ב); מפעיל טיסה או מארגן ישיב לנוסע את התמורה בתוך 21 ימים מהיום שהנוסע או נותן שירות סוכנות הנסיעות כאמור בסעיף 15, לפי העניין, פנה אליו בכתב;"
למידע רחב ראה באתר המועצה לצרכנות בקישור שלהלן:
https://www.consumers.org.il/category/aviation-law-general | |
|
|
|
| 21/4/2020 18:06 |
דניאל |
 | | מחבר: | דניאל (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 21/04/2020 | | שעה: | 18:06:04 |
| שלום
חברת התעופה לא ביטלה, אבל זה היה בימים שכל יום עוד ועוד חברותביטלו, ועד שהצלחתי לתפוס את הסוכנות (ניסיתי כשבועיים) הסוכנת אמרה לי שאני חייב להחליט באותו היום.
הסוכנת אמרה שאם אבטל באותו היום יש עוד ביטוח שלהם שהם יכולים להפעיל מול חברת התעופה, אבל אם לא זה אני מול מולם.
מה באפשרותי לעשות?
ותודה רבה על העזרה | |
|
|
|
| 21/4/2020 18:13 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 21/04/2020 | | שעה: | 18:13:28 |
| שלום רב דניאל,
אם כך, האם דמי הביטול שנגבה ממך הוא מכח החוזה בניכם(במקרה של ביטול עסקה)?אם לאו, עליך לפנות אל החברה בכתב לבירור העניין, במידה שתרצה תוכל להגיש תלונה באתר המועצה לצרכנות בצירוף מסמכים על מנת לבדוק את פנייתך. | |
|
|
|
| 23/4/2020 07:33 |
דניאל |
 | | מחבר: | דניאל (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 23/04/2020 | | שעה: | 07:33:12 |
| ומה לגבי זה שמכריחים אותי לחכות עד שהם יקבלו כסף מחברת התעופה?
שוב תודה | |
|
|
|
| 21/4/2020 09:49 |
אלעד |
 | | מחבר: | אלעד (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 21/04/2020 | | שעה: | 09:49:24 |
| שלום רב,
פניתי אליכם לפני חודשים רבים ובבדיקה שעשיתי היום לבירור מצב תלונה נרשם כי:
"הטיפול בפנייתך הסתיים" מבלי שקיבלתי כל פירוט או הסבר מה נעשה ואילו תשובות ניתנו.
כיצד אני יכול לדעת איפה התלונה שלי עומדת? | |
|
|
|
| 22/4/2020 17:42 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 22/04/2020 | | שעה: | 17:42:15 |
| שלום רב אלעד,
לאחר שמסרת את מספר הפניה- 636473, פנייתך הועברה למנהלת פניות הציבור. | |
|
|
|
| 20/4/2020 15:39 |
גיא |
 | | מחבר: | גיא (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 20/04/2020 | | שעה: | 15:39:28 |
| שלום,
הגשתי בקשה לפיצוי עקב איחור בהובלת תנור (קרה לפני אירועי הקורונה).
הנילון ניסה להניא אותי מלקבל פיצוי ולדבר לליבי מאחר והוא "מפיל" את הפיצוי על המוביל מאחר והוא האשם.
בסופו של דבר הסכמתי בטוב ליבי על פיצוי חלקי של 300 ש"ח בלבד, אך גם זה לא קרה. לטענת הנילון הוא נמצא בבידוד ואין באפשרותו לפצות.
חלף חודש ועדיין מתחמק מתשלום. מה עליי לעשות?
בברכה, | |
|
|
|
| 22/4/2020 17:17 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 22/04/2020 | | שעה: | 17:17:37 |
| שלום רב גיא,
על מנת לבדוק את פנייתך, יש לפנות אל בית העסק בכתב תוך פירוט השתלשלות העניינים(ככל שלא בוצעה פניה בכתב) ולאחריו, הגש תלונה באתר המועצה לצרכנות בצירוף מסמכים. | |
|
|
|
| 20/4/2020 13:23 |
מירית |
 | | מחבר: | מירית (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 20/04/2020 | | שעה: | 13:23:15 |
| רכשתי אתמול באינטרנט מסכות והיום ביקשתי מבעל העסק לבטל את העסקה. בתגובה נאמר לי שעקב מצב החרום, לא יתקבלו ביטולים.
האם זה חוקי? האם הוא יכול לא לבטל לי את העסקה אם עבר בסה"כ יום אחד? | |
|
|
|
| 20/4/2020 14:46 |
משה |
 | | מחבר: | משה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 20/04/2020 | | שעה: | 14:46:50 |
| | עד לתשובת המועצה, הוא מספר סיפור. תדאגי לשלוח הודעה בכתב שאת מבטלת את העסקה (לא מבקשת). | |
|
|
|
| 22/4/2020 16:55 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 22/04/2020 | | שעה: | 16:55:38 |
| שלום רב מירית,
עקרונית, בעסקת מכר מרחוק(אינטרנט/טלפון) קמה לצרכן זכות לבטל את העסקה- במוצר בתוך 14 ימים מביצוע העסקה או מקבלת המוצר או מקבלת טופס גילוי נאות, המאוחר מבניהם, בניכוי 5% או 100 ש"ח הנמוך מבניהם, הכל כקבוע בסעיפים 14ג(ג),14ג(ה) בחוק הגנת הצרכן.
לפיכך, במקרה המתואר קמה לך זכות לבטל את העסקה בניכוי דמי ביטול כאמור לעיל, ולכן באפשרותך לפנות אל בית העסק בכתב תוך פירוט תלונתך ודרישתך, במידה שתתקלי בבעיה את מוזמנת להגיש תלונה באתר המועצה לצרכנות בצירוף מסמכים. | |
|
|
|
| 20/4/2020 12:13 |
שירלי |
 | | מחבר: | שירלי (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 20/04/2020 | | שעה: | 12:13:31 |
| שלום רב, נשמח לעזרתכם:
בחודש אוקטובר 2019 הזמנו כרטיסי טיסה לתאילנד (הלוך- חזור) לחודש אפריל.
שילמנו בתשלום אחד ישירות לאתר החברה של אל על עבור כל הכרטיסים בכרטיס האשראי (ישראכרט).
במהלך חודש פברואר כשפנינו לאל על בניסיון לבטל את הטיסה נאמר לנו שמדובר בכרטיסי מסוג לייט ולפי מדיניות אנחנו לא זכאים להחזר אלא במקרה של ביטול הטיסה על ידי אל על.
עקב הקורונה, בחודש מרץ 2020 אל על הודיעו על ביטול הטיסה ואישרו לנו שתוך מס' שבועות יוחזר הסכום במלואו ישירות לכרטיס האשראי. לאחר שבועיים פנינו פעם נוספת טלפונית ונאמר לנו שההחזר יבוצע.
אציין שקיבלנו מאל על מכתב מאל על המודיע על ביטול הטיסה על ידם וטלפונית אושר לנו כי נקבל החזר.
עבר יותר מחודש וטרם בוצע ההחזר ואין לנו למי לפנות, לא ניתן להשיג את שירות הלקוחות של אל על, פנינו דרך האתר ואנו לא מקבלים מענה. פנינו לישראכרט שאמרו שמדובר במקרה של 'אי קבלת תמורה' אך היות והתשלום בוצע אין להם דרך להתערב.
מה ניתן לעשות במקרה כזה? האם ניתן לפנות אל גורם משפטי להעברת דרישה לאל על לבצע את ההחזר?
תודה רבה
| |
|
|
|
| 22/4/2020 16:43 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 22/04/2020 | | שעה: | 16:43:04 |
| שלום רב שירלי,
על מנת לבדוק את פנייתך, אנא הגישי תלונה באתר המועצה לצרכנות בצירוף מסמכים.
| |
|
|
|
| 20/4/2020 11:41 |
מן מרדכי |
 | | מחבר: | מן מרדכי (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 20/04/2020 | | שעה: | 11:41:00 |
| שלום,
עקב קילקול מדיח הכלים (מצא זמן לא מתאים), נאלצנו לקנות בעיסקה טלפונית מדיח זהה למקולקל. לאחר שהובא הביתה ביום א' 19 לאפריל, ניסיתי להתקשר לשרות להזמין טכנאי להתקין ולהפעיל את המדיח - השלט על האריזה מחייב הזמנת השרות על מנת שתהיה אחריות למוצר.כמו כן אנו זוג מבוגר שלא יכול לעשות זאת לבד.
צילצלתי למספר הרשום בתוית, קיבלתי מענה כי "בגלל המצב..." וכו' זמני המתנה ארוכים מהרגיל. אז המתנתי, הטלפון מצלצל ומצלצל, כך במשך 53 דקות (בדוק) ואין מענה.
נאלצתי לבצע רישום דרך אתר באינטרנט, חוייבתי לאשר קבלת פירסומים, עידכונים ועוד כלמיני אחרת אינני יכול לעבור לשלב הבא במילוי הטופס.
לבסוף תואם טכנאי לשבוע הבא. בינתיים רוחצים כלים ביד, בזבוז של הרבה מים.
שלחתי במייל לשרות בקשה להקדים את הטכנאי, השרות לא ענה.
מדובר בשרות מוצרי "בוש" השרות נקרא "סי אס בי".
ניסיתי היום 20 לאפריל בשעת בוקר להתקשר - ללא מענה.
למרות המצב, נראה לי כי צריך להיות איזה פרק זמן סביר למענה טלפוני.
בברכה | |
|
|
|
| 22/4/2020 16:36 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 22/04/2020 | | שעה: | 16:36:12 |
| שלום רב מרדכי,
ייתכן כי החברה תתעכב במתן השירות בשל הנחיות משרד הבריאות שכותרתה "הנחיות לשגרה חדשה" המגבילות את היציאה למרחב הציבורי, כפי שתוכל לקרוא בקישור שלהלן:
https://govextra.gov.il/ministry-of-health/corona/corona-virus/guidelines/#a4
בנוסף, ראה הנחיות הרשות להגנת הצרכן ולסחר הוגן במשרד הכלכלה בו צוין בין היתר כי:
"הרשות מבקשת להבהיר כי גילוי הדעת באשר לפרשנות סעיף 18א(ו) לחוק הטכנאים, עשוי להיות רלוונטי גם לנותני שירותים אחרים, המחוייבים לעמוד בחוק הטכנאים, ככל שגם בעניינם יתעוררו נסיבות חריגות ומיוחדות אשר מצריכות היערכות מיוחדת למועדי האספקה/שירות, כאמור בחוק..." בקישור שלהלן:
https://www.gov.il/he/departments/news/cpfta_newsbitulcorona (תחת הכותרת :"הודעות מיוחדות בעקבות וירוס הקורונה ושאלות ותשובות>הבהרה בנוגע לגילוי דעת שהוציאה הרשות בעניין סעיף 18א(ג) לחוק הגנת הצרכן-חוק הטכנאים- בעת משבר נגיף הקורונה").
לכן, לעת עתה יש לפנות אל החברה בכתב תוך פירוט תלונתך ודרישתך, על מנת שיהיה לך תיעוד.
במידה שתתקלו בבעיה, תוכלו להגיש תלונה באתר המועצה לצרכנות בצירוף מסמכים. | |
|
|
|
| 20/4/2020 11:38 |
טל |
 | | מחבר: | טל (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 20/04/2020 | | שעה: | 11:38:22 |
| שלום.
על פי התקנון של החברה ניתן לבטל את העסקה 60 יום לפני הנופש, בדמי ביטול של 200 שח.
שלחתי הודעת ביטול בכתב במייל, כפי שמצוין בתקנון, בזמן. עבר חודש מאז הודעת הביטול שלי ואף אחד לא חזר אלי והחברה לא זיכתה אותי.
מה ניתן לעשות?
תודה | |
|
|
|
| 22/4/2020 16:15 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 22/04/2020 | | שעה: | 16:15:19 |
| שלום רב טל,
באפשרותך להגיש תלונה באתר המועצה לצרכנות, בצירוף מסמכים (כולל פניה שלך בכתב לחברה והתקנון וכל מסמך הקשור בעסקה המדוברת) על מנת לבדוק את פנייתך. | |
|
|
|
| 20/4/2020 11:33 |
דניאל מ |
 | | מחבר: | דניאל מ (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 20/04/2020 | | שעה: | 11:33:55 |
| היי,
קניתי לפני חודש מזרון ולא הצלחתי להתרגל אליו ואני רוצה להחזיר או להחליף. דיברתי עם החנות - החלפה הם מוכנים תמורת תשלום של 400 ש"ח על החלפת בד (כי הוצאתי את המזרון מהניילון) ותשלום על הובלה נוספת (עוד 280 ש"ח). לטענתם אין אפשרות להחזרה. זה הגיוני? | |
|
|
|
| 22/4/2020 16:11 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 22/04/2020 | | שעה: | 16:11:54 |
| שלום רב דניאל,
האם בעת ביצוע העסקה התאפשר לך על פי ההסכם ניסיון של חודש ימים עם אפשרות חרטה?
אם כן, באפשרותך לפנות אל החברה בכתב בצירוף ההסכם האמור.
במידה שלא ניתנה לך תקופת ניסיון במוצר והיות שנעשה שימוש במוצר, הרי שלא קמה לך זכות חרטה מכח חוק הגנת הצרכן, ועל כן, עליך לפעול בהתאם למדיניות של בית העסק.
| |
|
|
|
| 20/4/2020 10:41 |
גלית |
 | | מחבר: | גלית (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 20/04/2020 | | שעה: | 10:41:36 |
| שלום רב,
אשמח לעזרה - ביצעתי ביטול עסקה עם חברת ישראייר בטווח המקובל של ה 14 יום, כמו כן ההסכם עימם גם אפשר לבצע ביטול עסקה עד 48 שעות לפני הטיסה.
לאחר שיחה עם חב' ישראייר נאמר שהזיכוי התקבל ותוך 14 ימי עסקים אראה את הכסף בחשבוני.. כאמור התחיל משבר הקורונה ועד היום כספי לא הוחזר שאלתי היא האם להמתין שחב' ישראייר יחזרו לפעול ולבדוק מה קורה עם ההחזר המגיע לי או להגיש תביעה דרך המועצה לצרכנות ?
אשמח לעזרה.
| |
|
|
|
| 21/4/2020 10:25 |
גלית |
 | | מחבר: | גלית (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 21/04/2020 | | שעה: | 10:25:59 |
| | אשמח לתשובה זה דחוף לי על מנת שאדע מה לעשות | |
|
|
|
| 22/4/2020 15:50 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 22/04/2020 | | שעה: | 15:50:54 |
| שלום רב גלית,
על מנת לבדוק את פנייתך, פני אל בית העסק בכתב תוך פירוט תלונתך ודרישתך, לאחריו, הגישי תלונה באתר המועצה לצרכנות בצירוף מסמכים. | |
|
|
|
| 20/4/2020 20:12 |
עמית סול |
 | | מחבר: | עמית סול (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 20/04/2020 | | שעה: | 20:12:15 |
| היי, אשמח לבטל תלונה שמספרה 694075
תודה | |
|
|
|
| 22/4/2020 15:46 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 22/04/2020 | | שעה: | 15:46:06 |
| שלום רב עמית,
אעביר את פנייתך על מנת שיטפלו בבקשתך,תודה רבה על העדכון. | |
|
|
|
| 20/4/2020 15:30 |
דניאל |
 | | מחבר: | דניאל (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 20/04/2020 | | שעה: | 15:30:41 |
| | מנויה בחדר כושר ספייס. לא נותנים מענה ולא הקפיאו את התשלום. מחברת הבנק נאמר שאי אפשר לעצור את הורדת התשלומים. מה אפשר לעשות? | |
|
|
|
| 20/4/2020 18:54 |
שיר |
 | | מחבר: | שיר (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 20/04/2020 | | שעה: | 18:54:33 |
| | נמצאת באותה סיטואציה עם אותה רשת חדרי כושר. אשמח לתגובתכם | |
|
|
|
| 22/4/2020 15:42 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 22/04/2020 | | שעה: | 15:42:40 |
| שלום רב דניאל ושיר,
ראו את התשובה שניתנה לכם בפנייתכם :
ראשית, לנוחיותך,מצ"ב מידע בעניין תיקון 37 בחוק הגנת הצרכן הקובע דמי ביטול מירביים שבית העסק רשאי לגבות מצרכן בעסקה למנוי במכון כושר, בקישור שלהלן:
https://www.consumers.org.il/category/gym_membership_cancellation1
שנית, לעניין המשך חיוב החברה בשעה שלא ניתן לספק את השירות- יצוין כי משרד הבריאות פרסם תקנות שכותרתה "הנחיות לשגרה חדשה" בו נקבע כי:
"...לא ניתן לצאת מהבית (ממקום מגורים או ממקום שהייה קבוע) למרחב הציבורי ..." בקישור שלהלן:
https://govextra.gov.il/ministry-of-health/corona/corona-virus/guidelines/#a1
(תחת הכותרת:"הנחיות לשגרה חדשה...יציאה למרחב הציבורי")
לפיכך, עמדת המועצה לצרכנות הינה שבמקרים מסוימים ניתן לטעון טענת "סיכול חוזה" כלומר הפרת חוזה הנעשית עקב סיבות שהמפר לא ידע ולא היה עליו לדעת ולא יכול למנען, וקיום החוזה באותן נסיבות הוא בלתי אפשרי.
לכן, היה ואינך מקבל/ת את השירות בשל המצב באפשרותך לפנות אל בית העסק בדרישה לא לחייב אותך בעבור התקופה בה לא קיבלת את השירות, היה והמענה של בית העסק לא יהיה לשביעות רצונך, תוכל/י להגיש תלונה באתר המועצה לצרכנות בצירוף מסמכים. | |
|
|
|
|