| 28/4/2020 11:34 |
אביאל |
 | | מחבר: | אביאל (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 28/04/2020 | | שעה: | 11:34:47 |
| למרות פניותיי בעבר,
מדוע המועצה לא מתערבת בנושא ערוצי צרטלון שכיגוע אינו בסמכות מועצת הכבלים והלווין אשר אינה אחראית על שידורים על גבי האינטרנט?
פניתי אליכם בעבר ואף אחד לא לוקח אחריות תקופה ארוכה על כך שהשידורים זמינים רק בממיר למרות שהחברה רכשה את זכויות השידור לסלולרי של ליגת העל בכדורגל במסגרת מכרז של מנהלת הליגה ולא עושה בהם כל שימוש. היא לא לא משדרת בעצמה ויתרה מכך, לא מאפשרת לספקיות הטלויזיה להעלות את עאוציה באפלקיציות שלהן לסמאאטםון, עאבלט או מחשב.
כל הגופים מפנים אליכם כי זו סוגיה צרכנית בלבד לטנתם אך אתם לא מטפלים | |
|
|
|
| 30/4/2020 15:49 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 30/04/2020 | | שעה: | 15:49:58 |
| שלום רב אביאל,
אתה מציין כי:
"...כל הגופים מפנים אליכם כי זו סוגיה צרכנית בלבד לטנתם אך אתם לא מטפלים..."- מי הם הגופים והאם יש לך תגובה בכתב?אם כן,ובמידה שטרם הגשת פניה במועצה, תנסה לפנות על מנת שיהיה ניתן לבדוק. | |
|
|
|
| 30/4/2020 23:29 |
אביאל |
 | | מחבר: | אביאל (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 30/04/2020 | | שעה: | 23:29:30 |
| שלום רב,
את רשימת הגופיים מניתי בעבר בשיחות טלפון ופניות שציינתי (כלל המחלקות במשרד התקשורת וכן רשות התחרות), אם אתם לא עוזרים אז אתם רוצים לשלוח אותי לרשות להגנת הצרכן ושגם שם יתנערו?
הפנייה הזו נפתחת לא בפעם הראשונה ומשך זמן הטיפול גבוה.
פעם אחת תרכזו את הנושא ותטפלו בו, נושא צרכני מהמעלה הראשונה. למה אני צריך להסתובב שנתיים בין כל גורם ואף אחד לא לוקח אחריות?
עכשיו תאשימו את הקורונה בזמן הטיפול המתמשך?
| |
|
|
|
| 6/5/2020 15:41 |
אביאל |
 | | מחבר: | אביאל (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 06/05/2020 | | שעה: | 15:41:44 |
| אני ממתין למענה מכם/ן בגין התגובה שציינתי לעיל
תודה רבה,
אביאל
| |
|
|
|
| 6/5/2020 16:26 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 06/05/2020 | | שעה: | 16:26:10 |
| שלום רב אביאל,
לאור תגובתך לפיו:
"...הפנייה הזו נפתחת לא בפעם הראשונה ומשך זמן הטיפול גבוה.
...עכשיו תאשימו את הקורונה בזמן הטיפול המתמשך?" - אנא ציין בבקשה את מספר הפניה שבהם פנית אלינו. | |
|
|
|
| 7/5/2020 17:43 |
אביאל |
 | | מחבר: | אביאל (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/05/2020 | | שעה: | 17:43:44 |
| פניתי בעבור 2 מקרים שונים כפי שניתן לראות כאן בפורום
לצערי לא קיבלתי אשרור על כך במייל ומשיחה טלפונית אתכם נאמר לי שהפנייה מה26 בפברואר ומספרה 686669
לא קיבלתי אסמכתא לכך למייל וכשתלונות נסגרות ללא המספר שלהן או הנושא, אין לי דרך לדעת מה קורה וגם אין לי אפשרות לעקוב אחריה באתר.
יש לכם את הפרטים שלי ואני אשמח לחזרה טלפונית.
פניות נסגרות גם בפני צ'רלטון וגם בפני ספקיות הטלויזיה ולמרות שהעבירו לתמיכה הטכנית שלכם לא קיבלתי העתקים של חלק שלטענתכם התקבלו ונסגרו ולא את הסטטוס.
| |
|
|
|
| 28/4/2020 11:37 |
אביאל |
 | | מחבר: | אביאל (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 28/04/2020 | | שעה: | 11:37:30 |
| מדוע אתם לא מתערבים כאשר בשידורים של אירועים מרכזיים באירועי ספורט וזאת עפי תקנות שהייתם שותפים להן ביחד עם מועצת הכבלים והלווין-לברת צרטלון בוחרת לשדר זאת באופן קבוע בערוץ שיש לו הפרדה בין אפיק SD לבין אפיק HD ויוצא מכך שהשידור נפתח כפי שנדרש אך רק באיכות נמוכה ואילו באיכות הגבוהה HD השידור נשאר סגור וייפתח תמורת תשלום בלבד.
למה אינכם מתערבים על אף פניותיי ובטח כשאני מציין שמועצת הכבלים לא מתערבת, אתם אפילו לא מבררים זאת מולם?! | |
|
|
|
| 30/4/2020 16:54 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 30/04/2020 | | שעה: | 16:54:04 |
| שלום רב אביאל,
ראשית, עליך לפנות אל הרגולטור בעניין- המועצה לשידורי כבלים ולווין, באפשרותך להגיש תלונה בקישור שלהלן:
https://www.gov.il/he/departments/guides/subjects
היה והגשת תלונה ואינך שבע רצון מהתגובה, באפשרותך אולי לפנות אל משרד מבקר המדינה,נציב פניות הציבור בקישור שלהלן:
https://www.mevaker.gov.il/he/Ombudsman/Pages/default.aspx
שנית, אתה מציין כי:
"...למה אינכם מתערבים על אף פניותיי ..."-האם הגשת תלונה? אם כן, מה היתה תגובתנו?
| |
|
|
|
| 30/4/2020 23:26 |
אביאל |
 | | מחבר: | אביאל (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 30/04/2020 | | שעה: | 23:26:45 |
| 1. אתם ממשיכים להפנות אבל לא מתייחס לתוכן בגוף ההודעה.
ציינתי שפניתי לרגולטור אך אין משם התייחסות (מאוד פשוט, היה אפשר לכנס את המועצה ולהציע תיקון שיחייב לשדר באיכות הכי גבוהה שעומדת לרכוש הזכיין ולספק הטלויזיה)
2. פניתי אליכם כבר לפני מס' חודשים, פניתם לספקיות השונות ולצ'רלטון אך לא קיבלתי מענה מהן ואז כתבתי שיש 8 ימים לתת מענה או שמעבירים למחלקה המשפטים וגם זה חלף כבר ולא הייתה שום התקדמות, מהוט לא קיבלתי מענה ישיר אלא עקיף ובטלפון בלבד על אף שהתעקשתי ונאמר שתישלח פנייה בכתב ולא קרה כך שלא יכולתי להשיב מיס לא הגיבו בכלל ועל צ'רלטון לא קיבלתי מס' פנייה אך נאמר לי שנפתחה ולא עודכנתי בתהליך, לא מהם ולא ממכם.
3. במקום שתיקחו אחריות, כי המנכ"ל עד כה ידע לצאת בראיונות לתקשורת והחוק הנ"ל של אירועים מרכזיים היה בשיתוף אתכם, כשאתם רוצים לפנות ולפתור אתם עושים זאת וכשאתם רוצים לטרטר אלף פעמים ולא לקחת אחריות אתם גם יודעים לעשות זאת וזה מוכח בפניותיי. | |
|
|
|
| 6/5/2020 15:40 |
אביאל |
 | | מחבר: | אביאל (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 06/05/2020 | | שעה: | 15:40:14 |
| אני ממתין למענה מכם/ן בגין התגובה שציינתי לעיל
תודה רבה,
אביאל | |
|
|
|
| 6/5/2020 16:01 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 06/05/2020 | | שעה: | 16:01:51 |
| שלום רב אביאל,
אם פנית אלינו בתלונה כפי שציינת:"...פניתי אליכם כבר לפני מס' חודשים..."- האם תוכל לציין בבקשה את מספר התלונה?
| |
|
|
|
| 7/5/2020 17:43 |
אביאל |
 | | מחבר: | אביאל (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/05/2020 | | שעה: | 17:43:25 |
| פניתי בעבור 2 מקרים שונים כפי שניתן לראות כאן בפורום
לצערי לא קיבלתי אשרור על כך במייל ומשיחה טלפונית אתכם נאמר לי שהפנייה מה26 בפברואר ומספרה 686669
לא קיבלתי אסמכתא לכך למייל וכשתלונות נסגרות ללא המספר שלהן או הנושא, אין לי דרך לדעת מה קורה וגם אין לי אפשרות לעקוב אחריה באתר.
יש לכם את הפרטים שלי ואני אשמח לחזרה טלפונית.
פניות נסגרות גם בפני צ'רלטון וגם בפני ספקיות הטלויזיה ולמרות שהעבירו לתמיכה הטכנית שלכם לא קיבלתי העתקים של חלק שלטענתכם התקבלו ונסגרו ולא את הסטטוס.
| |
|
|
|
| 7/5/2020 17:33 |
Susan Benson |
 | | מחבר: | Susan Benson (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/05/2020 | | שעה: | 17:33:55 |
| שלום גבירותיי ורבותיי. שמי סוזן בנסון, אני מלווה וגם יועץ פיננסי. אם אתה זקוק לסיוע כספי, אני האדם הנכון ליצור קשר, אני גם נותן ייעוץ פיננסי. העדיפות העליונה שלי היא היציבות הפיננסית שלך, אל תהסס להעביר לי הודעה ואני אעמוד לשירותך.
אם אתה זקוק לחיזוק כספי דחוף, אני ממליץ לך לפנות לחברה שלי. אנו מספקים כל שירותי הלוואות הן הלוואות מאובטחות והן לא מאובטחות, הלוואות לטווח קצר וארוך וכו '. אתה יכול ליצור איתנו קשר באמצעות דוא"ל: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com או שלח לי הודעה ישירות ב- WhatsApp דרך: +447903159998 וקבל תגובה במיידי.
אנו חברת שירותים פיננסיים מקיפה ואנו מחויבים לעזור לכם בשיפור היעדים הפיננסיים לטווח הארוך והקצר.
תכונות ותועלת;
✓ אתה יכול לבקש הלוואה בכל מקום ובכל זמן.
✓ אתה יכול לשאול עד 20 מיליון אירו.
✓ קבל את ההלוואה תוך 24 שעות.
✓ ריבית ניכרת של 3.0%.
✓ אתה מקבל את ההזדמנות לבחור את תאריך ההחזר, שבועי, חודשי או שנתי למשך 1-30 שנה.
✓ יישום מקוון פשוט.
✓ הכוונה ומומחיות בהתאמה אישית.
√ ייעוץ פיננסי.
ו; אם אתה מתקשה כל כך לקבל הלוואה מהבנקים המקומיים שלך או ממכונים פיננסיים אחרים, מסיבות מסיבות טובות לך ביותר, פשוט כתוב לנו אנו נעזור לך לקבל הלוואה. עזרנו למספר רב של אנשים וארגונים שעברו קושי כלכלי בכל רחבי העולם. כשאתה פונה אלינו אתה מגיש בקשה לחברה מהימנה שאכפת לה מצרכי המימון שלך. תשמור עלייך לאורך כל התהליך.
למידע נוסף על הצעת ההלוואות שלנו, אנא שלחו לנו את בקשת ההלוואה דרך: דוא"ל: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) או;
WhatsApp: +447903159998
כשמדובר בהלוואות כספים וייעוץ פיננסי, אנו החברה הטובה ביותר ליצור קשר כבר עכשיו. אל תטעה בהתעלמות מאתנו, צור איתנו קשר עכשיו כדי להתחיל | |
|
|
|
| 6/5/2020 20:25 |
מוטי פינטוק |
 | | מחבר: | מוטי פינטוק (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 06/05/2020 | | שעה: | 20:25:29 |
| | למה לא מגישים תביעה יצוגית נגד רשת אייס קמעונאות.ציבור הצרכנים מזמין סחורה והמוצרים אינם מסופקים כלל.שרות הלקוחות אינו מגיב כלל ואין עם מי לברר מה לגבי האספקה.מסתבר שמאות לקוחות חווים את אותה תחושה וכלום לא מתבצע בנדון.זלזול בציבור הצרכנים.חייבים לגרום לרשת הזאת לשנות הגישה לצרכנים.פרסום ימנע מעוד לקוחות ליפול בפח כמוני | |
|
|
|
| 7/5/2020 16:47 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/05/2020 | | שעה: | 16:47:57 |
| שלום רב מוטי,
באפשרותך להגיש תלונה באתר המועצה לצרכנות בצירוף מסמכים על מנת לבדוק את פנייתך. | |
|
|
|
| 6/5/2020 18:02 |
עומרי |
 | | מחבר: | עומרי (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 06/05/2020 | | שעה: | 18:02:15 |
| שלום,
אני מנוי ברשת הולמס פלייס במועדון פרימיום.
מאז פרוץ הקורונה וסגירת מועדוני הכושר, הרשת הקפיאה את כל המנויים.
מחר מועדוני הכושר חוזרים לפעילות מאד מוגבלת (צריך להירשם מראש לאימון ואסור לאחר, אין מתקני שתייה, אין מקלחות, בריכות, סאונה וג׳קוזי).
הרשת שיחררה אוטומאטית את כל ההקפאות של המנויים ומחיר המנוי נשאר כפי שהיה לפני כן, למרות שמרבית מתקני המועדון מושבתים עקב ההנחיות.
האופציה שהרשת נותנת למנויים כרגע היא הקפאה עד סוף מאי ללא עלות.
זוהי לא אשמתנו המנויים שרוב המתקנים והשירותים מושבתים ואנו משלמים סכום גבוה למועדון פרימיום שכרגע לא מספק את השירותים האלו.
האם זה חוקי שהרשת ממשיכה לגבות סכום גבוה ללא אופציה להשתמש במרבית שירותי המועדון? | |
|
|
|
| 7/5/2020 16:37 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/05/2020 | | שעה: | 16:37:38 |
| שלום רב עומרי,
ראשית לעת עתה הנחיות משרד הבריאות לשגרה חדשה כפי שמופיע באתר משרד הבריאות קובע כי:
"...עסקים שאינם מורשים לפעול דיסקוטקים, ברים ופאבים.
חדרי כושר..."
על מנת לבדוק את פנייתך אנא פנה אל בית העסק בכתב תוך פירוט תלונתך ולאחריו הגש תלונה באתר המועצה לצרכנות בצירוף מסמכים. | |
|
|
|
| 6/5/2020 17:37 |
נירה |
 | | מחבר: | נירה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 06/05/2020 | | שעה: | 17:37:12 |
| בסד
שלום ברצוני לברר אם מגיע לי חלק מכספי
לפני חודשיים שולם לאישפוזית לבן משפחה לחודש 15000, הכל טוב עבר חודש
ונתברר כמובן שרצוי לשהות יותר מחודש, כמובן שזה חשוב , בן המשפחה ניסה ליות עוד ואחרי 5 ימים חזר הביתה, בנתיים שולם 6000 מזומן בציק, בקשתי להחזר חלק מכסף , מכיון שהוא לא מעונין לשהות יותר שם, ולא הסכימו להחזיר
עלי לציין שאין לא חתמתי ולא בקשור שאחתום על שום מסמך, הכל בעפ
שאלתי האם זכותי לקבל את חלק מהכסף ?
תודה
| |
|
|
|
| 7/5/2020 16:28 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/05/2020 | | שעה: | 16:28:57 |
| שלום רב נירה,
עליך לבדוק אם לא הוחתמתם על מסמך, לאחריו פני אל בית העסק בכתב ובמידה שאת מעוניינת שנבדוק את פנייתך, באפשרותך להגיש תלונה באתר המועצה לצרכנות בצירוף מסמכים. | |
|
|
|
| 6/5/2020 16:36 |
אורן |
 | | מחבר: | אורן (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 06/05/2020 | | שעה: | 16:36:11 |
| שלום,
כמו רבים מנוסעי התחבורה הציבורית, רכשתי חופשי חודשי לחודש מרץ אבל לאחר כמה ימים של שימוש הודיעו על סגר ובמשך רוב חודש מרץ לא יצאתי מהבית עקב הוראת הממשלה.
נכנסתי לדף הפייסבוק של רב קו בכדי לבדוק אם יש החזר/זיכוי על החלק שלא נוצל, העמוד מלא בפניות של אנשים שרוצים החזר או זיכוי אבל התשובה האוטומטית היא שמשרד התחבורה החליט שלא יהיו החזרים.
הזוי שמשרד ממשלתי אחד מודיע על סגר וצמצום קווים עקב הקורונה ומשרד שני לא מוכן לתת זיכוי על התקופה בה אנשים שילמו מראש ולא יכלו להשתמש בכרטיס.
אשמח לדעת אם תוכלו לעזור בקבלת ההחזרים/זיכויים מול משרד התחבורה.
כל ציבור נוסעי התחבורה הציבורית יודו לכם.
תודה | |
|
|
|
| 7/5/2020 16:19 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/05/2020 | | שעה: | 16:19:09 |
| שלום רב אורן,
על מנת שניתן יהיה לברר את פנייתך אנא פנה אל בית העסק בכתב ולאחריו הגש תלונה באתר המועצה לצרכנות בצירוף מסמכים (העתק מפנייתך אל בית העסק ותגובת בית העסק לפנייתך). | |
|
|
|
| 6/5/2020 15:34 |
בינוש |
 | | מחבר: | בינוש (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 06/05/2020 | | שעה: | 15:34:57 |
| שלום רב
לפני 3 שבועות הזמנתי דרך אתר אינטרנת של מבית מרקחת, בתום ההזמה קבלתי אישור הזמנה ומספר ופירוט המוצרים שרכשתי, שלמתי באשראי. נאמר שהשחוח יגיע על 7 ימי עסקים ללא שישי שבת , ועקב החגים ייתכנו איחורים. אז כעבור 3 שבועת , התקשרתי להבין מה קורה ואז נמסר לי שמישהו חתם וקבל את המשלוח!!! (כמובן שלא קבלני שום דבר) ואף אחד לא התקשר לתאם מועד הגעה של החבילה אני תוהה איך יכול להיות שמישהו קבל את הזמנתי , איך בכלל השליח הגיע אליו!! כי דרך יצירת הקשר היא מספר הטלפון שלי.
מה עליי לעשות ? לאן לפנות חטץ מבית המרקחת שאומרים שאין להם כרגע תשובות.. | |
|
|
|
| 7/5/2020 16:15 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/05/2020 | | שעה: | 16:15:15 |
| שלום רב בינוש,
על מנת לבדוק את פנייתך, אנא שלחי מכתב מפורט אל בית העסק עמו בוצעה העסקה, ולאחריו הגישי תלונה באתר המועצה לצרכנות בצירוף מסמכים. | |
|
|
|
| 6/5/2020 15:14 |
נעמי |
 | | מחבר: | נעמי (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 06/05/2020 | | שעה: | 15:14:21 |
| | רכשתי מחשב מאתר אינטרנטי חצי מהסכום שילמתי באשראי חצי בהעברה בנקאית . לקח זמן רב עד שקיבלתי חשבונית ופרטי עסקה הבטיחו תוך שלושה ימים אספקת מוצר ולא קרה . ניסיתי ליצור קשר ואין עם מי לדבר מאחר והטלפון זה שירות הודעות לאחר 10 ימים התייאשתי והצלחתי להשיג אותם אחרי ששלחתי הודעה שאגיע עם צוות תקשורת בקשתי לבטל את העסקה אמרו שיבטלו אך לא אמרו כיצד ומתי אקבל את כספי בחזרה | |
|
|
|
| 7/5/2020 16:11 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/05/2020 | | שעה: | 16:11:53 |
| שלום רב נעמי,
עקרונית, בעסקת מכר מרחוק, קמה לצרכן זכות לבטל את העסקה- במוצר, בתוך 14 ימים מביצוע העסקה או מקבלת המוצר, או מקבלת טופס גילוי נאות, המאוחר מבניהם, בניכוי 5% או 100 ש"ח הנמוך מבניהם, היה והודעת הביטול נעשתה עקב אי אספקת המוצר במועד שסוכם בחוזה, הרי שהביטול לא יהיה כרוך בדמי ביטול.
על מנת לבדוק את פנייתך, אנא הגישי תלונה באתר המועצה לצרכנות בצירוף מסמכים. | |
|
|
|
| 6/5/2020 14:14 |
יסמין |
 | | מחבר: | יסמין (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 06/05/2020 | | שעה: | 14:14:50 |
| שלום רב
הגשתי תלונה על מוצר שלא הגיע. ולבסוף אחרי חודש וחצי הוא הגיע איך מדווחים לכם וסוגרים את התלונה? | |
|
|
|
| 7/5/2020 15:54 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/05/2020 | | שעה: | 15:54:26 |
| שלום רב יסמין,
אנא צייני את מספר התלונה על מנת שניתן יהיה להעביר את בקשתך. | |
|
|
|
| 6/5/2020 12:45 |
קרן |
 | | מחבר: | קרן (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 06/05/2020 | | שעה: | 12:45:00 |
| שילמתי על 2 קורסים בהנחיה מוגברת באוניברסיטה הפתוחה בהנחיה פרונטלית.
לאור המצב, האוניברסיטה העבירה את הלימודים להנחיה מקוונת וסטודנטים שלא שלמו על השירות הזה, מקבלים אותו בחינם.
בנוסף, כחלק מהתשלום שילמתי על דמי אבטחה ושירותים נוספים שלא קיבלתי.
האוניברסיטה מאפשר לדחות קורס ללא עלות לסמסטר קיץ, אך כנראה שגם אז הלמידה תהיה מקוונת. ניסיתי לפנות אליהם בבקשה לדחות ללא עלות לסמסטר חורף אך הם דורשים עבור כך 381 שח.
לא קיבלתי את השירות ששילמתי עבורו, אני לא מצליחה ללמוד בדרך הזו והם עוד מחייבים אותי לשלם כסף עבור דחיה בלית ברירה.
מה ניתן לעשות? האם ניתן לבטל את העסקה? | |
|
|
|
| 7/5/2020 15:50 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/05/2020 | | שעה: | 15:50:59 |
| שלום רב קרן,
המועצה להשכלה גבוהה, פועלת מכח חוק המועצה להשכלה גבוהה, על כן, היה ומדובר במוסד לימודים המוכר על ידי המל"ג, עליך לפנות אליה, להלן הקישור לאתר המל"ג:
https://che.org.il/ | |
|
|
|
| 6/5/2020 11:30 |
דנה |
 | | מחבר: | דנה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 06/05/2020 | | שעה: | 11:30:42 |
| | מה ניתן לעשות, טיסה שבוטלה על ידי במרץ, סוכם בטלפון על החזר בניכוי דמי ביטול של 70 שח, עדיין לא קיבלתי את הכסף והם לא עונים לטלפון בכלל. | |
|
|
|
| 7/5/2020 15:42 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/05/2020 | | שעה: | 15:42:37 |
| שלום רב דנה,
האם פנית אל בית העסק בכתב?
מומלץ לפנות אל בית העסק בכצב על מנת לתעד את השתלשלות העניינים. | |
|
|
|
| 6/5/2020 10:54 |
דנה |
 | | מחבר: | דנה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 06/05/2020 | | שעה: | 10:54:52 |
| רכשתי מחשב "לנובו" מחנות מחשבים בחודש דצמבר 2019. כעבור שבוע התחיל המחשב להתנתק "ולהיתקע". רק לאחר שלושה חודשים (בשל מצוקת זמן) יצרתי קשר עם חברת לנובו. הם הגיעו לקחת את המחשב והחזירו כעבור מספר ימים בטענה כי סידרו הכל. שעה מרגע קבלת המחשב התחיל המחשב שוב להראות את אותה תקלה. לנובו לקחו את המחשב שוב לבדיקה וכעבור מס' ימים חזרו אליי בטענה כי מי שאחראי על התיקון היא חנות המחשבים ממנה רכשתי את המחשב. החזרתי את המחשב לחנות והם בדקו ואמרו כי התקלה היא של לנבו ושלחו את המחשב לנובו. לנובו החליפו פעמיים את לוח האם של המחשב וממה שהבנתי מחנות המחשבים, המחשב "יצא" מלנובו שהוא תקול מלכתחילה. הם הבטיחו בנתיים להתנהל מול לנובו ולספק לי מחשב חדש.
עד כה כמובן לא קיבלתי מחשב חדש, כל התשלומים על המחשב שרכתי ירדו ואני בלי מחשב כבר חצי שנה.
אשמח לעזרתכם | |
|
|
|
| 7/5/2020 14:58 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/05/2020 | | שעה: | 14:58:56 |
| שלום רב דנה,
האם בעת רכישת המוצר קיבלת תעודת אחריות? אם כן, מי מופיע בתעודת האחריות כנותן השירות(יבואן/יצרן)?
עקרונית, תקנות הגנת הצרכן(אחריות ושירות לאחר מכירה) קובעות כי על מוצר חשמלי שעלותו מעל 150 ש"ח היבואן/יצרן יימסר תעודת אחריות שבמסגרתו יינתן שנת אחריות אחת, בחינם(ובלבד שלא מדובר בנזק מכוון שגרם הצרכן).
על מנת לבדוק את פנייתך, עליך לפנות אל החברות בכתב (ככל שטרם פנית אליהם בכתב) ולאחריו הגישי תלונה באתר המועצה לצרכנות בצירוף מסמכים.
| |
|
|
|
| 6/5/2020 10:33 |
אוראל |
 | | מחבר: | אוראל (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 06/05/2020 | | שעה: | 10:33:03 |
| שלום.
רכשתי מיקסר בתאריך 31.3.2020, לפי האתר זמן האספקה הוא עד 7 ימי עסקים ועד היום לא קיבלתי אותו.
בחברה טוענים כל פעם שאני מתקשרת שעוד כמה ימים זה יגיע.
בנוסף עם המיקסר הציעו לי מתנה מטחנת בשר והוספתי את זה להזמנה, בחברה אמרו שאין להם את המטחנה במלאי ושאקח משהו אחר במקום, לא הסכמתי לקחת משהו אחר כי אין לי בו צורך מה גם שאני מעדיפה את המטחנת בשר.
האם הם מחויבים לספק לי את המוצר או לפצות בגין האי אספקה למרות שהוא היה במתנה להזמנה?
ומה אני יכולה לעשות לגבי האיחור מצד אחד אני לא רוצה לבטל את ההזמנה כי אני רוצה את המיקסר הזה ומצד שני אני מחכה המון זמן ולא יודעת מתי הם יספקו אותו באמת. | |
|
|
|
| 7/5/2020 14:46 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/05/2020 | | שעה: | 14:46:50 |
| שלום רב אוראל,
האם נגרם לך נזק מוכח בשל איחור באספקה?
עקרונית, סעיף 2 בחוק הגנת הצרכן אוסר על הטעיית צרכן במעשה או במחדל, בכל עניין מהותי בעסקה, בין היתר, הטעיה במועד אספקת המוצר, כאשר הסעד בגין ההטעיה הינו ביטול עסקה מכח סעיף 32 בחוק הגנת הצרכן.
על כן, היות שבית העסק הציע לספק לך מוצר חלופי כמתנה אך אינך מעוניינת במוצר חלופי וכן אינך מעוניינת בביטול העסקה, תנסי לפנות אל בית העסק בעניין דרישתך לפיצוי.
ובמידה שאת מעוניינת שנברר את פנייתך מול בית העסק, אנא הגישי תלונה באתר המועצה לצרכנות. | |
|
|
|
| 6/5/2020 10:28 |
מעיין |
 | | מחבר: | מעיין (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 06/05/2020 | | שעה: | 10:28:54 |
| שלום.
אתר של מכשירי חשמל פרסם בטעות מוצר חשמלי במחיר של 0 שקלים.
באותו הרגע רכשתי את המוצר וקיבלתי אישור הזמנה אך בגלל שהמחיר פורסם בטעות החברה מסרבת לספק את המוצר.
מה עושים במצב כזה? האם הם מחויבים לספק רת המוצר על אף הטעות או פשוט לוותר? | |
|
|
|
| 7/5/2020 14:33 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/05/2020 | | שעה: | 14:33:18 |
| שלום רב מעיין,
עקרונית, על פי הוראות סעיף 17ב לחוק הגנת הצרכן, מחויב עוסק לספק לצרכן מוצר במחיר שהוצג לו.
עם זאת, במקרה המתואר, ציון הספרה אפס אינה מהווה מחיר, אלא אי הצגה של מחיר עבור המוצר ואין אפשרות לקבלו ללא תמורה, שכן אין מדובר ב"רכישה".
מעבר לכך, גם לו היה ננקב מחיר בלתי סביר כגון שקל אחד עבור מוצר שייתכן שמחירו גבוה יותר, טעות שכזו אינה מזכה את הצרכן בהכרח, בזכות לקבל את המוצר עקב טעות בתום לב של בית העסק, ויש לבחון האם מדובר בהטעיה מכוונת או בטעות סופר שתוקנה.
| |
|
|
|
| 6/5/2020 09:42 |
ליאן |
 | | מחבר: | ליאן (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 06/05/2020 | | שעה: | 09:42:30 |
| | אשמח לעזרה בבקשה, במידה ואכלתי כריך בשר מבר שמוכר גם אוכל וחטפתי הרעלת קיבה מאוד רצינית ולא יכולתי ללכת לעבודה יום למחרת , האם ניתן לעשות משהו כדאי לקבל את העלות של הכריך בחזרה או פיצוי על היום עבודה שנאלצתי להפסיד? | |
|
|
|
| 7/5/2020 14:17 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/05/2020 | | שעה: | 14:17:17 |
| שלום רב ליאן,
בעניין זה עליך להתייעץ מול עו"ד המתמחה בדיני נזיקין. | |
|
|
|
| 6/5/2020 00:14 |
איתן |
 | | מחבר: | איתן (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 06/05/2020 | | שעה: | 00:14:41 |
| שלום
עשינו הזמנה ב 20.3 במגה ספורט.
חוייבנו על כל המוצרים למרות שאין להם. אינספור שיחות שלא עונים ,מיילים שלא עונים ,
חסימה במסנג'ר ובפייסבוק.
נאלצתי לפתוח חשבון חדש כדי שאוכל ליצור איתם קשר .
התאריך היום כבר 5.5
עברו 45 ימים !!!
טרם זיכו את האשראי שלנו .
מבקשים את עזרתכם
תודה
פתחתי אצלכם טופס תלונה השבוע .
מה עושים במקרה כזה ?
| |
|
|
|
| 7/5/2020 14:14 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/05/2020 | | שעה: | 14:14:57 |
| שלום רב איתן,
במידה שצירפת את כל המסמכים הקשורים בעסקה, אנא המתן לטיפול בפנייתך. | |
|
|
|
| 6/4/2020 19:29 |
... |
 | | מחבר: | ... (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 06/04/2020 | | שעה: | 19:29:51 |
| | עשיתי עסקה מול מישהי פרטית שעושה אימוני כושר ודיאטנית שילמתי באשראי טלפוני ולא חתמתי על שום חוזה. שלחתי לה מספר הודעות באמצע חודש מרץ שרשום שאני רוצה לבטל עסקה ולעצור את הכסף כי קשה לי היא ענתה שהיא מקפיאה והכל בסדר. היום ראיתי שהיא המשיכה לקחת ממני כזף ולקה 1500 שקל. היא לא מוכנה לדבר איתי ולהקשיב לי ולא מוכנה לעצור את החיובים. מה עלי לעשות? בגדול נשאר עוד 2000 שקל מסתבר שהיא עשתה עסקה סגורה. | |
|
|
|
| 16/4/2020 10:28 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 16/04/2020 | | שעה: | 10:28:13 |
| שלום רב אדון,
האם העסקה בוצעה מול בית עסק או אדם פרטי?
מתי ביצעת את העסקה(תאריך)?
האם התחלת לקבל שירות? | |
|
|
|
| 7/5/2020 13:50 |
שלי |
 | | מחבר: | שלי (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/05/2020 | | שעה: | 13:50:32 |
| היי..
האמת שביצעתי את העיסקה מול בנאדם פרטי ושם העסק זה יופיי פיננסים מעיין לביא
ביצעתי את זה ב24.2.19.
לפני מספר ימים אמרתי לה שאני עדיין רואה חיוביים והיא נשבעה שהפסיקה את החיובים מול חברת האשראי. בדקתי מול חברת האשראי ואמרו שאין שום הוראה מבית העסק לעצור.
מילאתי אצלכם את הטופס ולא קיבלתי מענה עדיין.
אני ממש אשמח לעזרתכם בדחיפות כי היא ממשיכה לקחת ממני כסף | |
|
|
|
| 5/5/2020 21:44 |
הדס |
 | | מחבר: | הדס (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 05/05/2020 | | שעה: | 21:44:12 |
| שלום, רכשתי מכשיר חדש באי בר. בעקבות העסקה החדשה והחלפת המכשיר היו צריכים להפסיק את התשלומים ולזכות אותי על הסכום שנשאר. במשך חצי שנה ממשיכים לחייב אותי וכל פעם אומרים שחודש הבא יבוטלו התשלומים כל פעם יש להם תרוץ אחר למה זה לא נעשה. במקביל קיבלתי מכשיר חדש שבתקופה של חמישה חודשים התקלקל שלוש פעמים. עכשיו אני כבר חודשים עם מכשיר שלא עובד ללא מענה משרות הלקוחות ניסיתי טלפונית, שליחת הודעה ובאתר. אני רוצה לקבל החזר על המכשיר והתקופה שלא היה בשימוש ולקבל את הזיכוי שמגיע לי על מכשיר שאינו ברשותי. אני כבר אובדת עצות. יש לי תאומות בבית ששותות נוטרילון ואני חודשים מעלה שישיות מים ומשלמת על מכשיר שלא עובד. אשמח לדעת מה אני יכולה לעשות
תןדה מראש
הדס | |
|
|
|
| 7/5/2020 13:30 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/05/2020 | | שעה: | 13:30:40 |
| שלום רב הדס,
לעניין הטענה כי:
"...במקביל קיבלתי מכשיר חדש שבתקופה של חמישה חודשים התקלקל שלוש פעמים. עכשיו אני כבר חודשים עם מכשיר שלא עובד ללא מענה משרות הלקוחות ...- האם פנית אל נותן השירות(כמפורט בתעודת האחריות)?
האם פנית אל החברה בכתב תוך פירוט כל השתלשלות העניינים? אם כן, הגישי תלונה באתר המועצה לצרכנות בצירוף מסמכים על מנת לברר בעניינך. | |
|
|
|
| 5/5/2020 21:47 |
איריס |
 | | מחבר: | איריס (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 05/05/2020 | | שעה: | 21:47:48 |
| | טרם התקבל החזר עבור משחק כדורסל במסגרת יורוליג של מכבי תל אביב בתאריך 26.3 שהתבטל. החיוב ירד בתחילת מרץ וחברות האשראי טוענת שאין באפשרותם להשיב את הכספים. מכבי תל אביב אין מענה בכל הערוצים. מה ניתן לעשות על מנת קבל החזר? | |
|
|
|
| 7/5/2020 13:22 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/05/2020 | | שעה: | 13:22:45 |
| שלום רב איריס,
האם פנית בכתב אל בית העסק מולו בוצעה העסקה? אם כן, מה היתה תגובת החברה?
על מנת לברר את פנייתך ובנחה שנעשתה פניה אל בית העסק הגישי תלונה באתר המועצה לצרכנות בצירוף מסמכים על מנת לברר בפנייתך. | |
|
|
|
|