| 4/4/2019 14:08 |
שוקי |
 | | מחבר: | שוקי (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 04/04/2019 | | שעה: | 14:08:18 |
| שלום רב,
תבעתי את חברת דלתה מור שיווק ומסחר בע"מ בגין הטעיה/זיוף/הונאת הציבור במכירת אלפי כיורי מטבח מזויפים בשמות של חברות שווייצריות ואף זכיתי בתביעה קטנה.
מס' תביעה 48898-10-18.
חברת דלתה מור זו פעלה שלא כחוק ולמעשה פעלה בניגוד לסעיף 2 לחוק הגנת הצרכן. כך קבע השופט !
ברשותי כל החומר הרלוונטי המוכיח את ההטעיה / הונאה / זיוף שנעשתה.
אשמח לעזור בכל עניין ודבר.
חשוב לי להאיר את עיני הציבור בהונאה זו מאחר ואלפי קונים בטוחים שקנו כיור יוקרתי ובפועל מדובר בהונאה , זיוף של הכיורים בשמות של חברות יוקרה כגון KWC ו SUTER השווייצרית שאף תבעה אותם בביהמ"ש.
יכול מאוד להיות שגם אתם נפלתם קורבן להונאה זו.
אם יתעוררו עוד לקוחות שנפלו להונאה זו נוכל להתארגן לתביעה ייצוגית אותה אני כבר לא יכול ליישם מאחר ותבעתי בביהמ"ש אולם יש בידי את כל החומר ע"מ לסייע בתביעה שכזו.
יש בידי הקלטות, אימיילים, צילומים ועוד 2 בתי אב בו מותקנים הכיורים המדוברים, אותו כיור עם שמות אחרים.
לעזרתכם אודה,
שוקי
| |
|
|
|
| 3/4/2019 15:41 |
שמואל ניסן |
 | | מחבר: | שמואל ניסן (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/04/2019 | | שעה: | 15:41:12 |
| התקשרתי לחברה המשלמת את שכר הפנסיה שלי והמתנתי למענה טלפוני כ 25 דקות .
רציתי לדעת מה זכויותיי והאם ניתן לתבוע פיצוי | |
|
|
|
| 4/4/2019 14:03 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 04/04/2019 | | שעה: | 14:03:47 |
| שלום רב שמואל,
עקרונית, סעיף 18ב בחוק הגנת הצרכן המכונה "חוק 3 דקות", חל על חברות המנויות בתוספת השניה של חוק הגנת הצרכן, כדלקמן:
"תוספת שניה
(סעיף 18ב)
1. בעל רישיון כללי למתן שירותי בזק פנים-ארציים נייחים לפי חוק התקשורת (בזק ושידורים), התשמ"ב-1982 (בחוק זה – חוק התקשורת), לרבות בעל רישיון כללי ייחודי.
2. בעל רישיון כללי למתן שירותי רדיו טלפון נייד וכן בעל רישיון רדיו טלפון נייד ברשת אחרת לפי חוק התקשורת.
3. בעל רישיון כללי לשידורי כבלים לפי חוק התקשורת.
4. בעל רישיון לשידורי לוויין לפי חוק התקשורת.
5. בעל רישיון ספק גז כמשמעותו בחוק הגז (בטיחות ורישוי), התשמ"ט-1989.
6. בעל רישיון ספק שירות חיוני כמשמעותו בחוק משק החשמל, התשנ"ו-1996.
7. ספק מים כמשמעותו בחוק המים, התשי"ט-1959.
8. בעל רישיון מיוחד כהגדרתו בחוק התקשורת למתן שירותי גישה לאינטרנט לפי החוק האמור, או מי שפועל לפי היתר כללי למתן שירותי גישה לאינטרנט לפי אותו חוק.
9. עוסק העושה עם צרכן עסקה מתמשכת בעניין שירותי רפואה כמשמעותה בסעיף 13ה לחוק."
מכאן, שהשירות המדובר אינו מנוי בחוק,על כן, יש לבדוק את מדיניות של בית העסק ולאחריו, יש לפנות אל בית העסק לבירור העניין. | |
|
|
|
| 3/4/2019 14:38 |
רינת |
 | | מחבר: | רינת (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/04/2019 | | שעה: | 14:38:57 |
| שלום רב
ב21.03.19 רכשתי שלושה מוצרים ממחסני חשמל סניף פרדס חנה (מדיח, מיקרוגל ומכונת קפה). ביקשתי לקבל את כולם בהובלה הביתה, ונאמר לי שהמדיח לא נמצא בסניף (ושני המוצרים האחרים), והכל יגיע אליי תוך 7 ימי עסקים.
ב26.03.19 התקשרתי כדי לבדוק מתי אקבל את המוצרים והתשובה הייתה ששניים בחנות (השניים שמלכתחילה היו) והמדיח עדיין לא וש"יש הזמנה פתוחה". שאלתי מה זה אומר ומתי אקבל אותם, אמרו שאין להם אפשרות לבדוק מתי המוצרים יגיעו, אבל בטוח אקבל תוך 7 ימי עסקים.
ב01.04.19 עדיין לא קיבלתי את המוצרים ולא יצרו איתי קשר. התקשרתי לסניף ונאמר לי שהמדיח עדיין לא הגיע אבל שני המוצרים האחרים כבר בסניף (כלומר, לא השתנה כלום). שאלתי מתי המדיח יגיע- לא ברור (כשזה כבר יום העסקים השביעי). אחרי בירורים, חזרו אליי ואמרו שהמדיח יגיע אליי ישירות מהמחסן באשדוד וכאילו עשו לי טובה ואמרו שלא יחייבו אותי על ההובלה מאשדוד. שאלתי מתי יגיע- כנראה עד סוף השבוע, ולא היו מוכנים לבדוק מתי (אפילו כדי שאדע להיות בבית כשמגיעים).
ניסיתי להתקשר לשירות לקוחות של מחסני חשמל, אבל המוקד הטלפוני הוא רק עבור הזמנות שבוצעו באינטרנט, ובשום אופן הם לא מוכנים לטפל בהזמנה מהחנות, וקוטעים אותי באמצע השיחה ומעבירים לסניף (ושם לא עונים).
פניתי למחסני חשמל בפייסבוק שלהם ב01.04.19, ולמחרת כתבו לי שזה בטיפול של הסניף. עד עכשיו אף אחד לא יצר איתי קשר מהסניף או בכלל. פניתי שוב בהודעה פרטית בפייסבוק שלהם, ולא קיבלתי מענה.
אני רוצה להבין מתי אקבל את המוצרים, ואין לי דרך להשיג אף אחד. התקשרתי מספר פעמים לסניף, ואין תשובה. התקשרתי לסניפים אחרים וגם שם אין תשובה... במוקד הטלפוני כאמור, לא מוכנים לטפל בהזמנה שנערכה בחנות.
בשיחה שהייתה לי ביום שני עם החנות, ביקשתי לבטל את ההזמנה והפקידה אמרה לי שבשביל זה אני צריכה לבוא לסניף. גם זה לא ברור לי למה.
אשמח מאוד לעזרה בטירוף הזה | |
|
|
|
| 4/4/2019 13:25 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 04/04/2019 | | שעה: | 13:25:49 |
| שלום רב רינת,
עקרונית, סעיף 2 בחוק הגנת הצרכן אוסר על הטעיית צרכן במעשה או במחדל, בכל עניין מהותי בעסקה, בין היתר, הטעיה במועד אספקת המוצר, שבמידה שההטעיה מהותית בנסיבות העניין, הרי שקמה לצרכן זכות לבטל את העסקה, מכח סעיף 32 בחוק הגנת הצרכן.
בנוסף, תקנות ביטול עסקה מאפשרות לצרכן זכות לבטל את העסקה, בין היתר, במוצר חשמלי, בתוך 14 ימים מקבלת המוצר, בניכוי 5% או 100 ש"ח הנמוך מבניהם,על כן, היה וטרם סופקו לך המוצרים הרי שקמה לך הזכות לבטל את העסקה, בניכוי דמי הביטול, כאמור לעיל, ובית העסק ישיב את כספי הצרכן לא יאוחר משבעה ימי עסקים, וייעשה בהתאם לאופן שבו בוצע התשלום.
מכאן, שעליך לפנות אל בית העסק בכתב תוך פירוט השתלשלות העניינים | |
|
|
|
| 3/4/2019 14:38 |
רינת |
 | | מחבר: | רינת (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/04/2019 | | שעה: | 14:38:00 |
| שלום רב
ב21.03.19 רכשתי שלושה מוצרים ממחסני חשמל סניף פרדס חנה (מדיח, מיקרוגל ומכונת קפה). ביקשתי לקבל את כולם בהובלה הביתה, ונאמר לי שהמדיח לא נמצא בסניף (ושני המוצרים האחרים), והכל יגיע אליי תוך 7 ימי עסקים.
ב26.03.19 התקשרתי כדי לבדוק מתי אקבל את המוצרים והתשובה הייתה ששניים בחנות (השניים שמלכתחילה היו) והמדיח עדיין לא וש"יש הזמנה פתוחה". שאלתי מה זה אומר ומתי אקבל אותם, אמרו שאין להם אפשרות לבדוק מתי המוצרים יגיעו, אבל בטוח אקבל תוך 7 ימי עסקים.
ב01.04.19 עדיין לא קיבלתי את המוצרים ולא יצרו איתי קשר. התקשרתי לסניף ונאמר לי שהמדיח עדיין לא הגיע אבל שני המוצרים האחרים כבר בסניף (כלומר, לא השתנה כלום). שאלתי מתי המדיח יגיע- לא ברור (כשזה כבר יום העסקים השביעי). אחרי בירורים, חזרו אליי ואמרו שהמדיח יגיע אליי ישירות מהמחסן באשדוד וכאילו עשו לי טובה ואמרו שלא יחייבו אותי על ההובלה מאשדוד. שאלתי מתי יגיע- כנראה עד סוף השבוע, ולא היו מוכנים לבדוק מתי (אפילו כדי שאדע להיות בבית כשמגיעים).
ניסיתי להתקשר לשירות לקוחות של מחסני חשמל, אבל המוקד הטלפוני הוא רק עבור הזמנות שבוצעו באינטרנט, ובשום אופן הם לא מוכנים לטפל בהזמנה מהחנות, וקוטעים אותי באמצע השיחה ומעבירים לסניף (ושם לא עונים).
פניתי למחסני חשמל בפייסבוק שלהם ב01.04.19, ולמחרת כתבו לי שזה בטיפול של הסניף. עד עכשיו אף אחד לא יצר איתי קשר מהסניף או בכלל. פניתי שוב בהודעה פרטית בפייסבוק שלהם, ולא קיבלתי מענה.
אני רוצה להבין מתי אקבל את המוצרים, ואין לי דרך להשיג אף אחד. התקשרתי מספר פעמים לסניף, ואין תשובה. התקשרתי לסניפים אחרים וגם שם אין תשובה... במוקד הטלפוני כאמור, לא מוכנים לטפל בהזמנה שנערכה בחנות.
בשיחה שהייתה לי ביום שני עם החנות, ביקשתי לבטל את ההזמנה והפקידה אמרה לי שבשביל זה אני צריכה לבוא לסניף. גם זה לא ברור לי למה.
אשמח מאוד לעזרה בטירוף הזה | |
|
|
|
| 4/4/2019 13:24 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 04/04/2019 | | שעה: | 13:24:24 |
| שלום רב רינת,
עקרונית, סעיף 2 בחוק הגנת הצרכן אוסר על הטעיית צרכן במעשה או במחדל, בכל עניין מהותי בעסקה, בין היתר, הטעיה במועד אספקת המוצר, שבמידה שההטעיה מהותית בנסיבות העניין, הרי שקמה לצרכן זכותץ לבטל את העסקה, מכח סעיף 32 בחוק הגנת הצרכן.
בנוסף, תקנות ביטול עסקה מאפשרות לצרכן זכות לבטל את העסקה, בין היתר, במוצר חשמלי, בתוך 14 ימים מקבלת המוצר, בניכוי 5% או 100 ש"ח הנמוך מבניהם,על כן, היה וטרם סופקו לך המוצרים הרי שקמה לך הזכות לבטל את העסקה, בניכוי דמי הביטול, כאמור, לעיל, בית העסק ישיב את כספי הצרכן לא יאוחר משבעה ימי עסקים, וייעשה בהתאם לאופן שבו בוצע התשלום.
מכאן, שעליך לפנות אל בית העסק בכתב תוך פירוט השתלשלות העניינים | |
|
|
|
| 3/4/2019 14:22 |
דנה |
 | | מחבר: | דנה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/04/2019 | | שעה: | 14:22:48 |
| שלום.
לאחר שימוש אחד בנעלים (הפריט ניתן לתיקון תוך חודש מהשנייה ויש בחנות 3 חודשי אחראיות)נפל אחד מהאקסזוריז שהייתה על הנעל ונשאר חור. הבאתי לתיקון בחנות בה רחשתי. עבר מאז חודשיים וכל פעם יש תירוץ אחר למה אין תשובה : הסידור היה חולה שבועיים, לא מצליחים ליצור קשר עם המחסן וכו. הבטיחו לחזור עם תשובה תוך יומיים מאז עברו שבועיים.
מה הזכ6יות שלי בנושא. | |
|
|
|
| 4/4/2019 12:40 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 04/04/2019 | | שעה: | 12:40:06 |
| שלום רב דנה,
עקרונית, חוק המכר קובע כי במקרה של פגם במוצר על בית העסק לתקן את הטעון תיקון. לכן, אני מציעה כי תפני אל בית העסק בכתב תוך פירוט השתלשלות העניינים. | |
|
|
|
| 3/4/2019 13:33 |
liat |
 | | מחבר: | liat (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/04/2019 | | שעה: | 13:33:01 |
| היי, לפני כשנתיים רכשתי ביחד עם אימי שני מייבשי כביסה מאותו דגם באותה חנות. השבוע לאחר שמכונה שלי התקלקה והייתי צריכה את השירות שלהם גיליתי להפתעתי שקיבלתי דגם שונה ממה שרכשתי ( ושונה מהדגם שיש אצל אמא שלי)
האם יש מה לעשות עכשיו שנתיים לאחר שהמוצר נרכש?
תודה | |
|
|
|
| 4/4/2019 11:35 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 04/04/2019 | | שעה: | 11:35:06 |
| שלום וברכה ליאת,
ברי כי לא יהיה קל אם להיות עדינים לבסס טענה להפרת ההסכם נשוא פנייתך בחלוף שנתיים. נסי לפנות בכתב להנהלת בית העסק בצירוף החשבונית בה פירוט הדגמים שנרכשו ופירוט הדגמים שסופקו בפועל. | |
|
|
|
| 3/4/2019 12:41 |
מאיה |
 | | מחבר: | מאיה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/04/2019 | | שעה: | 12:41:32 |
| שלום רב לגבי מספר תלונה 621233 .
הגשתי תלונה באתרכם כבר לפני חודש ועדיין לא פניתם לבית העסק. מדוע הטיפול מתעכב כל כך?
אשמח מאוד אם תוכלו לחזור אלי ולסייע לי משפטית מול בית העסק שמתנהל בצורה שערוריית והלקוח משמש כבן ארובה בידיו לאחר ששילם כסף.
זמן הטיפול שלכם מאוד ארוך לפעמים הזמן שעובר מאבד מאפקט התלונה.
אשמח להתיחסותכם | |
|
|
|
| 3/4/2019 14:00 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/04/2019 | | שעה: | 14:00:39 |
| שלום רב מאיה,
ביום 7.3.19 הוגשה תלונה באתר המועצה לצרכנות.
ביום 26.3.19 נשלח אליך מכתב על ידי האחראי בתחום, בו התבקשת להעביר מסמכים נוספים שהיו חסרים.
אנא שלחי בהקדם את המסמכים, על מנת לטפל בפנייתך. | |
|
|
|
| 3/4/2019 21:15 |
מאיה |
 | | מחבר: | מאיה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/04/2019 | | שעה: | 21:15:37 |
| המסמכים נשלחו מיד באותו היום למיל של ליאת ואף התקשרתי אליכם לוודא ונאמר לי שאם שלחתי אליה במייל חוזר אז זה מצויין. בקשתי ממנה שתאשר הגעת המסמכים אך לא קבלתי מענה מכם עד היום. התנהלות קצת מאכזבת...
אשמח אם תבדקו מולה שוב שאכן הגיעו המסמכים ואם לא מיד אשלח שוב
תודה בתקווה לטיפול מהיר | |
|
|
|
| 4/4/2019 11:21 |
מאיה |
 | | מחבר: | מאיה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 04/04/2019 | | שעה: | 11:21:38 |
| כמו כן
אשמח מאוד שנציג מטעמכם יצור עמי קשר טלפוני בנוגע לייעוץ משפטי בהגשת תביעה כנגד בית העסק
אשמח למענה מהיר
תודה | |
|
|
|
| 3/4/2019 13:12 |
שירה |
 | | מחבר: | שירה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/04/2019 | | שעה: | 13:12:01 |
| | חברת עד 500 פרסמה טיסה לבורגס ב7 דולר. הזמנתי והכנסתי פרטי אשראי. במייל לאחר התשלום נכתב שזה כפוף לאישור. למחרת התקשרו והודיעו שזו טעות והציעו רק דברים יקרים משמעותית. מותר להם לעשות את זה? | |
|
|
|
| 4/4/2019 11:17 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 04/04/2019 | | שעה: | 11:17:07 |
| שלום וברכה שירה,
בגדול על בית עסק לעמוד בהתחייבויותיו. ברם, הדין נותן מקום לשגגת בתום לב, וככלל קשה לעניות דעתנו לחייב אדם למור מוצר שהוא טוען לגביו שאינו מצוי ברשותו או במחיר נמוך משמעותית. | |
|
|
|
| 3/4/2019 13:07 |
כפיר |
 | | מחבר: | כפיר (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/04/2019 | | שעה: | 13:07:52 |
| לפני חודש רכשתי כרטיס למסיבה באינטרנט דרך האשראי, מס ימים לפני המסיבה השתנה מיקומה,זמנה ומערך ההסעות שהיה אמור להגיע למסיבה התבטל.
חברת ההפקות הודיעה שלא יהיה החזר כספי ואני לא יכולתי להגיע למסיבה המחודשת בעקבות השינויים של חברת ההפקות. התקשרתי לחברת באשראי לנסות לבטל את הכרטיס אך ללא הצלחה בטענה שהחיוב בכרטיס כבר בוצע לאחר ה10 לחודש.
איך אני יכול לקבל את ההחזר הכספי על המסיבה? | |
|
|
|
| 4/4/2019 11:16 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 04/04/2019 | | שעה: | 11:16:29 |
| שלום וברכה כפיר,
עליך לעיין ראשית בהסכמות שבין הצדדים, לרבות חוזה ו/או תקנון בית העסק ו/או הכיתוב על גבי הכרטיס וכיוצ"ב, בעיקר באשר לזכות בית העסק לשנות את מועד האירוע מיקומו, ההתחייבות למערכת הסעות וכו'. ככל שבית העסק פעל שלא כדין והפר את ההסכמות והתחייבויות שנטל על עצמו, פנה בכתב להנהלת בית העסק בתיאור הפרשה הטענות ובדרישה להשבה של התמורה ששולמה. | |
|
|
|
| 3/4/2019 13:12 |
שירה |
 | | מחבר: | שירה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/04/2019 | | שעה: | 13:12:15 |
| | חברת עד 500 פרסמה טיסה לבורגס ב7 דולר. הזמנתי והכנסתי פרטי אשראי. במייל לאחר התשלום נכתב שזה כפוף לאישור. למחרת התקשרו והודיעו שזו טעות והציעו רק דברים יקרים משמעותית. מותר להם לעשות את זה? | |
|
|
|
| 4/4/2019 11:15 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 04/04/2019 | | שעה: | 11:15:43 |
| שלום וברכה שירה,
בגדול על בית עסק לעמוד בהתחייבויותיו. ברם, הדין נותן מקום לשגגת בתום לב, וככלל קשה לעניות דעתנו לחייב אדם למור מוצר שהוא טוען לגביו שאינו מצוי ברשותו או במחיר נמוך משמעותית. | |
|
|
|
כפיר |
 | | מחבר: | כפיר (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/04/2019 | | שעה: | 13:07:41 |
| לפני חודש רכשתי כרטיס למסיבה באינטרנט דרך האשראי, מס ימים לפני המסיבה השתנה מיקומה,זמנה ומערך ההסעות שהיה אמור להגיע למסיבה התבטל.
חברת ההפקות הודיעה שלא יהיה החזר כספי ואני לא יכולתי להגיע למסיבה המחודשת בעקבות השינויים של חברת ההפקות. התקשרתי לחברת באשראי לנסות לבטל את הכרטיס אך ללא הצלחה בטענה שהחיוב בכרטיס כבר בוצע לאחר ה10 לחודש.
|
|
|
| 4/4/2019 11:11 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 04/04/2019 | | שעה: | 11:11:02 |
| שלום וברכה כפיר,
עליך לעיין ראשית בהסכמות שבין הצדדים, לרבות חוזה ו/או תקנון בית העסק ו/או הכיתוב על גבי הכרטיס וכיוצ"ב, בעיקר באשר לזכות בית העסק לשנות את מועד האירוע מיקומו, ההתחייבות למערכת הסעות וכו'. ככל שבית העסק פעל שלא כדין והפר את ההסכמות והתחייבויות שנטל על עצמו, פנה בכתב להנהלת בית העסק בתיאור הפרשה הטענות ובדרישה להשבה של התמורה ששולמה. | |
|
|
|
| 3/4/2019 13:08 |
כפיר |
 | | מחבר: | כפיר (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/04/2019 | | שעה: | 13:08:08 |
|
|
|
| 4/4/2019 10:10 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 04/04/2019 | | שעה: | 10:10:32 |
| שלום וברכה כפיר,
|
|
|
| 3/3/2019 08:54 |
Maor |
 | | מחבר: | Maor (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/03/2019 | | שעה: | 08:54:19 |
| שלום רב,
בהמשך לפנייה 616773, אם אפשרי בבקשה שרכזת תחום מוצרי בית תחזור אליי טלפונית או במייל חוזר להודעה מה20.2.19.
תודה רבה. | |
|
|
|
| 3/3/2019 10:44 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/03/2019 | | שעה: | 10:44:11 |
| שלום וברכה מאור,
פנייתך לפורום מועברת לגורם במועצה המטפל בתלונתך, אשר יעמוד עמך בקשר בהקדם האפשרי. | |
|
|
|
| 8/3/2019 09:38 |
Maor |
 | | מחבר: | Maor (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 08/03/2019 | | שעה: | 09:38:13 |
| בוקר טוב,
אשמח לבדוק שזה אכן עבר לגורם המטפל.
טרם יצרו קשר ובינתיים נשלח על ידכם מייל תזכורת לבית העסק, על אף שנתן את תגובתו לפני שבועיים.
תודה. | |
|
|
|
| 4/4/2019 09:33 |
Maor |
 | | מחבר: | Maor (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 04/04/2019 | | שעה: | 09:33:43 |
| בוקר טוב,
ב10.03.19 כותבתי למייל שנשלח ע"י ליאת לגורם שלא ידוע לי האם הוא מטעם בית העסק או מטעמכם. מאז אין מענה ועבר כבר חודש וחצי מתגובה ראשונה של בית העסק.
רק מעוניין לדעת האם נדרשת מעורבותינו בתגובה חוזרת לבית העסק או שהתגובה נשלחה לו דרככם.
תודה. | |
|
|
|
| 28/3/2019 21:20 |
אירנה |
 | | מחבר: | אירנה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 28/03/2019 | | שעה: | 21:20:44 |
| שלום, אשמח אם תוכלו לתת לנו תשובה מה קורה עם התלונתנו.
אין מענה לא במייל ולא בטלפון אצלכם.
העניין איתם נמשך כמעט חודש וחצי. החנות לא מתכוונת להחזיר את כספינו והספק שלהם לא מתכוון לתקן את כל הליקויים למרות כל השיחות שלנו איתם. אנחנו נאלצים לישון על מיטה מתקפלת. אין דין ואין דיין! כל חנות עושה מה שבא לה אחרי שגובה כסף ומספקת סחורה באיכות ירודה ועוד הורסת לנו את הבית. | |
|
|
|
| 31/3/2019 09:05 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 31/03/2019 | | שעה: | 09:05:31 |
| אירנה שלום רב,
באמצע החודש נשלחה פנייה לבית העסק, אשר עדיין לא השיב ,ועל כן, במהלך הימים הקרובים תישלח תזכורת.
היה ובית העסק לא ישיב גם לפנייה הנוזפת, תיצור עמך קשר האחראית על התחום על מתנ לבחון את האפשרויות העומדות בפנייך. | |
|
|
|
| 4/4/2019 00:00 |
אירנה |
 | | מחבר: | אירנה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 04/04/2019 | | שעה: | 00:00:57 |
| | אין בכוונתם לענות!!! ב'שירות הלקוחות' שלהם כל הזמן מבטיחים שיחזרו אלינו היום... מחר... וככה עברו שבועות. | |
|
|
|
| 2/4/2019 09:14 |
איילת |
 | | מחבר: | איילת (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/04/2019 | | שעה: | 09:14:53 |
| ברצוני לבטל עיסקת מכר מרחוק בה קניתי תוכנת מחשב. פניתי במייל יומיים לאחר הקנייה לחברה בדרישה לבטל את העיסקה כיוון שהתחרטתי וביקשתי שיחזירו לי את כספי הניקוי דמי ביטול 5% או 100 שח הנמוך מביניהם. היום יומיים לאחר ששלחתי את המייל טרם קיבלתי מייל חזרה המאשר את קבלתו, אך הם דיברו איתי טלפונית והבטיחו שיחזירו את הכסף. אני מרגישה שהם מנסים "למרוח" אותי כיוון שכבר מלא פעמים ביקשתי שיחזירו אישור במייל לקבלת הצייל שלי על הביטול והם מתעלמים...למרות שברור לי שהם קיבלו את המייל...
שאלתי היא האם יש צורך לשלוח מהר גם הודעת ביטול בדואר רשום בטרם יעברו 14 הימים? או שעצם שליחת המייל מספקת? והאם הם יכולים לברב לקבל דואר רשום מה אז אני עושה??
המון תודה מראש איילת | |
|
|
|
| 2/4/2019 14:23 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/04/2019 | | שעה: | 14:23:23 |
| שלום רב איילת,
עקרונית, בעסקת מכר מרחוק קמה לצרכן זכות לבטל את העסקה בתוך 14 ימים מביצוע העסקה או מקבלת טופס גילוי נאות, המאוחר מבניהם בניכוי 5% או 100 ש"ח הנמוך מבניהם.
עם זאת, סעיף 14ג(ד)(3) בחוק הגנת הצרכן קובע חריגים לזכותו של הצרכן לבטל את העסקה, בין היתר, במקרה של :
"...מידע כהגדרתו בחוק המחשבים, תשנ"ה-1995;"
מכאן, שייתכן כי העסקה המדוברת אינה מקנה לך זכות לבטל את העסקה.
| |
|
|
|
| 2/4/2019 15:10 |
איילת |
 | | מחבר: | איילת (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/04/2019 | | שעה: | 15:10:56 |
| שלום!
תודה על תשובתכם ועזרתכם. שאלתי היא אחרת, כיוון שכן אני זכאית להחזר (התייעצתי איתכם גם טלפונית על המקרה הספציפי של תוכנה לאימון נוירו קוגנטיבי ושלחתי מייל לפי הנחייתכם) אך הם לא מחזירים מייל חזרה עם אישור שקיבלו את הודעת הביטול. כן ענו לי טלפונית ובוואצאפ שיזכו אותי תוך 14 ימי עסקים.... יש לציין שסכום החיוב ירד כבר המלואו מכרטיס האשראי ולא ברור לי למה להחזיר לוקח כל כך הרבה זמן והם מתחמקים מלהחזיר לי אישור במייל או/ו אסמכתא לזיכוי.... לתחושתי הם מתחמקים כדי שיעברו 14 הימים שבהם אני זכאית להגיש בקשת ביטול לעיסקה. האם יש צורך במשלוח דואר רשום מעבר למייל שלא ענו עליו? ומעבר לשיחת הטלפון שהקלטתי בה הם מבטיחים שיחזירו לי את הכסף? ומה קורה אם יסרבו לקבל את הדואר הרשום מהשליח?
תודה ענקית על העזרה! | |
|
|
|
| 2/4/2019 15:12 |
איילת |
 | | מחבר: | איילת (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/04/2019 | | שעה: | 15:12:47 |
| שלום!
תודה על תשובתכם ועזרתכם. שאלתי היא אחרת, כיוון שכן אני זכאית להחזר (התייעצתי איתכם גם טלפונית על המקרה הספציפי של תוכנה לאימון נוירו קוגנטיבי ושלחתי מייל לפי הנחייתכם) אך הם לא מחזירים מייל חזרה עם אישור שקיבלו את הודעת הביטול. כן ענו לי טלפונית ובוואצאפ שיזכו אותי תוך 14 ימי עסקים.... יש לציין שסכום החיוב ירד כבר המלואו מכרטיס האשראי ולא ברור לי למה להחזיר לוקח כל כך הרבה זמן והם מתחמקים מלהחזיר לי אישור במייל או/ו אסמכתא לזיכוי.... לתחושתי הם מתחמקים כדי שיעברו 14 הימים שבהם אני זכאית להגיש בקשת ביטול לעיסקה. האם יש צורך במשלוח דואר רשום מעבר למייל שלא ענו עליו? ומעבר לשיחת הטלפון שהקלטתי בה הם מבטיחים שיחזירו לי את הכסף? ומה קורה אם יסרבו לקבל את הדואר הרשום מהשליח?
תודה ענקית על העזרה! | |
|
|
|
| 3/4/2019 09:27 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/04/2019 | | שעה: | 09:27:43 |
| העובדה כי קיבלת מבית העסק הודעה לגבי מועד קבלת ההחזר מהווה ראיה מספקת כי הודעת הביטול נשלחה.
כמו כן, הוראות הדין מאפשרות משלוח הודעת ביטול גם באמצעות מייל, או הודעה טלפונית, ואין צורך להעבירה בדואר.
לעניין מועד השבת התשלום - על פי הוראות חוק הגנת הצרכן, על בית העסק להפסיק מיידית חיובים עתידיים, ולבצע השבה בתוך לא יאוחר מ 14 ימים קאלנדריים, כלומר, לא ימי עסקים. | |
|
|
|
| 3/4/2019 18:29 |
איילת |
 | |
|
| 3/4/2019 18:29 |
איילת |
 | |
|
| 2/4/2019 18:36 |
שירה |
 | | מחבר: | שירה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/04/2019 | | שעה: | 18:36:54 |
| שלום, קנינו כרטיסי טיסה כאשר כל התקשורת על הסוכנת נעשתה אך ורק בווטסאפ, מסתבר שחל שינוי כלשהו בטיסה שלא מתאים לנו, ביקשנו לבטלה ומבקשים מאיתנו דמי ביטול של מאות דולרים
חשוב לי לציין שמעולם לא קיבלנו שום טופס של תנאים או גילוי נאות, רק מייל עם כרטיסי הטיסה עצמם.
אך בשיחת הווטסאפ לפני הרכישה שאלתי בעצמי מה דמי הביטול והם נמסרו לי (הסכום בלבד ללא שם פירוט או תנאים)
האם לפיכך שלא נמסר למעשה עד היום ובכלל שום טופס גילוי או תנאים ספירת ימי הביטול לא החלה בעצם ? והאם זכות הסוכן למרות זאת לגבות מאיתנו את מלוא דמי הביטול
*ביררנו לגבי הביטול למעלה מ14 יום מתאריך הרכישה, אך יש עוד כמה שבועות עד למועד הטיסה
תודה מראש | |
|
|
|
| 3/4/2019 12:33 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/04/2019 | | שעה: | 12:33:43 |
| שירה שלום רב,
אכן, על פי הוראות סעיף 14ג לחוק הגנת הצרכן, ניתן לבטל עסקת מכר מרחוק, בתוך 14 ימים מיום ביצוע העסקה או מיום קבלת טופס גילוי נאות המכיל את כל הפרטים המנויים בסעיף, לפי המאוחר מביניהם.
היה וכאמור, לא נשלח טופס גילוי נאות, תקום זכות הביטול ובתנאי שנותרו שבעה ימים, שאינם ימי מנוחה ,לפ ני מועד הטיסה, בכפוף לתשלום דמי ביטול בסך שלא יעלה על 5% או 100 ש"ח לפי הנמוך מביניהם, עבור כל נוסע. | |
|
|
|
| 3/4/2019 16:27 |
שירה |
 | | מחבר: | שירה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/04/2019 | | שעה: | 16:27:42 |
| תודה על המענה המהיר
רק לוודא : אני פניתי לחברת הנסיעות במייל מתוך היכרות קודמת ולא כי מצאתי פרסום שלהם, האם עדיין זו עסקת מכר מרחוק (לא נפגשנו בשום שלב רק התכתבנו)
והאם זה שידעתי מה עלות הביטול כי שאלתי בעצמי, לא נחשב גילוי נאות?
| |
|
|
|
| 3/4/2019 16:28 |
שירה |
 | | מחבר: | שירה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/04/2019 | | שעה: | 16:28:01 |
| תודה על המענה המהיר
רק לוודא : אני פניתי לחברת הנסיעות במייל מתוך היכרות קודמת ולא כי מצאתי פרסום שלהם, האם עדיין זו עסקת מכר מרחוק (לא נפגשנו בשום שלב רק התכתבנו)
והאם זה שידעתי מה עלות הביטול כי שאלתי בעצמי, לא נחשב גילוי נאות?
| |
|
|
|
| 3/4/2019 07:24 |
לאוניד |
 | | מחבר: | לאוניד (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/04/2019 | | שעה: | 07:24:03 |
| שלום.
הזמנו שיש למטבח לדירה חדשה. שילמנו באשראי בתשלומים. מיד לאחר ההתקנה נתגלו סדקים בשיש. היצרן החליף אותו. שעה אחרי ההתקנה השנייה שוב הופיע סדק.
בשלב הזה כבר הודענו ליצרן שאנחנו מבטלים עסקה, כי לא ייתכן מצב שנקבל מוצר פגום פעם אחר פעם. היצרן מסרב לבטל את העסקה. הם טוענים שמוכנים לעזור, רק שאנחנו כבר לא רוצים לקבל מהם כלום.
חברת אשראי לא מבטלת תשלומים.
מה הזכויות שלנו? למה אנחנו צריכים להיות בני ערובה של בית העסק? הפעם אנחנו רוצים לקנות משטח שיש של יצרן אחר שלא נמכר ע"י היצרן הראשון. אני מוכן להגיש תביעה, אבל חייבים להתקדם, חייבים לסיים את המטבח! האם מותר לי לפרק את השיש הסדוק?
למשפט יקח לפחות חצי שנה, זה ממש לא בא בחשבון. | |
|
|
|
| 3/4/2019 13:35 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/04/2019 | | שעה: | 13:35:07 |
| שלום רב לאוניד,
עקרונית, חוק המכר קובע כי במקרה של פגם במוצר על בית העסק לתקן את הטעון תיקון ורק אם התיקון לא צלח, יש להחליפו או לבטל את העסקה.
על כן, היה ויש ברשותך ראיות התומכות בטענתך לפיה התקלה חוזרת ונשנת, יש לפנות אל בית העסק בכתב תוך פירוט תלונתך ודרישתך.
ולאחריו, תוכל להגיש תלונה באתר המועצה לצרכנות או לשקול תביעה, בהתאם לשיקולך. | |
|
|
|
| 3/4/2019 14:03 |
לאוניד |
 | | מחבר: | לאוניד (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/04/2019 | | שעה: | 14:03:08 |
| תודה על התשובה.
אציין שהשיש הוזמן מספק פרטי לאחר קבלת מפתחות. כמובן שלי יש הוכחות לפגמים. השאלה האם מותר לי לפרק את השיש כאשר בית העסק מסרב לעשות זאת ומסרב להשיב כספים? איזה חוק חל במקרה הזה? | |
|
|
|
| 3/4/2019 14:10 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/04/2019 | | שעה: | 14:10:10 |
| מה הנימוק לסירוב בית העסק?
פנה אליהם בכתב כפי שצוין מעלה.
| |
|
|
|
| 3/4/2019 16:04 |
לאוניד |
 | | מחבר: | לאוניד (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/04/2019 | | שעה: | 16:04:15 |
| פניתי, אין תגובה. הם לא מוכנים לבטל עסקה. שאפנה אליהם אך ורק לבחור שיש אחר!
הכל מתועד - פניות, תשובות.
האם מותר לנו בשלב הזה לפרק את השיש הפגום?
| |
|
|
|
| 3/4/2019 09:20 |
שירן |
 | | מחבר: | שירן (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/04/2019 | | שעה: | 09:20:07 |
| ביצעתי עסקה במרפאה ב26.3 לאחר יומיים הגעתי ל"הסכם" עם בית העסק שהוא יבצע ביטול עסקה על תשלומים שנעשו באשראי וכנגד אשלם להם באופן אחר.
ביקשתי מבית העסק לקבל אישור עבור ביטול העסקה אך לטענתו הביטול נעשה טלפונית מול חברת האשראי והדבר היחיד שהם יכלים לתת לי זה מס' ביטול עסקה.
פניתי לחברת האשראי עם המס' שנתנו לי אך הם טוענים שלוקח כמה ימים עד שהם רואים בפועל את הביטול וחובת בית העסק היא לשלוח לי אסמכתא.
ביקשתי מהם כמה וכמה פעמים שישלחו לי אסמכתא מסודרת אך הם כל פעם באים בתירוצים כאלו ואחרים
מה עליי לעשות? בנוסף עכב השירות הלא יעיל של החברה ביקשתי אתמול טלפונית לבטל את הכל ושאינני רוצה לקבל מהם שירות . הנציגה אמרה שמנהלת תחזור אליי וזה לא קרה .
| |
|
|
|
| 3/4/2019 13:02 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/04/2019 | | שעה: | 13:02:54 |
| שלום רב שירן,
ראשית, לעניין הטענה כי :
"ביקשתי מבית העסק לקבל אישור עבור ביטול העסקה אך לטענתו הביטול נעשה טלפונית מול חברת האשראי והדבר היחיד שהם יכלים לתת לי זה מס' ביטול עסקה. ..." עליך לעיין בהסכם/תקנון של המרפאה.
שנית, יש לפנות אל המרפאה והן אל חברת האשראי בכתב תוך פירוט השתלשלות העניינים.
לעניין בקשתך לביטול העסקה עקב השירות הלא יעיל, עליך לעיין בהסכם/תקנון כפי שפורט לעיל. | |
|
|
|
| 3/4/2019 15:31 |
שירן |
 | | מחבר: | שירן (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/04/2019 | | שעה: | 15:31:01 |
| פניתי לחברת האשראי אך הם עדין לא רואים את פעולת הביטול , לטענתם זה יכל לקחת עד שבועיים , אך המליצו לי לבקש זאת בכתב ממקום העסק
במקביל פניתי לבית העסק גם בעל פה ( מס' פעמים) וגם בהתכתבות ובשניהם נאמר שהעסקה בוטלה אך אין להם אפשרות לשלוח לי אסמכתא.
| |
|
|
|
| 2/4/2019 13:36 |
זאב |
 | | מחבר: | זאב (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/04/2019 | | שעה: | 13:36:14 |
| יש ברשותי מייבש עם אחריות לשלוש שנים, כרגע קרתה תקלה וצריך להחליף חלק, אולם הטכנאי שהגיע בדק והחלק יגיע רק בעוד חודש,
הייתי רוצה לדעת אם אין לחברה חובה להחזיק במלאי חלקי חילוף זמינים באופן סביר, ולא להשאיר משפחה במשך חודש לפחות בלי מייבש, מה עוד שערב פסח.
ומה החוק קובע בנידון
תודה רבה | |
|
|
|
| 3/4/2019 09:03 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/04/2019 | | שעה: | 09:03:19 |
| זאב שלום רב,
על פי תקנות אחריות ושירות לאחר מכירה, על בית העסק להחיק חלפים משך שבע שנים.
כלומר, אין הוא יכול להסתפק בהזמנת חלפים, אלא עליו להחזיק מלאי.
מכאן שיש בפעלותיו ובעיכוב התיקון משום הפרה של הוראות הדין.
יש לפנות לעוסק בכתב ולציין את האמור לעיל, ולדרוש כי המוצר יתוקן, או שיסופק מוצר חלופי.
כמו כן יש לבחון מה קובעת תעודת האחריות המורחבת לגבי מועד התיקון. | |
|
|
|
| 3/4/2019 15:20 |
זאב |
 | | מחבר: | זאב (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/04/2019 | | שעה: | 15:20:13 |
| ראשית תודה על השירות
שוחחתי עם החברה, וביקשתי את תעודת האחריות, מה ששלחו לי זה רק את החלק של האחריות, ללא פירוט התנאים, וכשביקשתי את התנאים, הם אמרו לי שהנושא בבדיקה, ואין להם מה לשלוח לי כרגע,
יצוין שטופס הרחבת אחריות דומה לתעודה של השנה הראשונה, כך שנראה שהתנאים דומים,
השאלה כרגע, מה מסגרת הזמן שהם חייבים לספק לי שירות, לדוג' אם הם עכשיו יגידו לי שהם יספקו בעוד שבוע את החלק זה בסדר?
ותוך כמה זמן חייבים לספק לי מכשיר חליפי, במידה ואין ברשותם חלקי חילוף ואיזה מכשיר חלופי הם צריכים לספק
תודה רבה | |
|
|
|
| 2/4/2019 11:20 |
ליהי |
 | | מחבר: | ליהי (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/04/2019 | | שעה: | 11:20:31 |
| שלום, עשינו מנוי זוגי למכון כושר לשנה, ראינו בפייסבוק שאנשים התלוננו על כך שהמכון ממשיך לחייב אותם אוטומטית גם לאחר השנה וצריך לעדכן אותם שלא רוצים להמשיך על מנת שלא יחייבו, אז אכן הודענו להם שביוני כשמסתיימת שנה לא נרצה להמשיך יותר ואז הוציאו לנו איזה נספח שהחתימו את בעלי על מנוי רץ ככה שבכל מקרה נהיה חייבים לשלם על חודש 13.. נשמע הזוי.
לפי סעיף 13/א ג , נראה גם כלא חוקי. אך רציתי לקבל יותר מידע על מנת להגיע למכון מוכנה
-המוי הרץ אומר ככה - תקופת החברות בין הצדדים הינה לתקופה בלתי מוגבלת אשר תבוא לסיומה רק לאחר הודעת ביטול מטעם הלקוח אשר יכולה לבוא בכל שלב לפי התנאים הבאים
במהלך 12 חודשים הראשונים בהתראת חודש + דמי הפרת התחייבות בכפוף לתקנון.
לאחר חודש ה-13 הודעת ביטול מטעם הלקוח יכולה לבוא בכל שלב בהתראה של חודש מראש.
ידוע ללקוח כי 12 חודשים ראשונים יחויבו בתשלומים שווים והחל מהתשלום ה13 יחוייב כל תשלום בהוראת קבע.
וכמובן שרשום שנספח זה מהווה חלק בלתי מפרד מתנאי הצטרפות כחבר מועדון ושהבנו את תוכן משמעותו ..
חשוב לציין שבחוזה עצמו מסומן במסלול חברות שסוג המנוי הוא שנתי (יש ריבועים לסמן תקופות ומסומן שנה.
תודה מראש | |
|
|
|
| 2/4/2019 18:47 |
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/04/2019 | | שעה: | 18:47:55 |
| שלום רב ליהי,
ניתן לך יעוץ במענה הטלפוני. | |
|
|
|
| 3/4/2019 11:48 |
ליהי |
 | | מחבר: | ליהי (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/04/2019 | | שעה: | 11:48:15 |
| | כן והיא אמרה לי לעלות כאן בפורום לקבלת תשובה מפורטת יותר להתנהלות. כי היא לא רואה את הנספח וכאן רשמתי אותו | |
|
|
|
המועצה לצרכנות |
 | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/04/2019 | | שעה: | 13:07:55 |
| על פי חוק הגנת הצרכן, דמי הביטול יהיו בהתאם להסכם ההתקשרות אך לא מעבר לסך של 20% מהתשלום השנתי ששולם על ידי הצרכן, ובהתראה של 30 ימים ממועד הביטול.
על כן, היה ובהסכם ההתקשרות מצוין תשלום בגין ביטול, וההסכם מציין את הסכום עבור המנוי הזוגי, על בית העסק לגבות את דמי הביטול הקבועים בהסכם ההתקשרות. | |
|
|
|
| 3/4/2019 15:02 |
ליהי |
 | | מחבר: | ליהי (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/04/2019 | | שעה: | 15:02:43 |
| אבל זה לא ביטול, זה הפסקת השירות לאחר שנה שלמה, 12 חודשים כמו בדך החוזה.
הנספח לחוזה מציין את נושא שהם מנוי לא מוגבל והפסקתו תהיה בחודש התראה ולכן נצטרך לשלם על חודש 13 במלואו. | |
|
|
|
|