| 7/3/2022 11:42 |
נ.ג |
 | | מחבר: | נ.ג (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/03/2022 | | שעה: | 11:42:46 |
| | בחודש יולי ש.ז. רכשתי מדרסים בחברת Better Balance קיבלתי אחריות לשנתיים והבטחה לבדיקה נוספת כל חצי שנה.לאחר כ-4 חדשים השכבה העליונה נפרדה מהמדרס. באמצעות הקליניקה בחיפה נשלחו המדרסים לתיקון במרכז החברה בתל אביב . נאמר לי שאני הראשונה שפונה אליהם אי פעם בבקשה מסוג זה.נדלק אור אדום ראשון לגבי אמינות החברה.לאחר הרבה "נדנודים" וכמעט חודש ימים המדרסים הוחזרו אלי. לאחרונה ניסיתי לקבל שירות. "שירות הלקוחות" ענה לפניותי בתשובות לא מתאימות (כמו שבגלל הקורונה הם מצמצמים פעילותם), או שבכלל השאירו אותי על הקו. הגעתי למסקנה שהחברה "נפלה" ולא מצאה לנכון ליידע את לקוחותיה. שילמתי על המדרסים 2200 שקל חדש ולא "נהניתי" מעט יותר מחצי שנה בעוד שניתנה לי אחריות לשנתיים. ברור לי ששוק המדרסים פרוץ ונדמה לי שהמועצה לצרכנות צריכה לטפל בנושא כאוב זה אולי בשיתוף עם משרד הבריאות. תודה על התיחסותכם ותשובה האם ניתן לקבל החזר כלשהו. | |
|
|
|
| 8/3/2022 09:46 |
נ.ג |
 | | מחבר: | נ.ג (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 08/03/2022 | | שעה: | 09:46:03 |
| | תיקון טעות שלי: רכשתי את המדרסים ביולי 2021 (לפני 8 חדשים) | |
|
|
|
| 8/3/2022 16:34 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 08/03/2022 | | שעה: | 16:34:03 |
| נ.ג שלום,
מהמתואר על ידך עולה כי ישנו חשש כבד להטעיה על טיב השירות שניתן, מהות המוצר שסופק, תנאי האחריות כמובן ואי התאמה במוצר.
אנו מסכימים עמך שמדובר בנושא כאוב.
יש להגיש תלונה פרטנית באתרנו וננסה לעזור.
| |
|
|
|
| 8/3/2022 09:00 |
לאה |
 | | מחבר: | לאה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 08/03/2022 | | שעה: | 09:00:46 |
| | קניתי אסלה והתברר שהיא פגומה החנות הפנתה אותי לספק, פניתי ב-15.2 והם הואילו לשלוח טכנאי רק ב-27.2. הטכנאי אמר שהאסלה תקולה והזמין חדשה שהיתה אמורה להגיע היום ה-6.3. עכשיו קבלתי הודעה שהטכנאי עם קורונה וזה תגיעה רק ב-16.3. יש את האסלה במלאי והם מסרבים לשלוח עם הובלה. האם הגיוני לחכות חודש לאסלה חדשה כשזו שרכשתי היתה תקולה? | |
|
|
|
| 8/3/2022 16:24 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 08/03/2022 | | שעה: | 16:24:06 |
| לאה שלום,
יש כאן הטעיה בנוגע למועד האספקה.
כאשר היא הייתה אמורה להגיד ב-6.3, זה היה בטווח שעות מסוים? | |
|
|
|
| 24/2/2022 09:15 |
קרן |
 | | מחבר: | קרן (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 24/02/2022 | | שעה: | 09:15:19 |
| הי,
באוגוסט 2020 הייתה אמורה להיות טיסה למלטה דרך אייר מלטה. הטיסה בוטלה ע"י אייר מלטה עקב הקורונה. ניתנה לנו אופציה לשובר לניצול במהלך השנה בומידה ולא ננצל את השובר כעבור שנה, יש לנו אפשרות לקבל זיכוי. כעבור שנה מן הסתם השובר לא נוצל וביקשנו לקבל זיכוי. אייר מלטה אישרו לנו לקבל את הזיכוי וכתבו לנו במייל שנקבל את הזיכוי תוך 60 יום. עברו מאז המייל שלהם חמישה חודשים וטרם קיבלנו את הזיכוי. אייר מלטה הגיבה שהם עדין טפלים בבקשות זיכוי ולא הגיעו עדיין לתאריך שלנו.
מה ניתן לעשות במקרה כזה?
האם ניתן לתבוע את החברה כי היא הפרה את התחייבותה לזיכוי תוך 60 יום ועדיין מנסה "למשוך" זמן?
אשמח לעצתכם.
תודה,
קרן | |
|
|
|
| 24/2/2022 13:06 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 24/02/2022 | | שעה: | 13:06:44 |
| קרן שלום,
באפשרותך להגיש ת"ק באמצעות הנציג שלהם בארץ:
חברת תעופה
אייר מלטה - Air Malta
שם הנציג
Mr. Ephraim Fortis - OPEN Sky Limited
דואר אלקטרוני fortis@open-sky.co.il
כתובת
רחוב בן יהודה 25, תל אביב, 6380802
טלפון
03-7851555
פקס
03-7951566
| |
|
|
|
| 27/2/2022 09:15 |
קרן |
 | | מחבר: | קרן (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 27/02/2022 | | שעה: | 09:15:15 |
| הי,
המספר שהעברתם 'אינו פעיל'.
מה עוד ניתן לעשות? אני לא רוצה לוותר להם על הכסף שהם חייבים לי.
אודה לעזרתכם.
קרן | |
|
|
|
| 27/2/2022 11:10 |
קרן |
 | | מחבר: | קרן (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 27/02/2022 | | שעה: | 11:10:23 |
| הי,
מצאתי את המספר הנכון של אופן סקיי:
03-7951555
תודה,
קרן | |
|
|
|
| 8/3/2022 09:32 |
קרן |
 | | מחבר: | קרן (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 08/03/2022 | | שעה: | 09:32:04 |
| היי,
חברת אופן סקיי לא הצליחו לקבל תגובה מאייר מלטה ואמרו לי שיש באפרותי להגיש תביעה קטנה.
יש כל מיני אתרים להגשת תביעה קטנה.
בבקשה תמליצו על אתר להגשת תביעה קטנה שאפשר לסמוך עליו במילוי פרטים אשיים והגשתו לנתבע.
תודה,
קרן | |
|
|
|
| 8/3/2022 16:11 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 08/03/2022 | | שעה: | 16:11:58 |
| המועצה אינה ממליצה על אף אתר. להיפך, כל האתרים ברחבי האינטרנט גובים אגרה שגבוהה פי כמה וכמה ממה שהמדינה גובה.
מצ"ב כתובת האתר של המדינה:
https://www.gov.il/he/service/filing_a_small_claim | |
|
|
|
| 7/3/2022 18:53 |
מאור |
 | | מחבר: | מאור (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/03/2022 | | שעה: | 18:53:01 |
| בשנת 2012 ביצעתי ניתוח להגדלת חזה , לאחר הניתוח היה ניתן לראות כי האי סימטריה שהייתה נשארה וביקשתי מהמנתח לבצע תיקון, הוא הסכים אך בחרתי שלא לבצע ניתוח נוסף מאחר והייתי בת 17 וחצי והחלטתי שזה הרע במיעוטו.
בשנת 2020 לאחר ירידה של 6 קילו התחלתי לראות גלים בשתלים דבר זה נקרא ריפלינג -אדוות השתל מתרחשות כאשר ניתן לראות את הקצוות, הקפלים והקמטים של שתלי החזה דרך העור, לרוב סביב המחשוף וצדי השתל.
ניגשתי למנתח לייעוץ והוא אמר שזה נוצר בעקבות הירידה במשקל ויש פתרון שהוא להחליף שתלים מאחר ועברו הרבה שנים והשתלים שלי כבר ישנים ויש שתלים היום שפחות נוטים לריפלינג, ובנוסף מאחר ולא תיקנתי בניתוח הראשון את האי סימטריה ביקשתי מהמנתח לתקן גם אותו.
בספטמבר2021 עשיתי את הניתוח , המנתח שאל מה אני רוצה אמרתי שאני רוצה את החזה או אותו הגודל בדיוק או יותר קטן.
כשיצאתי מהניתוח המנתח הכניס לי שתלים יותר גדולים ב30 סיסי והאי סימטריה נשארה בעינה.
לאחר הניתוח עשיתי תחקיר בנושא הריפלינג והפתרונות להעלמת הריפלינג הם
1.שתל מתחת לשריר
2.שתל יותר קטן
3.הזרקת שומן לחזה
יש לציין כי המנתח לא הציע לי הזרקת שומן, והשתלים שיש לי הם מעל השריר .
ניגשתי למס' חוות דעת לאחר הניתוח ואמרו לי שהתוצאה טובה אך הריפלינג עשוי להופיע כשיירדו הבצקות וכך אכן קרה , אני חצי שנה אחרי הניתוח והופיע לי בשנית ריפלינג.
שוחחתי עם עורך דין לרשלנות לרפואית ונענתי בתשובה כי המקרה הוא בעייתי ועל כך שמסתכלים על התוצאה הכללית של המראה.
השאלה היא האם במקרה זה שלא הוצגו בפניי כלל האופציות כמו גם העבודה שהמנתח טען כי החלפת השתלים הם שיפתרו את הבעיה, והבעיה לצערי לא נפתרה האם ניתן לומר כי ההתאמה האישית של המוצר אותו קיבלתי לא עונה לפתרון הנושא שכן נותחתי לשווא. | |
|
|
|
| 8/3/2022 16:10 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 08/03/2022 | | שעה: | 16:10:38 |
| מאור שלום,
הנושא איננו בטיפול המועצה, אין כאן גוון צרכני, כי אם נזיקי. יש לפנות לעו"ד פרטי בתחום, כפי שרשמת שעשית, ולהתקדם עם אחד מהם, במידת הצורך כמובן. | |
|
|
|
| 7/3/2022 16:12 |
ניר |
 | | מחבר: | ניר (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/03/2022 | | שעה: | 16:12:26 |
| שלום, קניתי כרטיסי טיסה דרך סוכנות באינטרנט. דרכה קיבלתי אימייל מחברת התעופה (לאו קוסט) עם הודעה על ביטול הטיסות.
הסוכנות דורשת שאתמודד בעצמי מול חברת התעופה - יש מכשולים באתר חברת התעופה שאני לא מצליח לעבור.
האם הסוכנות אצלה קניתי את הכרטיסים לא מחוייבת להיות הכתובת שלי לנושא זה דרישת החזר כספי?
תודה מראש, בברכה
| |
|
|
|
| 8/3/2022 16:09 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 08/03/2022 | | שעה: | 16:09:14 |
| ניר שלום,
אתה צודק.
הסוכנות היא "האמא והאבא" שלך לצורך עניין זה. אתה קנית את הכרטיסים אצלה, והיא מחויבת לעשות ככל שביכולתה על מנת להשיב לך את כספך.
שים לב שאם מדובר בסוכנות שאינה ישראלית (דוגמת אקספדיה, קייאק או סקיי סקאנר), חוק הגנת הצרכן לא חל עליה.
במידה ומדובר בסוכנות ישראלית, יש להגיש תלונה באתרנו וננסה לעזור. | |
|
|
|
| 7/3/2022 14:28 |
עליזה |
 | | מחבר: | עליזה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/03/2022 | | שעה: | 14:28:32 |
| ביצעתי עסקה טלפונית לאחת מחברות התקשורת. בשיחה נאמר לי שקיים שירות מסוים באיזור מגורי ועל סמך כך נסגרה העסקה.לאחר התקנת הטכנאי מסתבר שלא קיים השירות. יום למחרת התקשרתי לבטל עסקה ולאחר טרטורים רבים נמסר שיהיה עליי לשלם בגין היומיים היחסיים וזה תקף לכל סיבת ביטול. בנוסף בכלל לא חתמתי על שום חוזה ולא נשלח לי מסמך של העסקה.
האם באמת עליי לשלם את הסכום? נראה לי לא הגיוני במיוחד שמה שאמרו שיסופק לא סופק כיון ואין את התשתית לכך באזור מגוריי.
אודה לעזרתכם! | |
|
|
|
| 8/3/2022 16:00 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 08/03/2022 | | שעה: | 16:00:44 |
| עליזה שלום,
מהמתואר על ידך עולה כי ישנה הטעיה מהותית על טיב השירות. ללא כל קשר, מדובר בעסקה מתמשכת, וככזאת לפי החוק את יכולה לבטלה בתוך 14 יום מיום קבלת השירות. את גם לא אמורה לשלם דמי ביטול, לכאורה (ואנו מסייגים כי אנו לא יודעים מה קרה) ולקבל את מלוא כספך, בטח ובטח אם את מתארת, על פניו, שלא ניתן לך גילוי נאות.
יש להגיש תלונה באתרנו וננסה לעזור, כמו גם תלונה לרגולטור, משרד התקשורת בכתובת המייל: pnyot@moc.gov.il | |
|
|
|
| 7/3/2022 11:29 |
אלה |
 | | מחבר: | אלה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/03/2022 | | שעה: | 11:29:10 |
| | צהריים טובים, מוצר שהוזמן דרך האינטרנט לא נמצא סמלאי החנות. הוצע מוצר אחר שלא תאם את צרכי הלקוח שביקש לבטל את העסקה. החנות ביטלה העסקה אך גבתה דמי ביטול על סך 100 שח. האם חוקי? | |
|
|
|
| 7/3/2022 13:29 |
משה |
 | |
|
| 8/3/2022 15:29 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 08/03/2022 | | שעה: | 15:29:48 |
| אלה שלום,
מהמתואר על ידך, ישנו חשש לאי התאמה והטעיה על טיב השירות שניתן ומהות המוצר שסופק.
על פניו, מלוא התמורה צריכה לחזור לצרכן ללא דמי ביטול (כי הייתה כאן הפרה של העוסק) בעוד שלו ביקשת בשל חרטה, היית צריכה לשלם גם דמי ביטול מקסימאליים של 100 ש"ח או חמישה אחוזים מסך העסקה, הנמוך מביניהם.
השאלה היא, כאמור, אם מדובר באי התאמה מהותית או בשל חרטה (לא מתאים לה פשוט), ומכאן ההתייחסות השונה. | |
|
|
|
| 7/3/2022 12:17 |
צביקה |
 | | מחבר: | צביקה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/03/2022 | | שעה: | 12:17:03 |
| | רכשתי לפני מספר ימים מוצר וביקשתי לבטל את העסקה האם זה תקין ? | |
|
|
|
| 7/3/2022 13:06 |
משה |
 | | מחבר: | משה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/03/2022 | | שעה: | 13:06:26 |
| | ביטול כדאי שיהיה גם בכתב (במייל, למשל), אם לא עשית זאת. אתה יכול לעשות זאת גם היום, ולציין גם את תאריך השיחה. לא ציינת מה המוצר, וכיצד בוצעה הרכישה (בחנות, באינטרנט, או בטלפון). אין לי קשר למועצה. | |
|
|
|
| 8/3/2022 15:24 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 08/03/2022 | | שעה: | 15:24:26 |
| צביקה שלום,
באיזה מוצר מדובר?
וכיצד רכשת? פנים מול פנים או במכר מרחוק (דרך טלפון/אינטרנט)? | |
|
|
|
| 7/3/2022 10:55 |
אמיר |
 | | מחבר: | אמיר (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/03/2022 | | שעה: | 10:55:25 |
| שלום
מה מחוייבות מלאי של יבואן רכבים, במקרה הזה טסלה, להחזיק חלפים? יש לי כרגע מקרה שפשוט לא ברור מתי יהיה חלק והרכב מושבת
תודה רבה | |
|
|
|
| 7/3/2022 12:34 |
משה |
 | | מחבר: | משה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/03/2022 | | שעה: | 12:34:23 |
| מחוק רישוי שירותים ומקצועות בענף הרכב:
(ג) יבואן ישיר ויבואן עקיף יספקו מוצר תעבירה של דגם רכב שהם מייבאים, בתוך שבעה ימי עבודה מיום קבלת ההזמנה;
(ד) הוראות סעיף קטן (ג) לא יחולו בשל עיכוב בהספקה של מוצר תעבורה, שאינו עולה על 45 ימי עבודה מיום קבלת ההזמנה, ובלבד שהיבואן הישיר או היבואן העקיף הוכיח כי עשה כל שביכולתו לספק ללקוח מוצר תעבורה בתוך התקופה כאמור באותו סעיף קטן ונקט את כל האמצעים הדרושים להזמנת מוצר התעבורה מכל מקור סביר שממנו ניתן להשיגו באותה העת, וכי לא היתה לו שליטה על העיכוב בהספקה.
הטעיה בנושא ההזמנה אסורה, ולדעתי, היא צריכה להיות יזומה ע"י היבואן, בכתב, עם העתק אצלך. אין לי קשר למועצה. | |
|
|
|
| 8/3/2022 15:22 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 08/03/2022 | | שעה: | 15:22:42 |
| אמיר שלום,
משה צודק.
יש להגיש תלונה באתרנו וננסה לעזור, כמו גם תלונה אצל הרגולטור, משרד התחבורה. | |
|
|
|
| 7/3/2022 12:10 |
משה כהן |
 | | מחבר: | משה כהן (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/03/2022 | | שעה: | 12:10:25 |
| | לעבודה קלה בכתיבה, קלדנות, בק אופיס, תמלול, ותרגום, פרטים נוספים נא לשלוח וואטספ 050-9557487 | |
|
|
|
| 8/3/2022 15:21 |
המועצה לצרכנות |
 | |
|
| 7/3/2022 12:07 |
רועי |
 | | מחבר: | רועי (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/03/2022 | | שעה: | 12:07:03 |
| שלום,
חברה שלי התחילה לפני קצת יותר מחודש קורס לבניית ציפורניים באחת המכללות המוכרות בנושא - הקורס בנוי מ20 מפגשים.
אחרי 4 מפגשים היא התחילה לפתח גירוי לחומר שממנו בונים את הציפורניים - זה חומר שהמכללה מספקת במהלך הלימודים, אך גם אחרי הקורס השימוש בחומר מחייב בשביל לעסוק במקצוע, למחרת היא הלכה לרופא המשפחה והוא טוען שהיא רגישה לחומר בצורה חריפה, ושאסור לה בשום אופן לעסוק בתחום שמחייב שימוש בחומר הזה - הדברים רשומים כמובן במכתב שהרופא רשם.
כשהיא הלכה למכללה עם המכתב מהרופא היא ציפתה לקבל החזר כספי, המכללה מנגד מסרבת להחזיר לה את הכסף ששולם בטענה שהקורס כבר התחיל, אבל מה, מציעים לה להתחיל קורס אחר - בתחום אחר שהיא בכלל לא מעוניינת לעסוק בו.
ביום רביעי יש לה שיחה ממנהלת המכללה ואנחנו קצת מבולבלים ולא מבינים על מי נופלת האחריות במצב שאי אפשר לסיים את הקורס מסיבות של רגישות לאחד החומרים שבעצם המכללה מספקת.
אשמח לשמוע חוות דעת על איך כדאי לי להתקדם מכאן.
תודה רבה!
רועי. | |
|
|
|
| 8/3/2022 15:20 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 08/03/2022 | | שעה: | 15:20:48 |
| רועי שלום,
מהמתואר על ידך, ביטול הקורס בסד הזמנים לפי חוק הגנת הצרכן כבר איננו רלוונטי.
למרות זאת, אתה רושם שיש סוג של "סיכול": קמה, למרבה הצער, עילה רפואית כלשהי שבגינה חברתך אינה יכולה להמשיך בקורס.
אם אכן רשום בחוזה תנאי ביטול מסוימים, צריך ללכת לפיהם.
אם נעשה היקש לתחום חדרי הכושר, הרי שעמדת המועצה (שים לב, עמדה, לא חוק) שאם המתעמל מציג בעיה רפואית מרופא מומחה שמונעת ממנו להמשיך להתאמן בחדר הכושר, הוא לא אמור לשלם דמי ביטול.
במידה ואינכם מסתדרים עמם, יש להגיש תלונה באתרנו בצירוף מסמכים וננסה לעזור. | |
|
|
|
| 7/3/2022 12:06 |
מאיר |
 | | מחבר: | מאיר (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/03/2022 | | שעה: | 12:06:35 |
| הזמנתי כרטיס טיסה ורשמתי שם משפחה במקום שם פרטי. שאר הפרטים מדויקים
ביקשתי מהחברה לשנות את השם והם ביקשו 150 דולר
מה המלצתכם? | |
|
|
|
| 8/3/2022 15:14 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 08/03/2022 | | שעה: | 15:14:23 |
| מאיר שלום,
על פניו, אתה אמור לרשום את השם המדויק שלך (על מנת שזה יתאם לדרכון, אחרת לא תעלה על הטיסה ככל הנראה). האם רשום בתקנון שהשינוי גורר את העלות המתוארת שציינת? במידה וכן, אין כ"כ הרבה מה לעשות, רק להיות יותר ערני בפעם הבאה. | |
|
|
|
| 7/3/2022 11:55 |
charli |
 | | מחבר: | charli (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/03/2022 | | שעה: | 11:55:15 |
| Lexmark phone number, Lexmark technical support number, Lexmark support phone number, lexmark printer technical support number,
Dell printer technical support phone number , Dell printer support phone number
ricoh support number, ricoh contact number, ricoh help desk, ricoh customer support,
kyocera printer customer service, kyocera customer care, kyocera support drivers, kyocera helpline number
panasonic help, panasonic contact, panasonic contact number, panasonic support number, panasonic customer care number,
kodak printer customer service, kodak number, kodak customer service toll free number, kodak support number
sharp customer support ,sharp support number ,sharp customer service phone number ,sharp usa support
brother printer customer service, brother customer service, brother printer tech support phone number, brother printer support phone number
Printer Customer Support Phone Number, Printer Technical Support Phone Number, Printer Customer Service Number, Printer Tech Support Number
xerox call center ,xerox support number ,xerox phone number ,xerox customer support
therapeutic nutrition , therapeutic diet , types of therapeutic diet ,
heart healthy foods , food good for heart , low blood pressure diet , high bp diet
best dietician , best nutritionist , dietician in delhi , health nutritionist , certified nutritionist , best nutritionist in delhi
how to lose belly fat after delivery , reducing weight after delivery
weight gain tips , best weight gain , food to gain weight for females , high calorie foods for weight gain
food to avoid for thyroid patient , thyroid diet for weight loss , hypothyroidism diet plan , foods for hypothyroidism
diabetic diet plan for weight loss ,
high blood pressure diet
diabetic diet plan for weight loss
weight management programs
setup roku ,roku customer service phone number ,roku support phone number ,roku tv setup
facebook customer service ,facebook phone number ,facebook help ,how to contact facebook
safari not working on iphone ,safari not working on mac ,safari not working ,safari not working on ipad
edge browser for mac ,mac edge ,edge on mac ,windows edge
firefox download ,firefox for mac ,mozilla firefox download ,mozilla firefox for mac
youtube phone number ,contact youtube ,youtube help ,youtube support
snapchat support ,snapchat help ,snapchat contact ,snapchat number
yahoo customer service ,contact yahoo ,how to contact yahoo ,yahoo contact number
match customer service ,match phone number ,match.com customer service number ,match.com customer service phone number
netgear support ,netgear customer service ,netgear support number ,netgear customer support
norton customer service ,norton security phone number ,norton phone number ,norton support
toshiba support ,toshiba customer service ,support toshiba ,toshiba laptop support
lenovo support ,lenovo support number ,lenovo customer service number ,lenovo customer support
safari support
microsoft edge
Firefox setup
hotmail customer service ,
OEM support ,
toshiba customer service ,
mcafee customer service ,
norton security phone number ,
netgear customer service ,
roku customer service phone number ,
snapchat help ,
gmail support ,
Official support ,
tinder customer service ,
google voice setup ,
contact twitter ,
webroot support ,
d-link support ,
webroot customer service ,
facebook phone number ,
match phone number ,
lenovo support number ,
contact youtube ,
gmail setup ,
panasonic phone number ,
pinterest phone number ,
tinder contact ,
webroot phone number ,
twitter help ,
dlink router setup ,
samsung phone number ,
avast customer service, support avast com, avast support
skype phone ,skype support ,skype help
download chrome for mac ,download google chrome for windows ,google chrome download ,chrome browser download
edge browser for mac ,mac edge ,edge on mac ,windows edge
netflix customer service number, netflix phone number, netflix contact
google home support, google home help
cisco support number, cisco technical support number, cisco technical support,
instagram support, instagram help, instagram customer service
roku customer service phone number, roku support phone number, roku tv setup
linksys setup, linksys customer service, linksys support
at&t customer service email, att email support phone number, att email setup
Chrome slowness
microsoft edge
tinder customer service ,
Official support ,
nuance technical support ,
match phone number ,
support avast com ,
support dlink ,
skype customer service ,
google voice phone number ,
canon printer technical support, canon printer tech support number, canon printer tech support, canon printer support phone number
apple icloud help, apple icloud support number, apple icloud phone number,
idrive support, idrive customer service ,idrive help, idrive contact
google drive customer service, google drive support number, google drive help center,
carbonite online backup setup, carbonite chat, carbonite setup, carbonite contact us
how to factory reset acer laptop, acer support drivers, acer driver, how to reset an acer laptop
arlo login, arlo security camera, arlo app, arlo batteries, arlo pro camera,
contact support phone number, technical support number, technical support phone number
norton phone support, norton chat support, norton help desk, norton customer support,
amazon prime services, amazon prime video help, amazon prime customer service number usa,
how to uninstall mcafee, uninstall mcafee, mcafee removal tool, mcafee internet security
idrive customer service ,
apple icloud customer service ,
idrive help ,
customer support number ,
tech support phone number ,
google drive help ,
hangouts chat ,
google hangouts customer service ,
pogo phone number ,
Travel PPC calls ,
Travel Calls Campaign ,
PPC for travel ,
PPC for travel industry ,
travel ppc campaign ,
travel ppc ,
best travel campaigns ,
travel marketing campaigns ,
ppc travel ,
travel ppc agency ,
travel campaign ,
Travel calls ,
| |
|
|
|
| 8/3/2022 15:12 |
המועצה לצרכנות |
 | |
|
| 7/3/2022 11:44 |
יוסי |
 | | מחבר: | יוסי (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/03/2022 | | שעה: | 11:44:34 |
| שלום. קניתי ספה ברשת ויטוריו דיוואני. בספה יש ארגז מצעים. לאחר 7 חודשים המנגנון של פתיחת הארגז פשוט התפרק ממקומו. אציין שלא נעשה שימוש רב בארגז והוא נפתח פעמים ספורות בתקופה הזו.
באתר שלהם כתוב אחריות 12 חודשים, ולא מופיעים תנאים נוספים.
פניתי לשירות הלקוחות, ולהפתעתי הם אמרו שאין אחריות על המנגנון, אלא רק על שקעים בספה, ושהם מוכנים לבוא לתקן בעלות של 450 ש"ח.
האם זה חוקי, לתת אחריות חלקית בלבד למרות שבפרסום שלהם לא מופיעים תנאים? | |
|
|
|
| 8/3/2022 15:11 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 08/03/2022 | | שעה: | 15:11:59 |
| יוסי שלום,
מהמתואר על ידך, יש כאן חשש כבד להטעיה על טיב ומהות השירות, כמו גם על תנאי האחריות. אם לא מופיע שום התניה, אז ישנה גם הטעיה בפרסום.
אנא הגש תלונה באתרנו בצירוף מסמכים רלוונטיים וננסה לעזור. | |
|
|
|
| 7/3/2022 11:05 |
מאיה |
 | | מחבר: | מאיה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/03/2022 | | שעה: | 11:05:26 |
| שלום רב,
אודה לעזרתכם,
אמא שלי מטופלת על ידי עובדת זרה כשנה.
העובדת חלתה ומאושפזת בביח. עוברת ניתוח. בינתיים אמא שלי נשארה ללא מטפלת.
אני מבינה שגם לעובדת מגיע להיות חולה וצריכה לקבל טיפול. אך - כפי שצריך להיות מובן מאוד, אמא שלי - ללא מטפלת!!! . זה לא יום ולא יומיים. המטפלת צריכה זמן להחלמה.....ולא בטוח שתוכל להמשיך לסעוד את המטופלת - אמא שלי.
פניתי לתאגיד/המשרד שייבא את המטפלת וששילמתי בגינו תיווך וכל חודש עדיין משלמת למשרד עבור אחריות שלהם למטפלת מחליפה. אבל לצערי העמוק, התאגיד מתנער מאחרויותו ומקבלת משוב: שאין מחליפה!!
מתברר שהתאגיד בצורה עקיפה שולחת עובדים זרים ללא רשיון ו/ או ללא ויזה לעבוד כמטפלות מחליפות/זמניות , כאשר המטפלות הללו דורשות מחיר מעל 400 שח ליום!! (ארבע מאות שקלים - לא טעות!).
אני מבקשת לדעת:
מי אחראי על התאגידים ומי אחראי להביא מטפלת מחליפה לאמא הסיעודית שלנו שבמצוקה ?
בתודה על משוב מהיר. | |
|
|
|
| 8/3/2022 15:10 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 08/03/2022 | | שעה: | 15:10:28 |
| מאיה שלום,
אנא פני למשרד לשוויון חברתי על מנת שיכוונו אותך.
הפרטים המדויקים:
המשרד לשוויון חברתי
אגף בכיר אזרחים ותיקים
המוקד לאזרחים ותיקים
*8840
פקס: 02-5605034
דואר אלקטרוני: infovatikim@mse.gov.il
מענה טלפוני
המוקד פועל בימים א' – ה' בין השעות 08:00 – 20:00
| |
|
|
|
| 6/3/2022 19:18 |
אנה |
 | | מחבר: | אנה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 06/03/2022 | | שעה: | 19:18:52 |
| | שלום, הייתה לי חבילת טיפולים בנטורפיל לייזר. בגלל שהייה בחול לא ביצעתי אותם כ3 שנים ולא מזמן ביקשתי לתאם טיפול. נענה לי שתיק מטופל שלי חסום ואין לי עותר טיפולים כי סגרתי את העסקה לפני 7 שנים. עם זאת, חבילת טיפולים לא הושלמה. האם יש חוק שמאפשר לבית עסק לנהוג כך? | |
|
|
|
| 8/3/2022 15:08 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 08/03/2022 | | שעה: | 15:08:32 |
| אנה שלום,
מה רשום בחוזה שנכרת ביניכם? האם זה מוגבל בזמן? במידה ולא, מהמתואר על ידך, הם לא אמורים לחסום לך את המשך הטיפולים, ויש כאן הטעיה על טיב ומהות השירות שאמורים להינתן לך. נא הגישי תלונה באתרנו וננסה לעזור. | |
|
|
|
| 2/3/2022 23:35 |
שיראל |
 | | מחבר: | שיראל (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/03/2022 | | שעה: | 23:35:17 |
| בתאריך 18/01 קניתי חליפה שעלה לי 500 שח לאחר 2 מכונות כביסה שהיא עברה במעלות המיועדות לה נוצרו הכדוריות במרכז הבטן ,מאחר שזו חליפה יקרה עם שם מותג החלטתי לפנות אל החנות מימנה קניתי ולראות מה אפשר לעשות בעל החנות שכיום לא בעל החנות אמר לי להביא לו את החולצה והוא יפנה את זה לסוכן אני מבחינתי הבאתי להם את החולצה וחיכיתי אבל כבר שחכתי מי זה מכיון שהיו לי מחוייבות אחרות ילדים לידות מעברי דירה שזה לא ממש העסיק אותי אז שכחתי מי זה לאחר שנה נזכרתי נכון פשלה גם שלי אבל החנות לא תיקשרה איתי החליפו שם מנהלים היום פניתי וטענתי את טענתי וכבר לא ביקשתי פיצוי או זיכוי רק ביקשתי את החולצה ששילמתי עליה בחזרה לא משנה כדוריות או לא שיחזירו את מה ששילמתי עליו ,מוכרת החנות טוענת שהמנהלים טוענים שאין מה לעשות בנידון גם הם לא יודעים היכן החולצה היא נעלמה זאת אומרת שאין לי את הפריט זעליו שילמתי לפני שנה 500 שקלים ,באיזו דרך אני יכולה לפנות אליהם שזה יזיז להם, עם אני צודקת כמובן אשמח לעזרה (מה שאני רוצה זה את החולצה ,לאחר שאין אותה ברשותם ביקשתי זיכוי של 250 מחצית מימה ששילמתי)
| |
|
|
|
| 3/3/2022 07:45 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/03/2022 | | שעה: | 07:45:21 |
| שיראל שלום רב,
האם קיבלת אסמכתא כלשהי בעת מסירת הפריט לבדיקה? | |
|
|
|
| 7/3/2022 10:48 |
שיראל |
 | | מחבר: | שיראל (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/03/2022 | | שעה: | 10:48:30 |
| | למה לא עונים על השאלה מסייעים במשו לא לזה נועד האתר ? לשמש תשובות לצרכן ? | |
|
|
|
| 8/3/2022 09:19 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 08/03/2022 | | שעה: | 09:19:16 |
| | שאלנו אותך שאלה ברורה ופשוטה, בטרם נתקדם. מדוע את לא עונה על זה? | |
|
|
|
| 6/3/2022 16:14 |
נויה ביתן |
 | | מחבר: | נויה ביתן (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 06/03/2022 | | שעה: | 16:14:08 |
| שלום,
הייתי בסניף של רשת סופרים ארצית הפונה לקהל הרוסי יותר. נכנסתי כי שם זול יותר .
היה במדף שתי חברות של מרכך כביסה 4 ליטר והיה מבצע . השלט רשום כך ״מרכך כביסה 4ל׳יטר״
ואת שם החברה רשום ברוסית.
האם מגיע לי לקחת איזה מוצר שאני בוחרת ולקבל את המחיר הזה?
הרי השלט אמור להיות בעברית ואני לא יודעת רוסית.
האם חוקי לשים שלטים בשפה הרוסית ללא אותיות קטנות בעברית ?
| |
|
|
|
| 6/3/2022 17:27 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 06/03/2022 | | שעה: | 17:27:11 |
| נויה שלום,
צו הגנת הצרכן (סימון טובין) קובע כדלקמן:
שפת הסימון 4.(א)הסימון על טובין מתוצרת הארץ יהיה בעברית אך מותר שיהיה גם בלועזית, בתנאי שהסימון בכל אחת מן השפות יכלול את כל הפרטים הנדרשים על פי דין, ויהיה זהה בתכנו ובצורתו; האותיות הלועזיות לא יהיו גדולות מהאותיות העבריות ולא יהיו מובלטות יותר בדרך אחרת.
(ב)הסימון על טובין מיובאים יהיה בעברית או בעברית ובלועזית; מופיע סימון נוסף בלועזית, שאינו נדרש לפי צו זה, אין צורך בתרגומו לעברית. | |
|
|
|
| 7/3/2022 10:41 |
נויה |
 | | מחבר: | נויה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/03/2022 | | שעה: | 10:41:28 |
| | המוצר עצמו בעברית. השלט של המבצע שלו ברוסית . כל השלטים בסופר על מבצעים הם ברוסית | |
|
|
|
| 8/3/2022 09:10 |
המועצה לצרכנות |
 | |
|
| 6/3/2022 11:27 |
Manny |
 | | מחבר: | Manny (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 06/03/2022 | | שעה: | 11:27:27 |
| מחיר גז בצובר נקבע בהתייחס למחיר הגז בשער בתי הזיקוק. הנני לקוח של חברת אמישראגז והיחס בין המחיר בשער בתי הזיקוק למחיר אותו אני נדרש לשלם (ללא מע"מ) גבוה בכ- 250% ממחיר הגז בשער בתי הזיקוק. מעבר בין חברות אינו אפשרי לצרכנים הצורכים עד 4 מילויים בשנה ולפיכך הנני הופך לצרכן שבוי שחברת הגז יכולה לדרוש כמה שתרצה.
מה עושים? בייחוד כשהלקוח פנסיונר.
לדוגמה כשמחיר טון גז בשער בתי הזיקוק היה 1791.30 ש"ח נדרשתי לשלם 5049.00 ש"ח לטון. כלומר, תוספת של 281.86% לפני מע"מ!!!!
| |
|
|
|
| 6/3/2022 11:40 |
משה |
 | | מחבר: | משה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 06/03/2022 | | שעה: | 11:40:22 |
| | בבית משותף אפשר להעביר את כל הבית לחברה אחרת. או שעוברים לאמצעים אחרים כמו חשמל. אין לי קשר למועצה. | |
|
|
|
| 6/3/2022 15:17 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 06/03/2022 | | שעה: | 15:17:23 |
| מני שלום רב,
יש לפנות לפניות הציבור של הרגולטור, משרד האנרגיה בכתובת הבאה:
https://forms.gov.il/globaldata/getsequence/getHtmlForm.aspx?formType=mni3%40mni.gov.il | |
|
|
|
| 6/3/2022 18:03 |
Manny |
 | | מחבר: | Manny (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 06/03/2022 | | שעה: | 18:03:37 |
| פניתי למשרד האנרגיה ונאמר לי כי מחיר הגז אינו בפיקוח.
אני גר בבית פרטי ולכן אין לי יכולת מיקוח כמו לוועד בית משותף. | |
|
|
|
| 7/3/2022 12:09 |
משה |
 | | מחבר: | משה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/03/2022 | | שעה: | 12:09:53 |
| | הדרך שלך לנסות להוריד מחיר היא להתמקח ע"י "איום" למעבר לחשמל או לחברת גז אחרת שאולי ישפיע על התעריף שלך, או לעבור לחשמל. בחשמל לא תהיה מופלה כמו עכשיו. | |
|
|
|
| 7/3/2022 16:19 |
Manny |
 | |
|
| 14/2/2022 14:38 |
דוד |
 | | מחבר: | דוד (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 14/02/2022 | | שעה: | 14:38:49 |
| | קניתי תנור חדש, בתעודת האחריות הופיע שהיא מותנית בהתקנת הגז ע"י היצרן או טכנאי גז מוסמך, והתקנתי אותו לבד, בתוך תקופת האחריות התקלקל התנור בעצמו, האם העסק חייב באחריות או לא? | |
|
|
|
| 14/2/2022 17:35 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 14/02/2022 | | שעה: | 17:35:20 |
| דוד שלום רב,
ברגע שבחרת להתעלם מהוראות היצרן- אינה חוסה תחת תקנות הגנת הצרכן (אחריות ושירות לאחר מכירה. | |
|
|
|
| 7/3/2022 01:24 |
אריה |
 | | מחבר: | אריה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/03/2022 | | שעה: | 01:24:07 |
| האם התשובה מתייחסת לאחריות על הכיריים, או גם על התנור החשמלי, שאינו פועל על גז?
(האם זה חוקי להתנות אחריות על התנור החשמלי, בגלל הפרת ההוראות כלפי חיבור הגז, בשעה שהתקלה אינה קשורה כלל לענין הכיריים) | |
|
|
|
| 7/3/2022 01:26 |
אריה |
 | | מחבר: | אריה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/03/2022 | | שעה: | 01:26:34 |
| אני אשאל בצורה מתחכמת -
לו הייתי קונה מהחברה תנור וכיריים כשני מכשירים נפרדים, האם היו יכולים לכרוך את האחריות על התנור בתנאי שאתקין את הכיריים ע"י טכנאי מוסמך? (ברור שלא)
אז כעת כשקניתי תנור וכיריים במכשיר אחד, הם כן יכולים? | |
|
|
|
| 7/3/2022 13:25 |
משה |
 | | מחבר: | משה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 07/03/2022 | | שעה: | 13:25:42 |
| כפי שנכתב לך, באחריות העסק לא חייב, אבל בחוק המכר יתכן שכן:
אי-התאמה
11. המוכר לא קיים את חיוביו, אם מסר –
(3) נכס שאין בו האיכות או התכונות הדרושות לשימושו הרגיל או המסחרי או למטרה מיוחדת המשתמעת מן ההסכם;
אי-התאמה נסתרת
15. לא היתה אי-ההתאמה ניתנת לגילוי בבדיקה סבירה, זכאי הקונה להסתמך עליה על אף האמור בסעיף 14, ובלבד שנתן למוכר הודעה עליה מיד לאחר שגילה אותה;
17. (א) קונה המודיע על אי-התאמה יפרט אותה פירוט סביר ויתן למוכר הזדמנות נאותה לבדוק את הממכר.
כדאי שהפניה תהיה גם בכתב (במייל, למשל). אין לי קשר למועצה. | |
|
|
|
|