| 15/4/2022 09:46 |
charli |
 | | מחבר: | charli (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 15/04/2022 | | שעה: | 09:46:38 |
| Lexmark printer customer support phone number, Lexmark support number, Lexmark printer tech support number, Lexmark technical support phone number
brother printer support, brother printers support, brother printer customer service, brother customer service, brother printer tech support phone number,
panasonic phone number, panasonic customer service number, panasonic customer support, panasonic customer service phone number
Dell support number ,Dell printer support number,
ricoh phone number, ricoh usa phone number, ricoh support number, ricoh contact number, ricoh help desk
kodak support, kodak phone number, kodak contact, kodak verite support, kodak customer service phone number,
samsung customer support ,samsung customer service phone number ,samsung customer care ,samsung contact number ,samsung call center
sharp customer service number ,sharp phone number ,sharp customer care number ,sharp contact ,sharp number
xerox help desk ,xerox customer support number ,xerox support chat ,xerox help ,xerox customer service phone number
Printer support number ,
toshiba support drivers ,
Dell printer support number ,
pcos diet plan , pcos weight loss , pcos diet plan to lose weight
therapeutic nutrition , therapeutic diet , types of therapeutic diet ,
hypothyroidism diet , foods to avoid with hypothyroidism , best food for thyroid patients , food to avoid for thyroid patient
best dietician in west delhi , famous dietitians in india , best dietitian near me , famous dietician in india ,
high blood pressure diet , heart healthy foods , food good for heart , low blood pressure diet , high bp diet
weight management programs
facebook customer service phone number ,facebook help center ,facebook customer service number ,facebook number
macbook safari not working ,safari not loading pages on iphone ,safari not loading pages ,safari keeps reloading
uninstalling edge ,reinstalling microsoft edge ,removing edge from windows 10 ,microsoft edge update
firefox download for windows 10 ,mozilla download ,firefox free download ,firefox latest version
yahoo mail forgot password ,change yahoo email password ,yahoo mail not working ,yahoo mail app for android ,yahoo imap settings
toshiba satellite support ,toshiba customer support ,toshiba help ,toshiba technical support
how to contact snapchat ,how to email snapchat ,snapchatsupport ,snapchat support email ,call snapchat
roku tv setup ,call roku ,roku tech support number ,roku tv customer service
norton setup ,norton tech support ,norton help ,norton antivirus phone number ,norton antivirus customer service
netgear support phone number ,netgear customer service phone number ,netgear setup ,netgear tech support
mcafee number ,mcafee antivirus phone number ,mcafee antivirus support phone number ,mcafee antivirus tech support phone number
match phone ,contact match by phone ,match customer care ,contact match ,how to cancel match
lenovo phone number ,support lenovo com ,support lenovo ,lenovo technical support number
youtube number ,youtube customer service number ,call youtube ,youtube customer service phone number
safari support ,
microsoft edge ,
Firefox setup ,
hotmail customer service ,
mcafee customer service ,
norton security phone number ,
netgear customer service ,
roku customer service phone number ,
snapchat help ,
webroot customer service ,
facebook phone number ,
match phone number ,
lenovo support number ,
contact youtube ,
gmail setup ,
panasonic phone number ,
pinterest phone number ,
tinder contact ,
webroot phone number ,
twitter help ,
dlink router setup ,
samsung phone number ,
toshiba customer service ,
avast antivirus tech support phone number, avast customer support, avast contact, avast customer service phone number, avast tech support
install google chrome ,install chrome on mac ,install google chrome on mac ,chrome setup
uninstalling edge ,reinstalling microsoft edge ,removing edge from windows 10 ,microsoft edge update
kaspersky support phone, kaspersky contact number, support kaspersky com, support kaspersky, contact kaspersky,
lenovo tech support number, lenovo laptop support, lenovo tech support phone number, lenovo customer care,
call roku, roku tech support number, roku tv customer service, roku tv support,
cisco tech support, cisco help, cisco customer service, cisco customer service number
instagram phone number, instagram number, instagram help center, instagram support email,
netflix phone, how to contact netflix, netflix customer service email, netflix chat
amazon tech support number, amazon echo help, amazon echo support, amazon customer support number, alexa app setup,
dell printer support, dell contact, call dell, dell phone, dell tech, dell support number
brother printer help, brother printer phone support, brother support phone number, support brother,
skype customer service number ,skype support phone number ,skype support number
Chrome slowness ,
microsoft edge ,
support avast com ,
support dlink ,
google home help ,
google home support ,
nuance support ,
panasonic customer service 24 hours, panasonic help, panasonic contact, panasonic contact number,
netflix help line, netflix customer service chat, netflix 1800 customer service, netflix customer phone number,
canon printer help, canon printer customer support, canon printer customer service phone number, canon printer customer service number
hp printer setup, hp contact, hp support chat, support hp
amazon prime video support, amazon prime toll free number, amazon prime phone number usa, amazon prime video phone number
lexmark printer app, lexmark printer download, lexmark printer ink cartridges, lexmark printer installation,
tomtom 800 number, contact tomtom customer service, tomtom gps customer support, tomtom gps customer service phone number
IDrive tech support number, IDrive number, idrive setup
idrive customer service ,
apple icloud customer service ,
idrive help ,
tech support phone number ,
google drive help ,
hangouts chat ,
google hangouts customer service ,
pogo phone number ,
| |
|
|
|
| 26/4/2022 06:47 |
המועצה לצרכנות |
 | |
|
| 14/4/2022 19:27 |
אלון לוי |
 | | מחבר: | אלון לוי (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 14/04/2022 | | שעה: | 19:27:39 |
| | דרושים לעבודה קלה בתרגום , שכר שעתי גבוהה + בונוסים, שכר של 45 לשעה, פרטים וקורות חיים באימייל drusimexpress2023@gmail.com | |
|
|
|
| 26/4/2022 06:47 |
המועצה לצרכנות |
 | |
|
| 16/10/2020 16:54 |
ניר |
 | | מחבר: | ניר (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 16/10/2020 | | שעה: | 16:54:30 |
| המצב כיום בארץ, ככל הנראה בהעדר תקנות מתאימות, גורם לכך שבלתי אפשרי להשוות במעמד הקניה מחירים של חבילות של ניירות טואלט. כמעט כל החברות לא מציינות משקל כולל של החבילה,והפרמטרים שכן מסופקים על האריזה (אורך כולל, מימדי הדף,כמות הדפים, כמות הגלילים ומספר השכבות), לא באמת מאפשרים חישוב כמותי בר השוואה. למשל, אורך כולל לא אומר כלום כי הנייר יכול להיות מאוד דק. כנ״ל לגבי מימדי כל דף ושאר הפרמטרים. מה גם שזה לא פרקטי להתחיל לנסות לחשב את שווי הנייר על סמך חישוב שטח הדפים, ובפועל יוצא שהצרכן נופל על הטעיות קלאסיות של כמות גלילים וכו׳.
הפרמטר היחיד שרלוונטי להשוואת שווי הנייר צריך להיות המשקל הכולל של האריזה, ונתון זה לא מצויין על שום אריזה.
מה ניתן לעשות בנידון על מנת לתקן את העוול הזה?
| |
|
|
|
| 20/10/2020 13:29 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 20/10/2020 | | שעה: | 13:29:14 |
| ניר שלום רב,
תקנות הגנת הצרכן אשר עוסקות בסימון ליחידת מידה ניסו לתת מענה כללי, וקבעו כי יחידת מידה הנה בתקנות תוגדר כך:
"בתקנות אלה, "מחיר ליחידת מידה" – המחיר הכולל ל-1 קילוגרם, 1 ליטר, 1 מטר, 1 מטר מרובע של טובין."
אכן, הדבר לעיתים לא אידיאלי, אך לא ניתן להתאים את התקנות לכל מוצר בנפרד. בכל הקשור למיניפולציות, הרי שגם משקל אריזה יכול להיות חשוף לשינוי עובד וחומרי האריזה או הגליל של נייר הטואלט עצמו, דבר שישפיע על משקל האריזה.
על כן, בנסיבות אלו, התקנות נותנות את המענה המייטבי, בהתחשב בנסיבות וזאת על אף שאינן מותאמות ומאפשרות השוואת מחירים מושלמת בין מוצר למוצר. | |
|
|
|
| 21/10/2020 00:34 |
ניר |
 | | מחבר: | ניר (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 21/10/2020 | | שעה: | 00:34:00 |
| במקרה של נייר טואלט, ברור לחלוטין שהיה צריך ללכת לפי משקל נטו (ללא הגליל כמובן), זהו משקל המוצר בפועל. השימוש של נייר הטואלט לא נמדד לפי אורך, כי בסופו של דבר המשתמש חותך פיסה ומכווץ אותה לגוש אחיד, שהגודל שלו נקבע ישירות לפי המסה של הנייר ולא לפי האורך שלו.
מדוע על חבילה של טוריטיות חובה לציין את המשקל, ולא מסתפקים בציון רדיוס הטורטיה בלבד? מי קובע את הפרמטר לפיו יש לפעול? | |
|
|
|
| 25/10/2020 08:08 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 25/10/2020 | | שעה: | 08:08:00 |
| שלום רב ניר,
סעיף 6 בצו הגנת הצרכן(סימון טובין) תשמ"ג-1983 קובע כי:
"על הטובין המפורטים בתוספת הראשונה יחולו גם הוראות הסימון המיוחדות המופיעות לגביהן בתוספת השניה; היתה הוראה שבתוספת השניה נוגדת או עומדת בסתירה להוראת סימון כללית, עדיפה ההוראה שבתוספת."
מעיון בסעיף 4(א) בתוספת השנייה בצו תחת הכותרת:"מוצרי נייר וקרטון" מופיע נייר טואלט במספר 6.
עם זאת בסעיף 4(ב) בתוספת השנייה נקבע כי:
"(ב) בסימן מוצרי נייר וקרטון, יצוינו גם פרטים אלה:
...
(2) משקל למ"ר למעט במוצרים המפורטים בפסקאות 5 ו-6 שבסעיף קטן (א) לעיל.
מכאן, שחובת סימון משקל על מוצרי נייר וקרטון לא חל על נייר טואלט.
לנוחיותך, מצ"ב בקישור לצו הגנת הצרכן(סימון טובין):
https://www.nevo.co.il/law_html/law01/089_005.htm | |
|
|
|
| 26/10/2020 12:33 |
ניר |
 | | מחבר: | ניר (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 26/10/2020 | | שעה: | 12:33:13 |
| למי אני צריך לפנות כדי לנסות לתקן את העוולה הברורה הזאת?
הצרכנים נפגעים ישירות וזו אינה צריכה להיות גזירת שמים. בסך הכל ישנה פרצה בחוק וחברות הנייר מנצלות, וצריך לסגור את הפרצה. השאלה למי צריך לפנות על מנת להתחיל להניע את התהליך של סגירת הפרצה?
| |
|
|
|
| 26/10/2020 12:47 |
ניר |
 | | מחבר: | ניר (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 26/10/2020 | | שעה: | 12:47:01 |
| נראה שהתקנה הנוספת מדברת על משקל למטר מרובע. אני מדבר על משקל כולל נטו. מדוע אי החובה לציין משקל עבור מטר מרובע (שאכן זה לא הגיוני עבור נייר טואלט) מבטלת את החובה לציין משקל כולל? משהו פה לא הגיוני לי.
בכל אופן, החלק החשוב הוא שישנה בעיה וצריך לפתור אותה, ואני מעוניין לדעת מי הסמכות שאמורה לטפל בבעיה הנ״ל על מנת להגיע לפיתרון. | |
|
|
|
| 27/10/2020 14:19 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 27/10/2020 | | שעה: | 14:19:01 |
| ניר שלום רב,
על מנת לשנות את הוראות הסימון, יש צורך בהחלטה של שר הכלכלה, אשר אמון על צו סימון טובין.
בדרך כלל, על מתנ לפעול לצורך תיקון הצו, יש לפעול מול הרגולטור הרלוונטי, שבמקרה זה הנו הרשות לסחר הוגן והגנת הצרכן.
| |
|
|
|
| 28/10/2020 15:26 |
ניר |
 | | מחבר: | ניר (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 28/10/2020 | | שעה: | 15:26:03 |
| | ניסיתי להגיש פניה באמצעות האתר, אך נראה שניתן להגיש פניה רק כנגד חברות ספציפיות או מקרים ספציפיים של אי עמידה בתקנות. כאן זה לא המקרה כי החברות כן עומדות בתקנות, הפני היא עבור שינוי התקנות עצמן. כיצד ניתן לעשות זאת? | |
|
|
|
| 28/10/2020 15:35 |
אחד שמנגב עם נייר טואלט |
 | | מחבר: | אחד שמנגב עם נייר טואלט (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 28/10/2020 | | שעה: | 15:35:15 |
| ניר, אל תיכנס לקטנות.
חפש את הדברים האמיתיים.
אולי אתה רוצה נייר כבד ואני רוצה ארוך, כדי שבמידה ולא נקרע לי הנייר אוכל להשתמש ביותר קוביות... ?
אין לזה סוף.
עצתי לך - רד מזה וחפש ריגושים בדברים מתאימים יותר להתעסקות שבהם יש משמעות רבה יותר לאנרגיה שאתה משקיע. | |
|
|
|
| 28/10/2020 15:36 |
אחד שמנגב עם נייר טואלט |
 | | מחבר: | אחד שמנגב עם נייר טואלט (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 28/10/2020 | | שעה: | 15:36:10 |
| ניר, אל תיכנס לקטנות.
חפש את הדברים האמיתיים.
אולי אתה רוצה נייר כבד ואני רוצה ארוך, כדי שבמידה ולא נקרע לי הנייר אוכל להשתמש ביותר קוביות ליותר ניגובים... ?
אין לזה סוף.
עצתי לך - רד מזה וחפש ריגושים בדברים מתאימים יותר להתעסקות שבהם יש משמעות רבה יותר לאנרגיה שאתה משקיע. | |
|
|
|
| 20/4/2022 13:57 |
רוני |
 | | מחבר: | רוני (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 20/04/2022 | | שעה: | 13:57:50 |
| הבעיה היא שעובדים עלינו הצרכנים, כל חבילה של נייר טואלט היא עם מס' גלילים שונה, כל גליל עם מס' דפים שונה, וכל דף הוא בגודל שונה, כשמנסים להשוות מחירים זה נהיה מגוחך, הצרכן המתוסכל מגיע למסקנה שזה לא משתלם להשוות מחירים ולוקח מה שבא לו - מבצע/צבע אריזה/פרסומת אחרונה שראה/מיקום המוצר... הכל חוץ מעלות/תועלת
חייב להיות מוצג מחיר למ"ר שמנטרל את גודל, מס' הדפים והגלילים. | |
|
|
|
| 14/4/2022 10:30 |
גיא |
 | | מחבר: | גיא (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 14/04/2022 | | שעה: | 10:30:32 |
| שלום
האם למועצה יש דרך לפנות למשרדי ממשלה/חברי כנסת על מנת שישנו חוקים ותקנות ?
על מוקדי שירות לקוחות חלה רגולציה לגבי זמני מענה.
לאחרונה שמתי לב שיותר ויותר חברות מעבירות את שירות הלקוחות שלהם לווטסאפ. חלקן במקביל לשירות לקוחות טלפוני אבל חלקן במקומו (ולא ניתן לקבל שירות טלפוני כלל).
כהחברות מציגות את זה כיתרון ללקוח (אתה יכול להמשיך בענייניך ולא תצטרך להמתין), אך בפועל כשפונים בווטסאפ זה מאפשר לחברות לענות לעתים אחרי שעות ארוכות והלקוח בעצם נפגע.
מתן שירות בווטסאפ בלבד גם מפלה אזרחים וותיקים שלא תמיד מסוגלים לנהל את הפניה בדרך זאת.
לדעתי צריך לתקן את החוק כך שיחייב מענה טלפוני במקביל כן יחיל את הרגולציה הקיימת לגבי זמני מענה גם על ערות הווטסאפ (או כל פלטפורמת מסרים מידיים אחרת).
האם פה המקום להעלות את זה או ישירות מול משרד ממשלתי כמו משרד הכלכלה ?
תודה
גיא | |
|
|
|
| 14/4/2022 14:29 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 14/04/2022 | | שעה: | 14:29:31 |
| גיא שלום,
אנא העבר זאת למחלקת תיקוני חקיקה במייל שכתובתו doc@consumers.org.il ויבחנו זאת. | |
|
|
|
| 19/4/2022 22:45 |
משה |
 | | מחבר: | משה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 19/04/2022 | | שעה: | 22:45:18 |
| תקנות הגנת הצרכן (מתן שירות טלפוני):
1. (א)פנה צרכן לעוסק באמצעות הטלפון לצורך קבלת מענה אנושי הנכלל בשירות טלפוני חינם כאמור בסעיף 18ב(1) לחוק...
2. פנה צרכן לעוסק כאמור בתקנה 1, ייתן לו העוסק מענה מקצועי לכל פנייה שעניינה ליקויים או פגמים בטובין שהעוסק מוכר או בשירותים שאותם הוא נותן מכוח דין או הסכם.
תשובות במקטעים הן גם מענה אנושי בטלפון, ולא יכולות להיחשב, לדעתי, כמענה מקצועי.
| |
|
|
|
| 13/4/2022 22:18 |
איגור |
 | | מחבר: | איגור (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 13/04/2022 | | שעה: | 22:18:52 |
| | בירור תלונה שהוגשה לפני שבוע אם לא יותר ומאז לא שמעתי ממכם או מהחברה שגרמה לנזק | |
|
|
|
| 14/4/2022 14:28 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 14/04/2022 | | שעה: | 14:28:04 |
| איגור שלום,
הגשת לפני שבוע סה"כ. יש להיאזר בסבלנות, זה יכול לקחת עד חודש ולפעמים יותר.
חג שמח. | |
|
|
|
| 13/4/2022 21:50 |
עדי |
 | | מחבר: | עדי (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 13/04/2022 | | שעה: | 21:50:05 |
| שלום רב,
לפני כחודש הייתי בחנות ולא היה את המגפיים שרציתי ולכן המוכרת הזמינה מאחד המחסנים. במעמד ההזמנה שילמתי את מחיר המגפיים (מתוך 200 שח, 150 שילמתי על ידי ביי מי).
הובטח שהמגפיים יגיעו עד 14 ימי עסקים.
לאחר 21 ימי עסקים כשהמגפיים לא הגיעו, התקשרתי לברר ומסתבר שנעלם להם ארגז אחד במשלוחים ולכן המגפיים לא יגיעו.
כשביקשתי החזר כספי, מכיוון ולא סיפקו את המוצר, נאמר לי שהם לא מחזירים כסף ששולם בביי מי.
אני יודעת שבמקרה שאני מחזירה מוצר לא מחזירים תשלום ששולם בביי מי, אך פה מדובר במקרה שהמוצר כלל לא סופק.
מהי ההוראה בחוק במקרה כזה?
תודה מראש,
עדי | |
|
|
|
| 14/4/2022 14:26 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 14/04/2022 | | שעה: | 14:26:51 |
| עדי שלום,
במקרה הזה, על פניו, אין רלוונטיות לאופן הקנייה מאחר ויש כאן כשל תמורה מובהק (לא קיבלת את המוצר).
אנא הגישי תלונה באתרנו וננסה לעזור. | |
|
|
|
| 13/4/2022 13:36 |
יעלה |
 | | מחבר: | יעלה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 13/04/2022 | | שעה: | 13:36:22 |
| רכשתי רהיט דרך חברה ישראלית ואני מעוניינת להחזירו ושם נתקלת בבעיה.כשהזמנתי את המוצר היה כתוב כי הם נמצאים בירושלים+ היה כתוב שבחלק מהמקרים ניתן לבקש שליח מטעמם לאיסוף המוצר כאשר עלות האיסוף על חשבוני בעלות של 49 ש"ח.
כשביקשתי להחזיר הם טענו שהכתובת התחלפה לעיר אחרת+ שהם לא מספקים שירות של איסוף המשלוח מטעמם בשום אופן. רכשתי כי ידעתי שתהיה לי אופציה קלה ונוחה להחזרה אך בפועל זה לא המצב ואני תקועה עם הסחורה בבית והחזרה דרך חברת שליחויות פרטית עולה כ-300 ש"ח. האם יש פה קייס? מה אפשר לעשות בנידון? | |
|
|
|
| 13/4/2022 14:02 |
משה |
 | | מחבר: | משה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 13/04/2022 | | שעה: | 14:02:17 |
| | לדעתי, הם היו צריכים לפרט בכתב מה הם "חלק המקרים". נראה שהמחלוקת תיפתר רק בבית המשפט תביעות קטנות, ועד אז תצטרכי להחזיר את הרהיט על חשבונך. אין לי קשר למועצה. | |
|
|
|
| 14/4/2022 14:25 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 14/04/2022 | | שעה: | 14:25:03 |
| יעלה שלום,
מהי סיבת ההחזרה ותוך כמה זמן ביקשת לבטל את העסקה? (המינוח חשוב. ביטול, ולא החזרה). | |
|
|
|
| 13/4/2022 12:58 |
אריאל |
 | | מחבר: | אריאל (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 13/04/2022 | | שעה: | 12:58:35 |
| שלום רב
ביצעתי אתמול קניה של כרטיס לתאריכים 19.9-23.9 והחברה ביצעה הזמנה לתארכים 19.9-26.9 . היום בבוקר הגיע ההאישור טשל הרכישה וגליתי שזה לא מה שהזמנתי .
לכן ביטלתי את ההעסקה דרך האתר ונאמר לי שיוחזר לי רק 34 שח בלבד למרות שהעסקה היא בשווי של 481.
לכן יש לי שתי שאלות.
הראשונה - האם אני יכול לבטל את העסקה מתוך טענה שאני לא מעונין בהעסקה יותר שכן לא עברו 14 יום מביצוע ההעסקה
השניה - מדובר באתר בין לאומי האם חוק הגנת הצרכן חל גם עליו? | |
|
|
|
| 14/4/2022 14:22 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 14/04/2022 | | שעה: | 14:22:13 |
| אריאל שלום,
לצערנו הרב, השאלה הראשונה איננה רלוונטית מאחר ומדובר באתר בינלאומי, שחוק הגנת הצרכן אינו חל עליו. | |
|
|
|
| 13/4/2022 11:37 |
רם |
 | | מחבר: | רם (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 13/04/2022 | | שעה: | 11:37:15 |
| שלום,
קניתי כרטיס טיסה למדינה במרכז אמריקה מחברת נסיעות ישראלית באמצעות האינטרנט.
בטיסה הלוך היה קונקשן דרך מדינה באירופה ובחזור דרך ניו יורק.
הטיסה הלוך עברה בהצלחה אך כאשר ניסיתי לחזור לארץ הפקידים בשדה התעופה במרכז אמריקה מנעו ממני את העליה למטוס מאחר ולא היתה לי ויזה לארה"ב.
מטרת הנסיעה שלי לא היתה ארה"ב ולא ידעתי שדרושה ויזה במצב של קונקשן.
במצב הזה נאלצתי להתעכב בחו"ל ימים נוספים ולרכוש כרטיס טיסה חדש.
השאלות שלי:
1- האם חלה חובה על חברת הנסיעות לעדכן אותי שבכדי לממש את הכרטיס עלי להוציא ויזה לארה"ב (שהרי זה לא יעד הנסיעה שלי כלל).
2 - החברה מתנהלת בשפה האנגלית, האם יוכלו לטעון כי אי שם בהליך האישור של העסקה חתמתי לכאורה על ידיעה שכזו (בדקתי בתכתובת איתם ולא מופיע דבר כזה).
3 - לפני הנסיעה כתבתי לחברה מכתב ובו שתי שאלות: האחת בנוגי למטען והשניה בנוגע לצורך לבצע צ'ק אין. בסיום המכתב בישקשתי לעדכן אותי אם יש פרטים נוספים שעלי לדעת אך נענתי רק בנוגע לשאלותיי הישירות.
אודה לתשובתכם.
| |
|
|
|
| 14/4/2022 14:20 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 14/04/2022 | | שעה: | 14:20:56 |
| רם שלום,
מדבריך עולה כי ישנה אחריות לחברה, אך גם אסור להתעלם מהאשם התורם שלך.
יש כאן, לכאורה, חוסר גילוי נאות מצדם, בטח כאשר לא לכל מדינה צריך לפתוח בהליך של הוצאה או חידוש של ויזה.
אנא הגש תלונה באתרנו וננסה לעזור. | |
|
|
|
| 13/4/2022 11:24 |
קאס |
 | | מחבר: | קאס (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 13/04/2022 | | שעה: | 11:24:51 |
| שלום רב,
הזמנתי טיסה דרך קשרי תעופה.
רציתי לבטל במסגרת הזמנים.
יש לציין שהטיסה מורכבת מכרטיסים של חברות שונות.
אמרו לי שאין בעיה לבטל את הטיסה של ההלוך אך טיסת החזור אינה ניתנת לביטול, כי היא מחוץ לישראל.
הסברתי להם שלא מדובר בטיסת פנים אלא על טיסה מאבו דאבי לישראל ולכן חוק הגנת הצרכן חל עליה. הם טענו שזה לא נכון, ושיש דמי ביטול מלאים.
מה החוק אומר במקרה הזה? | |
|
|
|
| 14/4/2022 14:18 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 14/04/2022 | | שעה: | 14:18:19 |
| קאס שלום,
בחוק שירותי תעופה, טיסה מוגדרת כטיסה ה"ממריאה מתחומי מדינת ישראל או אליה", ולפיכך עולה מדבריך כי הצדק עמך, ויש כאן הטעיה על תנאי הביטול במכר מרחוק וטיב השירות.
במידה ואינך מסתדר עמם, הגש תלונה באתרנו וננסה לעזור. | |
|
|
|
| 13/4/2022 10:26 |
רויטל לוי |
 | | מחבר: | רויטל לוי (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 13/04/2022 | | שעה: | 10:26:11 |
| | חתונה שנקבעה ל- ב"קיסר ים" לא יצאה לפועל כיוון שהחתן והכלה לא יכלו להגיע לישראל בגלל מגבלות הקורונה. "קיסר ים" מסרבים להחזיר את הפיקדון למרות פניות טלפוניות ומשלוח מכתב לפי הוראות המועצה הישראלית לצרכנות. | |
|
|
|
| 14/4/2022 14:15 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 14/04/2022 | | שעה: | 14:15:24 |
| רויטל שלום,
האם מדובר באירוע ש שמועדו המתוכנן היה מיום ט"ז באדר התש"ף (12 במרס 2020) ואילך והחוזה לגביו נכרת לפני המועד האמור? | |
|
|
|
| 13/4/2022 01:14 |
רמי |
 | | מחבר: | רמי (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 13/04/2022 | | שעה: | 01:14:31 |
| רכשתי כרטיסי טיסה לחו"ל דרך האתר של קשר תעופה. טרם עברו 14 ימים ממועד הרכישה ויש מעל 7 ימים למועד הטיסה. מדובר בכרטיסי low cost. רציתי לבטל את הטיסות אך קשרי תעופה טענו שעלות הביטול היא 100% כי מדובר בטיסות low cost (וויז איר + פליי דובאי).
האם זה נכון? האם אני זכאי לדמי ביטול לפי חוק הגנת הצרכן? | |
|
|
|
| 14/4/2022 14:14 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 14/04/2022 | | שעה: | 14:14:22 |
| רמי שלום,
זה לא נכון, לחברות הלואו קוסט יש נציגויות פה בארץ, הם מבצעים טיסות מישראל ואליה, ולפיכך הם תחת חוק הגנת הצרכן וחוק שירותי תעופה.
במידה ועמדת בקריטריונים, דהיינו ביקשת לבטל בכתב בתוך 14 יום ויש מיותר מ-7 ימים שאינם ימי מנוחה טרום מועד הטיסה, אתה זכאי לבטל ולקבל את כספך בתוך 14 יום, וזאת בניכוי של 100 ש"ח או חמישה אחוזים מסך העסקה - הנמוך מביניהם. | |
|
|
|
| 12/4/2022 22:56 |
מילי |
 | | מחבר: | מילי (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 12/04/2022 | | שעה: | 22:56:06 |
| | צרכניה שנוהגת באופן קבוע לפתוח אריזת מארזים ולמכור מתוכם יחידים במחיר מוצרים בודדים, לאחרונה הגדילה לעשות ופתחה מארזי מצות ומוכרת אותן בקבוצות עטופות בניילון בלי תאריך ייצור שם יצרן ותיאור המוצר. האם זה חוקי? | |
|
|
|
| 14/4/2022 14:12 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 14/04/2022 | | שעה: | 14:12:12 |
| מילי שלום,
על פניו, זה לא חוקי, לפי צו הגנת הצרכן (סימון טובין). הטובין אמור להיות מסומן.
הגישי תלונה באתרנו וננסה לעזור, כמו גם ברשות להגנת הצרכן. | |
|
|
|
| 12/4/2022 15:17 |
חלי |
 | | מחבר: | חלי (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 12/04/2022 | | שעה: | 15:17:02 |
| היי הגשתי תלונה עברו שעתיים וטרם קיבלתי אישור למייל / לספאם/ זבל
דבר שני אתם לא עונים כבר מעל שלוש שעות בטלפון זה לא הגיוני !!! | |
|
|
|
| 12/4/2022 17:51 |
עופר |
 | | מחבר: | עופר (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 12/04/2022 | | שעה: | 17:51:52 |
| צריך להתלונן על התנהלות המועצה לצרכנות עצמה במשך השנים.
וגם אחרי שיאשרו לך שהם מטפלים בתלונה שלך, אל תצפי שיקרה משהו איתה.
מנסיון רב שנים אני כותב לך את זה בצער רב.
אולי אם הייתה בישראל מועצה לצרכנות מתפקדת,לא היינו רואים כ"כ הרבה תלונות צרכנות פה ובכל מקום אחר ועסקים במדינת ישראל (בעיקר הגדולים שבהם) היו מפחדים קצת ולפחות נמנעים מלחזור שוב ושוב במשך השנים על עבירות צרכנות רבות שהם מבצעים.
חומר למחשבה.
חג שמח. | |
|
|
|
| 14/4/2022 14:09 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 14/04/2022 | | שעה: | 14:09:02 |
| חלי שלום,
כיצד שלחת את התלונה? האם באתר, פקס או מייל?
לגבי אי מענה, ישנו עומס פניות משולב במחסור בכוח אדם. אנו מתנצלים על כך. | |
|
|
|
| 12/4/2022 15:49 |
דורון |
 | | מחבר: | דורון (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 12/04/2022 | | שעה: | 15:49:45 |
| שלום, קניתי טחינה מותג פרטי של רשת שיווק בכמות דו ספרתית. נשאר לי במזווה חמש יח', מתוכן שלוש דולפות למרות שהמוצר סגור. פתחתי את החבק של אחת וגיליתי שהמוצר נראה תקין מעבר לניילון הסגור שאוטם את המוצר- רק יש דליפה של השמן שומשום- כנראה מסגירה לא אטומה של הניילון האוטם את המוצר.
פניתי לרשת השיווק היצרנית, והם לא מוכנים לטפל כלל כי אותם מעניין רק מתי קניתי אותו, ומבלבלים בין תקנון של הקנייה של האונליין שלהם - שהטיפול עד 14 ימי עסקים, לבין הטיפול שלהם במותג כיצרן של המוצר
השאלה- האם עליי לספוג את המוצר הלא תקין רק בגלל שהוא נקנה לפני 3/4 שנה?!
האם החוק לא מחייב טיפול במוצר לא תקין עד פקיעת תוקף המוצר?!
הם תמיד שלפים את השטאנץ' של תנאי האיחסון אצלי, במקום לטפל... יותר קל להם לא לעשות דבר...
מה החוק אומר על מוצר עם תוקף שלא עבר, שהיצרן קבע את תוקפו ויש אייתו בעיה?! האם הלקוח צריך ליהענש על שקנה כמות גדולה ויש ביניהם תקולים?
האם אני צריך להתחנן לשירות כשהתוקף לא עבר מהיצרן?!
| |
|
|
|
| 14/4/2022 14:06 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 14/04/2022 | | שעה: | 14:06:51 |
| דורון שלום,
מתיאורך עולה כי יש כאן חשש לפגם במוצר שנקנה ולטיב השירות שניתן.
יש להגיש באתרנו וננסה לעזור, כמו גם לפנות לאגף המזון במשרד הבריאות. | |
|
|
|
| 12/4/2022 13:19 |
ניר |
 | | מחבר: | ניר (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 12/04/2022 | | שעה: | 13:19:40 |
| קיבלתי מוצר אלקטרוני פגום מחברה גדולה.
יש לי אחריות לשנתיים, וכשלושה שבועות מיום הרכשיה הכנסתי את המוצר לתיקון אצל היבואן המורשה.
המוצר נמצא בתיקון כבר 16 יום ואני עוד לא רואה את הסוף.
מה אני יכול לעשות מול החברה במצבי?
תודה.
| |
|
|
|
| 14/4/2022 14:04 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 14/04/2022 | | שעה: | 14:04:43 |
| ניר שלום,
ראשית נשאל באיזה מוצר מדובר? | |
|
|
|
| 12/4/2022 11:22 |
יצחק |
 | |
|
| 14/4/2022 14:03 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 14/04/2022 | | שעה: | 14:03:59 |
| יצחק שלום,
אין חוק בנושא. ישנם בדים שמתכווצים. צריך לבחון האם מדובר בפגם מובנה? האם נאמר מלכתחילה שזה יתכווץ? האם הייתה כאן איזושהי הטעיה כפליך, לכאורה? | |
|
|
|
| 12/4/2022 11:11 |
ענבל |
 | | מחבר: | ענבל (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 12/04/2022 | | שעה: | 11:11:07 |
| | שילמתי עבור בדיקת קורונה באילת (מעבר גבול טאבה) ונגבה מע"מ. האם זה חוקי? | |
|
|
|
| 14/4/2022 14:03 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 14/04/2022 | | שעה: | 14:03:07 |
| ענבל שלום,
ככל שנרכש בתוך גבולות בתוך אילת, הפטור אמור לחו"ל. צרי קשר עם רשות המיסים בכוכבית 4954 ושם יתנו לך תשובה סופית כי זהו לא תחום עיסוקינו. | |
|
|
|
| 11/4/2022 15:57 |
ענבל |
 | | מחבר: | ענבל (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 11/04/2022 | | שעה: | 15:57:34 |
| זה מתוך התקנון של אתר המשלוחים של "ויקטורי" - האם זה חוקי מה שכתוב שם?
103. במקרה של איחור באספקה, שאינו עולה על שלוש שעות מתום חלון הזמן המבוקש, לא תהיה ללקוח כל טענה ו/או דרישה בגין האיחור ומובהר בזאת כי הלקוח יידרש לשלם עבור ההזמנה את מלוא התמורה, גם במקרה של איחור במועד האספקה.
https://www.victoryonline.co.il/terms-and-conditions | |
|
|
|
| 14/4/2022 09:08 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 14/04/2022 | | שעה: | 09:08:07 |
| ענבל שלום,
זה לא חוקי, כי חוק הטכנאים מדבר על פיצוי ללא הוכחת נזק החל מאיחור של יותר משעתיים אחרי הטווח שנקבע.
יש להגיש תלונה באתרנו וננסה לעזור. | |
|
|
|
| 14/4/2022 11:44 |
ענבל |
 | | מחבר: | ענבל (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 14/04/2022 | | שעה: | 11:44:06 |
| בדיוק!
זה כבר שיא השיאים.
לא שהם לא מפצים או משהו, הם מצהירים בתקנון שלהם! על דבר לא חוקי.
והמועצה לצרכנות? לא מתכוונת לטפל בזה?
זה לא מעניין את המועצה לצרכנות שרשת קמעונאית לא קטנה (לא איזו מכולת באילת) ככה כותבת בתקנון שלה???
איזו תלונה אתם צריכים?
קיבלתם לינק, תיכנסו ותראו לבד מה כתוב.
אני בהלם מהתשובה שלכם.
| |
|
|
|
| 14/4/2022 01:31 |
יפה |
 | | מחבר: | יפה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 14/04/2022 | | שעה: | 01:31:25 |
| | דרושים לעבודה בהקלדה, הזנת תוכן, ותמלול, לא נדרש ניסיון קודם, שכר גבוהה תלוי במשרה שבחרתם, פרטים בוואטספ 050-2322173 | |
|
|
|
| 14/4/2022 09:27 |
המועצה לצרכנות |
 | |
|
|